7 pietre care-ţi poartă noroc în amor

1 63767 original jpg jpeg

Purtate ca accesorii, pietrele semipreţioase îţi dau un plus de siguranţă şi de noroc în dragoste. Află în cele ce urmează care sunt cele mai cunoscute astfel de pietre pentru beneficiile care le aduc în iubire.

Acvamarinul redă armonia în cuplu

Dacă certurile sau nemulţumirile îţi umbresc fericirea în cuplu, alege accesorii cu acvamarin. Albastrul lui te va ajuta să comunici mai bine şi să ai parte de mai mult calm. Energia acvamarinului are darurile de a-ţi limpezi gândurile,de a te împăciuitoare şi mai creativă pentru a găsi rezolvări la neînţelegile care se ivesc.

Agatul aduce înţelegere

Pentru o relaţie de cuplu echilibrată,armonioasă poartă inele,broşe,agrafe sau brăţări cu agat. Găseşti agate în diverse culori:roz,albastru,verde,mov. Despre aceată piatră semipreţioasă se spune că absoarbe energiile negative şi că aduce înţelegere şi ataşament în cuplu.

Jadul,dovadă de fidelitate

Cunoscută drept piatra îndrăgostiţilor,jadul este un simbol de preţuire şi devotament,folosit din vremuri străvechi,mai ales în China,pentru a atrage dragostea,dar şi pentru a aduce în relaţia de cuplu compasiune,bunăvoinţă,fidelitate. Despre el se spune că stimulează înţelepciunea şi alungă gândurile negative,care pot provoca certuri.

Ştiai că...

... există două tipuri de jad,cel chinezesc,de culoare verde închis,maro sau negru şi jadeitul,care are diverse nuanţe de verde,mov,galben,alb,roz?

Opalul,piatra seducţiei

Dacă eşti născută în luna octombrie,alege să porţi această piatră delicată,opalul. În dragoste,îţi este de ajutor să scapi de inhibiţii şi să dai frâu liber pasiunii,deoarece intensifică stările emoţionale. Tot această piatră aduce statonicie în cuplu,spontaneitate şi energie pozitivă.

Piatra lunii înteţeşte dragostea

O piatră semipreţioasă,transparentă,de un alb lăptos,piatra lunii este considerată piatră sacră în India. Despre ea se spune că aduce fericire,compasiune,echilibru,serenitate şi pasiune în dragoste. Piatra lunii deschide spiritul persoanei care o poartă,fiind de ajutor în menţinerea relaţiei cu partenerul,dar şi cu prietenii.

Info

Piatra lunii era purtată din vechime de femeile din ţările arabe,fiind un simbol al fertilităţii.

Turmalinul aduce stabilitate în cuplu

Te copleşesc grijile şi temerile legate de relaţia cu partenerul? Alege turmalinul! Despre el se ştie că ajută la îndepărtarea gândurilor negative şi că îmbunătăţeşte comunicarea. De asemenea,aduce echilibru şi linişte în relaţia de cuplu,încurajând totodată stabilitatea şi încrederea în cel drag. Purtată în momentele de cumpănă ale relaţiei,această piatră semipreţioasă readuce buna înţelegere pierdută.

Turcoazul îţi păstrează vie iubirea

Înţelepciunea,înţelegerea şi calmul în relaţia cu partenerul le poţi atrage dacă porţi piatra semipreţioasă numită turcoaz. Nu întâmplător este una dintre cele mai vechi pietre purtate ca talisman. Ea păstrează vie dragostea şi menţine prieteniile în general.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg