Cum şi-a cunoscut Bruce Willis soţia cu 23 de ani mai tânără, care a ajuns să-i divinizeze fosta consoartă, pe Demi Moore

1 shutterstock 127866890 jpg jpeg

Bruce Willis şi Demi Moore au divorţat în anul 2000, după 13 ani de căsnicie, însă au rămas într-o relaţie de prietenie de dragul copiilor. Celebrul actor şi-a găsit însă, marea iubire, cu 23 de ani mai tânără decât el. Anul acesta, au aniversat 10 ani de când au devenit soţ şi soţie.

În anii 90’, pe când era copilă, Emma a fost introdusă în lumea modellingului de către mama sa. Astfel, a participat la primul său concurs din Londra, “The British Elle Supermodel”, pe care l-a şi câştigat. În următorii 15 ani, a avut numeroase ocazii de a merge pe podiumurile din New York, Paris sau Milano şi de a colabora cu nume celebre precum Karl Lagerfeld, Valentino, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Christian Dior, Victoria’s Secret. 

“În 2007, l-am cunoscut pe viitorul meu soţ, Bruce, la un training în care aveam acelaşi antrenor. Doi ani mai târziu, ne-am căsătorit pe insulele Turks şi Caicos, acolo unde locuiam. La acea vreme, am trecut de la modelling la afaceri: am creat un accesoriu pentru încălţăminte şi, împreună cu soţul meu, am produs o linie de parfumuri - două pentru bărbaţi şi unul pentru femei. Apariţia primului parfum i-a adus lui Bruce o nominalizare la Premiile Duftstars în Germania”, a scris Emma pe blogul ei. 

Cu siguranţă, nu a fost dragoste la prima vedere şi s-au întâlnit de mai multe ori până să facă pasul cel mare. 

Cei doi au împreună două fetiţe, pe Mabel Ray din 2012 şi pe Evelyn Penn din 2014. Actorul mai are trei fete din căsătoria anterioară cu Demi Moore, de care a divorţat în anul 2000: Rumer (32 ani), Scout (29 ani) şi Tallulah (26 ani). 

Se înţelege de minune cu fosta soţie a actorului 

Emma şi-a aniversat cei 42 de ani alături de o familie numeroasă, din care a făcut parte inclusiv fosta soţie a actorului, Demi Moore (58 ani). Mai bine spus, Emma şi-a petrecut ziua în locuinţa din Idaho alături de fiicele vitrege, Demi Moore, Bruce Willis şi fetele biologice. În poză (Foto 7 galerie), se poate citi bucuria pe chipul lor. Actorul stă întins lângă soţia lui, în timp ce Rumer îşi ţine în braţe surioara vitregă, pe Evelyn. La căsătoria civilă din anul 2009, Bruce şi Emma i-au invitat pe Demi Moore şi pe soţul ei de atunci, Aston Kutcher, împreună cu Rumer, Scout şi Tallulah. Cele două femei din viaţa actorului se respectă şi se admiră reciproc. 

“M-a primit în familia ei, aşa cum am primit-o noi într-a noastră. Îi port un respect foarte mare. Respect atât de mult modul prin care Bruce şi Demi au continuat să-şi pună copiii pe primul loc după divorţ. Am învăţat atât de multe din experienţa asta. A fost important pentru mine să ne fie alături la nuntă. M-am bucurat nespus să o avem alături la reînnoirea jurămintelor de nuntă şi n-aş fi putut face asta fără ea”, a declarat Emma într-un interviu despre fosta soţie a actorului. 

Şi-au reînnoit jurămintele la împlinirea a 10 ani de căsnicie 

Ce-i drept, iubirea celor doi nu s-a pierdut câtuşi de puţin. Cel mai important lucru a fost acela că la ceremonie le-au avut aproape pe fetiţele lor, dar şi familia vitregă. Totul s-a întâmplat destul de rapid, iar asta pentru că nu au planificat nimic, ci pur şi simplu şi-au dorit un timp de calitate împreună. Atât fetele din căsnicia anterioară, cât şi fetiţele Emmei şi ale lui Bruce adoră să stea unele în preajma celorlalte, astfel că aproape au uitat de părinţi în timpul evenimentului.

FOTO Shutterstock.com / Instagram 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg