FOTO Vedete transformate în copii adorabili cu ajutorul inteligenței artificiale. Le recunoști?

Aspectul vedetelor tale preferate din serialul „Friends‟ (Prietenii tăi) a fost modificat de doi tineri talentați, care au reușit să transforme celebritățile din adulți în copii. Iar acestea nu sunt singurele personalități publice care au trecut prin modificări… 

image

Poate că îndrăgitul serial s-a terminat în anul 2004, dar fanii încă își amintesc cu drag de personajele principale din serialul „Friends‟. Recent, distribuția a avut parte de o schimbare completă, când un cuplu a transformat vedetele în copii.

Citește și: A memorat replicile lui Rachel în serialul Friends, deși Jennifer Aniston are o tulburare neurologică 

Luca și Anna Allievi au conceput poze noi cu Rachel, Ross, Chandler, Monica și Pheobe folosind inteligența artificială, iar ce a ieșit este absolut adorabil… Într-o imagine, micuța Rachel are același păr precum Jennifer Aniston și aceeași culoare a ochilor. Ross arată încântător purtând un costum din trei piese, similar cu ținutele pe care David Schwimmer le purta în serial. Chandler, jucat de Matthew Perry, este îmbrăcat în costumul său negru, iar Monica, a cărei versiune mai veche a fost jucată de Courteney Cox, are aceiași ochi mari și pătrunzători. De asemenea, Pheobe este îmbrăcată într-un top galben strălucitor și este coafată la fel ca Lisa Kudrow, care a interpretat acest personaj în serial. 

Citește și: Câți bani au primit actorii din „Friends” pentru episodul special. Nu este vorba despre o sumă modestă! 

Așa cum era de așteptat, fanii serialului au reacționat pozitiv la aceste fotografii: „Această pagină mi-a făcut ziua mai bună! Mă dor obrajii de râs, cât de adorabil este asta!‟, a scris un utilizator pe Instagram. 

Nici Leonardo DiCaprio nu a scăpat! 

Inițial, fotografiile au fost realizate de Luca și Anna Allievi pentru a se distra. Ulterior, pagina de Instagram a cuplului a devenit populară, iar fotografiile s-au transformat într-un adevărat proiect, scrie „Mirror‟. 

Pe lângă distribuția din „Friends‟, cuplul a transformat și alte personalități publice în copii, precum: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Scarlett Johansson, Chris Martin, Johnny Depp, Tom Cruise, Dwayne Johnson, Donald Trump, Barack Obama, regretata Regina Elisabeta a II-a, Vladimir Putin și mulți alții. 

Totuși, deși pagina de Instagram „@the_ai_dreams‟ are mai mult de 170.000 de urmăritori și se bucură de mare succes, Luca și Anna trag un semnal de alarmă cu privire la pericolele pe care inteligența artificială le poate aduce: „Unori este înfricoșător. Poate fi periculos. Unii oameni pot fi păcăliți de știrile false‟, a spus Luca pentru „SWNS‟. 

Sursă foto: Instagram - @the_ai_dreams Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg