Alyssa Milano face duş cu plantele din casă. Pentru a economisi apa sau ca metodă de înfrumuseţare?

1 alyssa milano instagram jpg jpeg

În ultima perioadă am descoperit că există şi staruri care nu obişnuiesc să se spele zilnic dintr-un motiv care ne dă tuturor de gândit – că n-ar fi nevoie. Mila Kunis şi soţul ei, Ashton Kutcher, au dat startul “modei nespălaţilor” de la Hollywood, susţinând că baia sau duşul zilnic nu intră în programul lor sau al copiilor lor.

Apoi Kristen Bell a spus, mai în glumă mai în serios, că şi ea aşteaptă să vadă mizeria pe corpul copiilor ei până să-i bage sub duş. Şi, mai nou, Alyssa Milano a făcut o declaraţie cât se poate de surprinzătoare despre acest subiect deja delicat. Ea susţine că se bagă sub duş împreună cu plantele pe care le are prin casă. Care să fie oare motivul?

N-ar fi de mirare să descoperim că divele hollywoodiene au tot felul de obiceiuri ciudate când vine vorba de menţinerea aspectului lor fizic. Tratamentele corporale de întreţinere la care apelează adesea ne uimesc pe zi ce trece, având în vedere ingredientele folosite şi chinul la care se supun de obicei vedetele doar pentru a arăta bine.

Aşadar, faptul că o actriţă precum Alyssa Milano a ales să incorporeze în duşul zilnic nişte verzituri nu e chiar atât de şocant. Uimitor e motivul pentru care vedeta face baie cu plantele ei – nu pentru a se folosi de calităţile lor, ci pentru că îi e mult mai simplu aşa.

Alyssa face duş şi, în tot acest timp, udă şi plantele din casă. “De-abia am făcut duş cu plantele mele, pentru că n-am timp să mă spăl pe mine şi să ud şi plantele în mod separat. #adulting #instaplants #plantsofinstagram #sorrynotsorry”, a postat actriţa pe pagina ei de Instagram cu puţin timp în urmă.

Majoritatea fanilor ei au comentat despre multitaskingul vedetei, unii fiind de acord cu soluţia practică implementată de Milano, din motive ecologice, alţii criticând alegerea ei. “Asta e ceva ceea ce aş face şi eu cu siguranţă! Şi, oricum, e vorba despre California. Ce metodă mai bună de-a economisi apa, nu-i aşa?”, a comentat unul dintre adrmiratorii vedetei. Altul n-a înţeles “moftul” divei hollywoodiene: “Totuşi ai avut timp să muţi plantele în duş! Durează cinci minute să-ţi uzi plantele! Doamne Dumnezeule!”

Foto -



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg