Ce-ţi aduce Anul Tigrului

1 47030 original jpg jpeg

Aventuri pasionale pentru Tigru, un moral de zile mari pentru Iepure şi o perioadă fastă din punct de vedere financiar pentru Porc. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pe care le aduce Anul Tigrului, care debutează pe 14 februarie.

Pe aceeaşi temă:

Cum te influenţează Luna în februarie

Ce copac te reprezintă?

Horoscop Karmic

Anul marilor decizii

Gustul pentru risc şi impulsivitatea Tigrului influenţează din plin anul care urmează. Acesta va fi caracterizat de multă agitaţie,pentru că totul va fi pus sub semnul întrebării. Indiferent de deciziile pe care le iei în această perioadă,ar fi bine să nu acţionezi fără să te gândeşti de două ori.

Cocoş

DragosteEşti prinsă în vâltoarea sentimentelor. De aceea,celelalte sectoare ale vieţii tale pot avea de suferit. În cuplu,te aşteaptă o perioadă de linişte. Dacă eşti singură,este foarte posibil să fii indecisă,neştiind pe ce drum s-o apuci. În aceste condiţii,evită să-ţi asumi vreun angajament.SănătateÎn general,starea de sănătate va fi una bună. Eşti un pic lipsită de energie,de aceea nu ar strica să fii ceva mai atentă la ceea ce mănânci. Afecţiunile renale sau durerile reumatismale sunt alte probleme de sănătate cu care te-ai putea confrunta. BaniÎn perioada următoare nu te vei lovi de probleme financiare grave. Pentru unele dintre native,acesta este momentul propice pentru cumpărarea unei case. Dacă nu te îndatorezi prea mult,nu ai de ce să nu o faci.

Câine

În perioada care urmează,vei cunoaşte dragostea la care visezi de atâta vreme. Celibatarele întâlnesc un partener inteligent,cu care au foarte multe în comun:gânduri,aspiraţii,preocupări sau gusturi. În cuplu pot apărea unele divergenţe,peste care vei trece destul de uşor.

Vei avea mai multă energie decât de obicei,iar asta te va face să fii optimistă,lucru ceva mai rar întâlnit la nativele acestei zodii. Cu un moral de zile mari,vei trece mai uşor peste problemele de sănătate care te pândesc.

Situaţia financiară va fi una dintre priorităţile tale. Pentru unii nativi,acest lucru se traduce prin dificultăţi financiare,dar care vor fi depăşite în final. Pentru altele,aceasta este perioada în care vor culege roadele eforturilor din trecut.

Porc

Deşi eşti încă departe de fericirea la care încă mai speri,perioada imediat următoare este benefică pe plan sentimental. Dacă eşti singură,sunt şanse minime pentru o căsătorie. Nu-ţi face încă planuri pentru viitor.

Coordonatele perioadei:energie şi vitalitate. În viitorul apropiat nu se întrevede nicio problemă de sănătate gravă. Nu uita însă că trebuie să te şi odihneşti,mai ales dacă ţii seama de energia pe care o consumi.

Pe plan financiar,nu există niciun motiv de stres. Dacă ai economii,vei profita de pe urma lor. Dacă nu ai reuşit să strângi bani până acum,vei putea să faci acest lucru de acum înainte. Investiţiile ceva mai riscante îţi vor aduce beneficii surprinzătoare.

Şobolan

În următoarea perioadă,eşti extrem de influenţabilă,iar pe plan sentimental te aşteaptă o perioadă de instabilitate. Oscilezi între două relaţii şi nici tu nu ştii exact ce vrei. Fie că eşti în căutarea iubirii ideale,fie că-ţi părăseşti partenerul pentru altul,nu îţi dai seama că de fapt urmăreşti un miraj. Există riscul să te înşeli în privinţa partenerului de viaţă sau să fii înşelată. În cuplu,neprevăzutul va lua locul monotoniei.

Deşi ai o viaţă socială agitată,găseşte-ţi timp pentru odihnă şi relaxare. Vei avea nevoie de energie mai ales în prima parte a anului,care va fi una solicitantă. Tot acum poţi începe o dietă,căci va da cu siguranţă rezultate. Fă sport pentru a scăpa de tensiunea nervoasă,dar nu exagera. În următoarea perioadă,singurele riscuri care te pasc sunt cele ale unei banale răceli.

Din fericire,situaţia ta financiară se va îmbunătăţi. Vei avea mai puţine cheltuieli,dar nu vei mai beneficia de veniturile suplimentare cu care te-ai obişnuit în ultima perioadă. Dacă ştii cum să gestionezi banii,nu vei avea nicio problemă financiară. Iar dacă nu te descurci prea bine la capitolul finanţe,cere ajutorul cuiva din familie.

Bivol

Dacă trăieşti o poveste de dragoste,perioada imediat următoare îţi va permite să te apropii de partenerul tău. Dacă eşti singură,atenţie! Astrele arată că vei trece printr-o experienţă intensă,care te va marca profund. Te aşteaptă o aventură pasională,dar care implică din păcate o persoană care nu este şi nici nu va fi vreodată liberă.

Pentru a fi în formă fizică excelentă în perioada următoare,ai grijă la ceea ce mănânci şi redu consumul de tutun,alcool şi de cafea. Încearcă să faci mişcare mai des,dar odihneşte-te suficient. Poţi suferi de angine sau de inflamaţii ale ganglionilor. Corect tratate,acestea nu-ţi vor da mari bătăi de cap.

Va trebui să fii foarte atentă,căci te aşteaptă o perioadă mai complicată din punct de vedere financiar. Pentru nativele de sub semnul Metalului,un câştig substanţial este posibil,fie că provine din jocuri de noroc fie dintr-o moştenire.

Tigru

Celibatarele au mari şanse de a-şi găsi perechea,iar poveştile de dragoste se pot naşte din simple prietenii. Pe majoritatea nativelor acestei zodii le aşteaptă aventuri pasionale,violente şi nonconformiste. Pentru multe dintre ele însă,acestea nu vor dura. Unele cupluri se pot separa din cauza greşelilor unuia dintre parteneri.

Vei avea multă energie în perioada următoare,dar va trebui să fii prudentă şi să eviţi activităţile riscante. Dacă eşti predispusă la migrene,nu lua pastile,ci schimbă-ţi alimentaţia. Limitează consumul de alcool,evită mesele grele,mezelurile,ouăle şi brânzeturile fermentate.

Perioada imediat următoare va fi favorabilă din punct de vedere financiar,dar va trebui totuşi să nu te laşi dusă de val. Încearcă să păstrezi un echilibru între ceea ce câştigi şi ceea ce cheltuieşti. Dacă arunci banii în stânga şi în dreapta sau dacă faci investiţii fără să iei în calcul riscurile,şansa se poate întoarce împotriva ta. Fii rezonabilă!

Iepure

Dacă eşti una dintre nativele implicate într-o relaţie care durează de ceva vreme,este cazul să dai dovadă de puţină fantezie pentru a alunga rutina şi monotonia instalată la un moment dat în orice cuplu. În decursul acestei perioade,vei întâmpina probleme pentru că eziţi să faci un pas decisiv. Totuşi,dacă stai bine să te gândeşti,alegerea este simplă şi evidentă. Dacă eşti singură,este posibil să te îndrăgosteşti în perioada următoare.

Starea de sănătate va fi în general bună,iar rezistenţa nervoasă – excelentă. Te pot sâcâi unele probleme ale sistemului digestiv. Pentru a le preveni,bea după fiecare masă,în loc de cafea,infuzii din chimen,fenicul sau coriandru.

Vei traversa o perioadă fastă din punct de vedere financiar. Poţi cere o mărire de salariu sau,dacă ai economii,poţi investi în ceva ce-ţi va aduce profit. Fii totuşi atentă să nu faci cheltuieli exagerate.

Dragon

Nu te poţi plânge de ceea ce ţi se întâmplă în plan sentimental. Acum este momentul să-i spui persoanei visurilor tale că o iubeşti. Nu-i greu,vei vedea că vorbele şi gesturile vor veni de la sine. În relaţia de cuplu,eşti în căutarea stabilităţii. Dacă eşti singură însă,perioada imediat următoare nu este propice legării unei relaţii sentimentale de durată.

Fii atentă la ceea ce mănânci,deoarece în această perioadă eşti predispusă la intoxicaţii alimentare. Alege doar alimente proaspete şi nu uita să verifici data la care acestea expiră. În plus,dacă nu te odihneşti suficient,rişti să faci crize de nervi. Alte probleme cu care te-ai putea confrunta:tensiunea arterială crescută şi proasta circulaţie sanguină.

Urmează o perioadă destul de tensionată pe plan financiar. Unele dintre nativele zodiei vor şti să se folosească de ea pentru a-şi îmbunătăţi situaţia materială. Dar cele mai multe riscă să treacă printr-o perioadă proastă,care însă nu va dura.

Şarpe

În această perioadă,nu te aşteaptă mari schimbări pe plan sentimental:nu vei întâmpina probleme grave,dar nici nu te vei bucura de întâmplări excepţionale. Nu privi însă totul ca pe o rutină,căci bucuria este construită din lucrurile mărunte de zi cu zi,nu din marile pasiuni. Către finalul anului,lucrurile se vor însufleţi,spre bucuria ta şi a partenerului de viaţă! Dacă eşti singură,ai şanse mari să-ţi găseşti jumătatea.

Te bucuri de o rezistenţă fizică de invidiat. Poţi întâmpina probleme respiratorii minore sau unele probleme ale sistemului digestiv. Atenţie mare! În această perioadă,eşti predispusă la accidente. Nu practica sporturi care pot duce la accidentări.

Este o perioadă excelentă pentru reorganizarea bugetului sau pentru luarea unor decizii privind economiile şi investiţiile. Dar hotărârile pe care trebuie să le iei nu sunt simple,aşa că vei ezita îndelung sau îţi vei schimba părerea de mai multe ori înainte de a lua o decizie. Persoanele care te-ar putea sfătui nu sunt nici ele mai inspirate decât tine,aşa că nu te baza pe ele.

Cal

Viaţa de cuplu va fi una armonioasă,dar ai grijă să nu cazi în capcana de a-ţi neglija jumătatea. Micile dovezi de afecţiune sau vorbele de alint fac minuni. Ieşiţi mai mult în oraş şi petreceţi timp cu prietenii. Celibatarele mai pot profita o vreme de libertatea lor. Marea iubire va veni probabil ceva mai târziu.

Starea ta de sănătate va fi una bună,în ciuda faptului că eşti extrem de nervoasă. Unele dintre nativele zodiei se pot confrunta cu probleme de stomac sau intestinale. Neglijate,acestea duc la complicaţii. În ultima parte a decadei poţi suferi de migrene sau de insomnii. Ai grijă şi la alimentaţie!

Ar trebui ca în următoarea perioadă să-ţi reechilibrezi bugetul şi chiar să pui bani deoparte. Eşti tentată să faci cheltuieli exagerate. Fii rezonabilă,gândeşte-te serios înainte de a face cheltuieli importante,ca în cazul unei achiziţii ori a unei investiţii.

Capră

Pe plan sentimental,te aşteaptă o perioadă extrem de favorabilă. Doar nativele din anii de Pământ vor întâmpina dificultăţi în viaţa de cuplu. În general însă,relaţiile vor fi armonioase şi împlinite. Veşti bune pentru celibatare! Acestea au şansa de a întâlni persoane speciale,care le vor aduce bucurie în viaţă. Cu atât mai bine cu cât totul va fi pe neaşteptate...

Eşti vulnerabilă la infecţii. Probleme vei întâmpina şi pe plan psihic,căci rezistenţa ta nervoasă este destul de slabă. Poţi depăşi aceste probleme dacă îţi pui un pic de ordine în stilul de viaţă:odihnă şi mese regulate,un pic de exerciţiu fizic şi câteva momente de relaxare în fiecare zi.

Nu ai de ce să-ţi faci griji,vei fi la adăpost de problemele financiare. Dar asta numai dacă eşti chibzuită şi îţi gestionezi bine bugetul. Dacă nu eşti prudentă însă,poţi întâmpina unele dificultăţi. Totuşi,acestea vor fi uşor depăşite.

Maimuţă

Chiar nu ai motive să te plângi! Zeii dragostei te protejează. Pentru tine urmează o perioadă extrem de favorabilă pe plan sentimental. Dacă eşti implicată într-o relaţie,nu se anunţă furtuni sau mari schimbări în viitoriul apropiat. Dacă eşti singură,nu vei rămâne aşa mult timp:trebuie doar să fii pe fază pentru a nu rata ocazia. Persoana pe care o aştepţi nu este departe.

În afară de insomnii sau uşoare probleme digestive,nu prea ai de ce să te plângi în această perioadă. De vină este stresul la care eşti supusă zi de zi şi,odată rezolvată această problemă,totul va reintra în normal.

Fii organizată şi rezonabilă,indiferent de ce decizii iei. Vei trece cu bine de această perioadă dacă eşti prudentă şi ştii să-ţi gestionezi veniturile aşa cum trebuie. Un pic de neatenţie poate duce la pierderea economiilor făcute cu atâta efort. Ar fi păcat,nu?

Perioada şi zodia

13 februarie 1945 – 1 februarie 1946:

2 februarie 1946 – 21 ianuarie 1947:

22 ianuarie 1947 – 9 februarie 1948:

10 februarie 1948 – 28 ianuarie 1949:

29 ianuarie 1949 – 16 februarie 1950:

17 februarie 1950 – 5 februarie 1951:

6 februarie 1951 – 26 ianuarie 1952:

27 ianuarie 1952 – 13 februarie 1953

14 februarie 1953 – 2 februarie 1954:

3 februarie 1954 – 23 ianuarie 1955:

24 ianuarie 1955 – 11 februarie 1956:

12 februarie 1956 – 30 ianuarie 1957:

31 ianuarie 1957 – 17 februarie 1958:

18 februarie 1958 – 7 februarie 1959:

8 februarie 1959 – 27 ianuarie 1960:

28 ianuarie 1960 – 14 februarie 1961:

15 februarie 1961 – 4 februarie 1962:

5 februarie 1962 – 24 ianuarie 1963:

25 ianuarie 1963 – 12 februarie 1964:

13 februarie 1964 – 1 februarie 1965:

2 februarie 1965 – 20 ianuarie 1966:

21 ianuarie 1966 – 8 februarie 1967:

9 februarie 1967 – 29 ianuarie 1968:

30 ianuarie 1968 – 16 februarie 1969:

17 februarie 1969 – 5 februarie 1970:

6 februarie 1970 – 26 ianuarie 1971:

27 ianuarie 1971 – 14 februarie 1972:

15 februarie 1972 – 2 februarie 1973:

3 februarie 1973 – 22 ianuarie 1974:

23 ianuarie 1974 – 10 februarie 1975:

11 februarie 1975 – 30 ianuarie 1976:

31 ianuarie 1976 – 17 februarie 1977:

18 februarie 1977 – 6 februarie 1978:

7 februarie 1978 – 27 ianuarie 1979:

28 ianuarie 1979 – 15 februarie 1980:

16 februarie 1980 – 4 februarie 1981:

5 februarie 1981 – 24 ianuarie 1982:

25 ianuarie 1982 – 12 februarie 1983:

13 februarie 1983 – 1 februarie 1984:

2 februarie 1984 – 19 februarie 1985:

20 februarie 1985 – 8 februarie 1986:

9 februarie 1986 – 28 ianuarie 1987:

29 ianuarie 1987 – 16 februarie 1988:

17 februarie 1988 – 5 februarie 1989:

6 februarie 1989 – 26 ianuarie 1990:

27 ianuarie 1990 – 14 februarie 1991:

15 februarie 1991 – 3 februarie 1992:

4 februarie 1992 – 22 ianuarie 1993:

23 ianuarie 1993 – 9 februarie 1994:

10 februarie 1994 – 30 ianuarie 1995:

31 ianuarie 1995 – 18 februarie 1996:

19 februarie 1996 – 6 februarie 1997:

7 februarie 1997 – 27 ianuarie 1998:

28 ianuarie 1998 – 15 februarie 1999:

16 februarie 1999 – 4 februarie 2000:

5 februarie 2000 – 23 ianuarie 2001:

24 ianuarie 2001 – 11 februarie 2002:

12 februarie 2002 – 31 ianuarie 2003:

1 februarie 2003 – 21 ianuarie 2004:

22 ianuarie 2004 – 8 februarie 2005:

9 februarie 2005 – 28 ianuarie 2006:

29 ianuarie 2006 – 17 februarie 2007:

18 februarie 2007 – 6 februarie 2008:

7 februarie 2008 – 25 ianuarie 2009:

26 ianuarie 2009 – 13 februarie 2010:

14 februarie 2010 – 2 februarie 2011:Recente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg