Cele mai lungi unghii naturale! Simone nu și-a mai tăiat unghiile de trei ani

Poate ți se pare surprinzător, însă o adolescentă din Germania a hotărât să nu își mai taie unghiile timp de trei ani de zile, după ce a văzut un tutorial pe internet despre cum să ai unghii frumoase. 

image

În dorința de a avea o manichiură deosebită, pe când avea 13 ani, Simone Taylor a decis să nu își mai taie unghiile. Trei ani mai târziu, unghiile fetei măsurau aproape 15 centimetri, iar întâmplarea a făcut-o vedetă în presa internațională, scrie „The Sun”. La șase ani distanță, Simone are aceeași manichiură, drept dovadă fotografiile de pe rețelele de socializare. 

„Nu pot să joc volei, baschet sau ceva similar‟

În anul 2017, după ce și-a lăsat unghiile să crească, Simone dezvăluia că are o rutină strictă de îngrijire. „Aplic de două ori întăritor de unghii. De asemenea, la fiecare două zile, aplic ulei de cuticule‟, spunea tânăra, potrivit „Your Tango‟. Dacă ai crezut că aceste activități sunt dificile, ce-ai spune dacă ai afla că realizarea manichiurii durează trei ore? 

În plus, viața lui Simone nu pare a fi atât de ușoară! În 2017, ea povestea că îi este greu să scrie sau să practice anumite activități sportive: „Unghiile mele sunt prea lungi ca să țin un stilou corect în mâini‟. 

Citește și: Cine este Elizabeth Eaton? Doamna în verde este cea mai iubită femeie din New York 

„În acest moment am examene, îmi este greu să scriu. După o oră de scris, mă dor foarte mult mâinile. Pe computer trebuie să tastez folosindu-mă de degete. Din fericire, școala din Germania nu îmi cauzează o problemă. În schimb, educația fizică este o problemă. Nu pot să joc volei, baschet sau ceva similar. Profesorii de educație fizică încearcă să mă convingă să-mi tai unghiile‟, spunea Simone, care a adăugat că este foarte atentă când face duș sau când se îmbracă: „La duș îmi este puțin dificil. Uneori, părul se prinde în unghii, așa că trebuie să fiu foarte atentă. De asemenea, trebuie să fiu foarte atentă când mă îmbrac. Chiar dacă unghiile nu se rup, mă dor foarte mult când se prind de haine. Să mă închei la cămașă durează foarte mult.‟ 

Obsesia lui Simone pentru unghiile lungi a început în anul 2014, după ce a urmărit câteva tutoriale de pe Youtube și a simțit că trebuie să aibă o manichiură deosebită.

Sursă foto: Instagram - @simone_christina_ , Video: TikTok @simone_christina_



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg