Ce judecă oamenii în secret. Aceste comportamente încurajează criticile!

Fără să își dea seama, oamenii pot să judece în secret o mulțime de lucruri - de la felul în te comporți în restaurant și până la ordinea din mașina ta. Iată și alte comportamente  sensibile la critica celorlalți!  

image

Oricât de mult ne dorim să scăpăm de critica celor din jur, părerile oamenilor sunt subiective, așa că este greu să o evităm. Prin urmare, pe forumul „Reddit‟ am găsit o listă cu lucrurile pe care alții le blamează în secret. 

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: „Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e ușor să slăbești”

Se spune că prima impresie contează, prin urmare, la o primă întâlnire este necesar să fii atent la aspectul tău fizic, la ceea ce spui și la modul în care îți saluți partenerul de discuție. „Frenz Hub‟ spune că oamenii te pot judeca dacă îți tremură mâna sau dacă palma este prea dură sau transpirată. De asemenea, modul în care te comporți cu personalul din restaurant atrage imediat atenția, iar dacă ești nepoliticos, oamenii vor observa. 

Vorbești la telefon cu voce tare? Sau discuți cu cineva prin mesaje text în timpul unei întâlniri? Aceste comportamente sunt considerate a fi nepoliticoase, de aceea, oamenii te judecă pentru ele. Un utilizator de pe Reddit a scris pe forum: „Am o colegă care are 3 ore pauză în tura de 8 ore. Încercăm să ne relaxăm, dar o urăsc când discută cu voce tare la telefon. Colegii o consideră insuportabilă‟. 

Curățenia din mașină este la fel de importantă, chiar dacă pasagerii nu îți vor spune acest lucr. Interiorul curat oferă un mediu mai plăcut, o senzație de prospețime și confort. Prin urmare, asigură-te că le oferi o experiență plăcută în timpul călătoriilor! 

Oamenii sunt interesați și de ceea ce mănânci. Potrivit utilizatorilor „Reddit‟, restricțiile alimentare (sau dietele) sunt subiecte atractive pentru ceilalți. Oamenii sunt curioși să afle ce mănânci și ce nu. 

Alte lucruri pe care oamenii le judecă în secret

  1. Punctualitatea - Întârzierea constantă poate fi percepută ca pe o lipsă de respect, în timp ce puctualitatea o calitate esențială;
  2. Prezența pe rețelele de socializare - Oamenii consideră că ceea ce postezi pe rețelele de socializare reflectă sinele tău autentic; 
  3. Etica muncii - Colegii își dau seama dacă ești persoana care preia constant sarcinile de la birou sau cea care refuză atribuțiile;
  4. Cum te comporți cu animalele - Cei care sunt buni și empatici cu prietenii necuvântători sunt priviți cu ochi buni. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg