Cine sunt starurile cunoscute după al doilea prenume. Incredibil cine rezonează mai bine cu prenumele Robyn decât cu cel de scenă!

1 shutterstock 1911933976 jpg jpeg

În momentul în care devin cunoscute, multe celebrităţi aleg să îşi schimbe numele de scenă, pentru ca acesta să fie mai uşor de pronunţat de publicul larg sau din alte motive personale, iar mulţi nu ştiu că, de fapt, numele lor de scenă, este cel de-al doilea prenume din buletin. Cine sunt aceste vedete?

Când vine vorba de celebrităţi, rareori este o surpriză să nu afli că, de fapt, numele lor scenă nu este numele lor real. În timp ce unele celebrităţi au nume complet diferite, (de pildă, Norma Jeane Mortenson a devenit Marilyn Monroe sau Miley Cyrus are trecut în buletin numele Destiny Hope Cyrus), altele îşi pun prenumele mijlociu în faţă numelui întreg. Cine sunt Christopher, Rachel sau Robyn? O să rămâi surprins!

Ashton Kutcher este, de fapt, „Chris‟ pentru apropiaţi 

În timpul unui interviu, din 2018, pentru Armchair Expert, soţia actorului Ashton Kutcher, Mila Kunis, a spus că familia soţului său niciodată nu îl strigă după acest prenume, ci după primul său prenume din buletin „Christopher‟. Chiar şi ea îl strigă după acest prenume, atunci când se află în oraşul natal al lui Kutcher: „Când mergem în Iowa, îi spun Chris. Toată lumea, părinţii lui îl numesc Chris. Este puţin ciudat pentru că are două prenume şi pare că el are două versiuni ale sale‟, declara, în trecut, Mila Kunis, amuzată de situaţie. 

Citeşte şi: Celebrităţi care se laudă cu statutul de părinţi. Care sunt trucurile lor pentru creşterea copiilor? 

Paul McCartney crede că este vorba de un obicei irlandez

Pe numele său întreg, James Paul McCartney, artistul se simte emoţionat atunci când este strigat pe numele de „James‟. El a explicat în anul 2015, pe site-ul său personal, că părinţii îl numeau Paul în loc de James şi că aşa a rămas cunoscut. Însă, nu rămâne indiferent atunci când cineva îi spune „James‟. Părinţii i-au spus Paul, pentru a evita o confuzie, deoarece pe tatăl său îl cheamă tot James. Însă şi fratele său, Peter Michael McCartney este cunoscut pentru prenumele său mijlociu: „Am ajuns să cred că este mai degrabă un obicei irlandez. Nu am idee. Mama mea era de origine irlandeză şi nu ştiu, poate că există un obicei mai vechi să te numească după al doilea prenume‟, declara artistul.

Rihanna: „Robyn este cine sunt eu cu adevărat‟

Cea mai bogată cântăreaţă din lume şi a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, Rihanna nu se simte confortabil atunci când lumea din jurul său o strigă după primul său prenume din buletin şi anume, Robyn: „Când oamenii mă strigă pe numele Robyn, efectiv capul meu explodează pentru că simt că acea persoană mă cunoaşte cu adevărat. Numai persoanele din familie îmi spun aşa. Rihanna, al doilea prenume din buletin, tinde să fie propria creaţie a oamenilor. Robyn este cine sunt eu cu adevărat, iar Rihanna este doar o idee‟, a spus cântăreaţa, pentru publicaţia Glamour, în anul 2013.

Citeşte şi: Au trecut de 60 de ani şi tot arată fantastic! Cum erau în tinereţe starurile care au cucerit lumea? 

Meghan Markle şi-a ţinut secret întregul nume

Puţini cunosc faptul că primul prenume al fostei actriţe este, de fapt, Rachel şi nu Meghan. Ea este cunoscută drept Meghan, încă de când nu era prezentă în industria artistică, dar nu a putut să ţină secret acest lucru pentru mult timp. Numele său adevărat apare pe documentele sale oficiale, iar prenumele „Rachel‟ a fost văzut chiar şi pe certificatul de naştere al fiicei sale. Chiar şi Regina Elisabeta a II-a a denumit-o Rachel Meghan Markle atunci când şi-a dat consinţământul să se căsătorească cu nepotul său, Prinţul Harry.

Drake: „Drake sunt eu în viaţa de zi cu zi‟

Cântăreţul Drake îşi foloseşte prenumele mijlociu în cariera muzicală, deoarece este mai uşor de pronunţat, însă pe vremea când era actor, el era cunoscut drept Aubrey Graham. El a spus că tatăl său i-a pus numele Drake: „Nu sunt sigur care a fost raţionamentul său, din spatele acestei decizii, însă este ok. Tatăl meu este un personaj, aşa că ar fi putut să îmi pună orice nume ciudat. Mi-a plăcut foarte mult acest nume aşa că o să fiu cunoscut aşa toată viaţa mea. Drake sunt eu în viaţa de zi cu zi, Drake este cine sunt, iar Aubrey este mai un individ separat de personalitatea mea reală‟, a declarat rapperul pentru Hip Hop Canada.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg