Ce spune despre tine poziţia pe care o adopţi când te stai aşezat. Poziţiile care îi dau de gol pe introvertiţi şi anxioşi

1 shutterstock 1064028812 jpg jpeg

Cei mai mulţi dintre noi îşi petrec ziua stând aşezaţi fie când lucrăm, fie în timpul liber. S-ar putea să nu-ţi dai seama că felul în care stai le poate spune celor din jurul tău câte ceva despre personalitatea ta.

Modul  în care îţi ţii mâinile sau picioarele când stai aşezat este foarte grăitor în ceea ce priveşte felul de-a fi al unei persoane. Adesea, este enervant să stai lângă cineva care îşi întinde picioarele larg. Poziţia indică dificultăţi de concentrare asupra unui singur lucru sau de a sta mult timp nemişcat. Adesea, arată că persoanei în cauză îi place să se mişte într-un mediu cu ritm rapid, dar şi că se plictiseşte uşor şi că vorbeşte sau acţionează înainte să gândească.

Şi locul în care te aşezi spune ceva despre pesonalitatea ta. Cei care aleg să stea la mijlocul unei bănci sunt adesea mai încrezători în forţele proprii, sunt îndrăzneţi şi-şi fac prieteni mai uşor. Cei timizi sau introvertiţi aleg să stea către margine, astfel încât să nu fie înconjuraţi de alţii.

Încrucişezi gleznele? Eşti realist şi relaxat

Pentru a arăta mai interesant când stai, preferi să-ţi încrucişezi gleznele. Cei ca tine sunt realişti, eleganţi şi rafinaţi. Deoarece este o poziţie mai relaxată, toată lumea se simte mai confortabil.

Dai dovadă de flexibilitate dacă îţi încrucişezi picioarele

Chiar dacă nu practică yoga, unii îşi ţin picioarele încrucişate. Sunt adesea mai relaxaţi şi mai deschişi. De la cei care stau cu genunchii în lateral te aştepţi să auzi idei noi şi să fie flexibili din punct de vedere emoţional, nu doar fizic. Nu te-ai înşela deloc!

Poziţia mâinilor dezvăluie persoanele anxioase sau sensibile

Persoanele care îşi ţin mâinile împreunate când stau aşezate sunt adesea considerate anxioase, dar şi pasionale. S-ar putea să fii atras în mod natural de aceşti oameni, pentru că sunt calzi, de încredere şi amuzanţi. Dacă cineva îşi încrucişează mâinile frecvent, este o persoană paşnică, amabilă şi calmă. În general, aceia care adoptă această poziţie sunt introvertiţi şi se simt bine în singurătate. Pe de altă parte, cei care doar îşi ţin mâinile în poală, fără a le împreuna, îi pun pe alţii pe primul loc, se supără rareori şi-şi pot controla emoţiile cu uşurinţă. De obicei, sunt blânzi, plini de compasiune. Cei care strâng cotierele cu mâinile sunt firi sensibile şi arată că în acel moment au nevoie de sprijin emoţional. De obicei, au nevoie de mai multă siguranţă şi confort.

Ce denotă braţele sau picioarele încrucişate?

Dacă cineva îşi încrucişează braţele în timp ce stă aşezat, ai putea crede că este inabordabil. Cu toate acestea, aceia care adoptă această poziţie sunt încrezători, defensivi şi puternici. Ei pot simţi nevoia să se protejeze de lume. Dacă îţi încrucişezi picioarele, dar nu le mişti, probabil că ai o imaginaţie bogată, eşti de încredere, prompt, organizat, calm. Visezi adesea cu ochii deschişi, eşti un bun ascultător, dar te pricepi şi să povesteşti.

Poziţia genunchilor indică generozitate sau spontaneitate

Cineva care stă cu picioarele faţă în faţă şi genunchii împreunaţi este carismatic, spontan şi creativ. Deşi s-ar putea să aibă multe probleme, ştie şi cum să le rezolve. Cei care stau în genunchi sunt persoane generoase, care îşi doresc să fie de ajutor celorlalţi.

Ştiai că…

…persoanele care stau cu picioarele drepte sunt adesea raţionale, inteligente şi punctuale. Sunt rezervate, sincere şi deschise atunci când au ocazia.

Citeşte şi:

Trăsăturile feţei ne trădează personalitatea. Descoperă tainele citirii chipului!

Dormi pe spate sau pe burtă? Poziţia de somn care-ţi afectează sănătatea mai mult decât ai fi crezut

O poziţie corectă arată un om responsabil

Admiri pe cineva pentru postura corectă? Ai în faţă un om puternic, încrezător, responsabil, demn de încredere.

FOTO: ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg