Cum îți dai seama dacă te-a blocat cineva pe Facebook. Este extrem de simplu!

Dacă bănuiești că o persoană din lista de prieteni de pe Facebook ți-a blocat accesul la contul său, ai ajuns unde trebuie. Este foarte simplu să verifici acest aspect, iată cum! 

image

Un lucru este cert, fie că ne dorim sau nu, Facebook-ul face parte din viața noastră. Prin intermediul său, este foarte simplu să fim conectat cu apropiații, totul doar la un click distanță. 

Dar ce se întâmplă dacă un prieten bun începe brusc să te ignore? Sau dacă nu mai poți să vezi ce postează în feed? Oare te-a blocat!? Ca să scapi de îndoieli, îți vom arăta cum să descoperi dacă ți-a interzis accesul la contul său de Facebook. Trebuie doar să fii atent la următoarele indicii! 

Citește și: V-ați despărțit și îl urmărești pe rețelele sociale? Legătura între gelozie și timpul petrecut pe Facebook

Ce trebuie să faci prima dată 

Dacă bănuiești că un prieten ți-ar fi interzis accesul la contul său, tot ce trebuie să faci este să îi cauți numele pe Facebook. Dacă ai fost blocat, profilul său nu o să mai apară în lista de căutări. 

Desigur, există posibilitatea ca acesta să își fi dezactivat contul. Însă următorul pas te va ajuta să descoperi dacă a făcut-o sau nu. 

Cel mai important: cere ajutorul unui prieten comun! 

Ți-ai căutat amicul pe Facebook, iar profilul acestuia nu mai apare în lista ta? Este posibil ca acesta să își fi dezactivat contul sau să te fi blocat. Cel mai simplu mod de a afla dacă ți-a interzis accesul la contul său este să îi cauți profilul de pe contul altui prieten comun. 

Dacă în această listă apare numele și fotografia prietenului tău de profil, iar în lista ta nu, înseamnă că te-a blocat. 

Vezi și: Te-ai săturat de postările prietenilor tăi? Cum funcționează butonul „Snooze‟

Alte semne evidente

Dacă ai fost blocat pe Facebook, trebuie să fii atent și la următoarele aspecte:

1. Nu îți poți eticheta prietenul. Știi că ai fost blocat de către o persoană din lista de prieteni de pe Facebook, atunci când nu o mai poți eticheta în postări. Inclusiv în fotografii, în comentarii sau în tag-uri. În mod normal, poți să etichetezi un prieten, doar scriindu-i numele și făcând click pe profilul său, însă dacă te-a blocat, nu vei mai putea face acest lucru. 

2. Verifică comentariile date în trecut de prietenul tău. Dacă acestuia nu îi mai apare fotografia de profil, înseamnă că ți-a interzis accesul la contul său;

3. Ai încercat să îi trimiți un mesaj și ai primit eroare? Acest lucru este un alt indiciu pe care trebuie să îl iei în calcul.

Sursă foto: Shutterstock Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg