Cum îți dai seama dacă te-a blocat cineva pe Facebook. Este extrem de simplu!

Dacă bănuiești că o persoană din lista de prieteni de pe Facebook ți-a blocat accesul la contul său, ai ajuns unde trebuie. Este foarte simplu să verifici acest aspect, iată cum! 

image

Un lucru este cert, fie că ne dorim sau nu, Facebook-ul face parte din viața noastră. Prin intermediul său, este foarte simplu să fim conectat cu apropiații, totul doar la un click distanță. 

Dar ce se întâmplă dacă un prieten bun începe brusc să te ignore? Sau dacă nu mai poți să vezi ce postează în feed? Oare te-a blocat!? Ca să scapi de îndoieli, îți vom arăta cum să descoperi dacă ți-a interzis accesul la contul său de Facebook. Trebuie doar să fii atent la următoarele indicii! 

Citește și: V-ați despărțit și îl urmărești pe rețelele sociale? Legătura între gelozie și timpul petrecut pe Facebook

Ce trebuie să faci prima dată 

Dacă bănuiești că un prieten ți-ar fi interzis accesul la contul său, tot ce trebuie să faci este să îi cauți numele pe Facebook. Dacă ai fost blocat, profilul său nu o să mai apară în lista de căutări. 

Desigur, există posibilitatea ca acesta să își fi dezactivat contul. Însă următorul pas te va ajuta să descoperi dacă a făcut-o sau nu. 

Cel mai important: cere ajutorul unui prieten comun! 

Ți-ai căutat amicul pe Facebook, iar profilul acestuia nu mai apare în lista ta? Este posibil ca acesta să își fi dezactivat contul sau să te fi blocat. Cel mai simplu mod de a afla dacă ți-a interzis accesul la contul său este să îi cauți profilul de pe contul altui prieten comun. 

Dacă în această listă apare numele și fotografia prietenului tău de profil, iar în lista ta nu, înseamnă că te-a blocat. 

Vezi și: Te-ai săturat de postările prietenilor tăi? Cum funcționează butonul „Snooze‟

Alte semne evidente

Dacă ai fost blocat pe Facebook, trebuie să fii atent și la următoarele aspecte:

1. Nu îți poți eticheta prietenul. Știi că ai fost blocat de către o persoană din lista de prieteni de pe Facebook, atunci când nu o mai poți eticheta în postări. Inclusiv în fotografii, în comentarii sau în tag-uri. În mod normal, poți să etichetezi un prieten, doar scriindu-i numele și făcând click pe profilul său, însă dacă te-a blocat, nu vei mai putea face acest lucru. 

2. Verifică comentariile date în trecut de prietenul tău. Dacă acestuia nu îi mai apare fotografia de profil, înseamnă că ți-a interzis accesul la contul său;

3. Ai încercat să îi trimiți un mesaj și ai primit eroare? Acest lucru este un alt indiciu pe care trebuie să îl iei în calcul.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg