FOTO Vedete transformate în copii adorabili cu ajutorul inteligenței artificiale. Le recunoști?

Aspectul vedetelor tale preferate din serialul „Friends‟ (Prietenii tăi) a fost modificat de doi tineri talentați, care au reușit să transforme celebritățile din adulți în copii. Iar acestea nu sunt singurele personalități publice care au trecut prin modificări… 

image

Poate că îndrăgitul serial s-a terminat în anul 2004, dar fanii încă își amintesc cu drag de personajele principale din serialul „Friends‟. Recent, distribuția a avut parte de o schimbare completă, când un cuplu a transformat vedetele în copii.

Citește și: A memorat replicile lui Rachel în serialul Friends, deși Jennifer Aniston are o tulburare neurologică 

Luca și Anna Allievi au conceput poze noi cu Rachel, Ross, Chandler, Monica și Pheobe folosind inteligența artificială, iar ce a ieșit este absolut adorabil… Într-o imagine, micuța Rachel are același păr precum Jennifer Aniston și aceeași culoare a ochilor. Ross arată încântător purtând un costum din trei piese, similar cu ținutele pe care David Schwimmer le purta în serial. Chandler, jucat de Matthew Perry, este îmbrăcat în costumul său negru, iar Monica, a cărei versiune mai veche a fost jucată de Courteney Cox, are aceiași ochi mari și pătrunzători. De asemenea, Pheobe este îmbrăcată într-un top galben strălucitor și este coafată la fel ca Lisa Kudrow, care a interpretat acest personaj în serial. 

Citește și: Câți bani au primit actorii din „Friends” pentru episodul special. Nu este vorba despre o sumă modestă! 

Așa cum era de așteptat, fanii serialului au reacționat pozitiv la aceste fotografii: „Această pagină mi-a făcut ziua mai bună! Mă dor obrajii de râs, cât de adorabil este asta!‟, a scris un utilizator pe Instagram. 

Nici Leonardo DiCaprio nu a scăpat! 

Inițial, fotografiile au fost realizate de Luca și Anna Allievi pentru a se distra. Ulterior, pagina de Instagram a cuplului a devenit populară, iar fotografiile s-au transformat într-un adevărat proiect, scrie „Mirror‟. 

Pe lângă distribuția din „Friends‟, cuplul a transformat și alte personalități publice în copii, precum: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Scarlett Johansson, Chris Martin, Johnny Depp, Tom Cruise, Dwayne Johnson, Donald Trump, Barack Obama, regretata Regina Elisabeta a II-a, Vladimir Putin și mulți alții. 

Totuși, deși pagina de Instagram „@the_ai_dreams‟ are mai mult de 170.000 de urmăritori și se bucură de mare succes, Luca și Anna trag un semnal de alarmă cu privire la pericolele pe care inteligența artificială le poate aduce: „Unori este înfricoșător. Poate fi periculos. Unii oameni pot fi păcăliți de știrile false‟, a spus Luca pentru „SWNS‟. 

Sursă foto: Instagram - @the_ai_dreams 



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg