Ce-ţi spun visele despre vacanţă?

1 64032 original jpg jpeg

Dorul de vacanţă, de mare şi de frumuseţile ei îţi presară visele cu imagini de poveste? Descifrează-le mesajul cu ajutorul micului nostru iseisedicţionar.

Nu-i întâmplător dacă te visezi pe-o plajă aurie cu palmieri şi cu apă cristalină. Acest lucru dovedeşte cât de mult îţi doreşti să evadezi din cotidian,departe,într-o vacanţă pe care să nu o uiţi uşor. Dincolo de realitate,dacă în vis eşti cu familia,iar peisajul e însorit,vara aceasta este semn de prosperitate şi de bunăstare.

Dacă visezi scoici…

…înseamnă că-ţi vei găsi,cât de curând,perechea,unde altundeva decât,la mare? Dacă te-ai înţepat într-o scoică,vei întâmpina o perioadă plină de incertitudini.

Tot răul spre bine,căci spre finalul verii îţi vei da seama cine-ţi merită cu adevărat dragostea. Dacă descoperi o perlă într-o scoică,vei primi o veste bună. Poate fi legată de o promovare sau de o deplasare în ţară. Mai mult,o scoică mare poate simboliza nevoia de protecţie din partea unei persoane de sex opus şi,în acelaşi timp,vulnerabilitatea în faţa persoanelor mature.

Dacă visezi delfini…

…sărind în valurile mării înseamnă că ai curaj şi putere de adaptabilitate. Dacă ţi-ai schimbat de curând profesia,îţi va fi destul de uşor să treci peste toate încercările la care eşti supusă.

Chiar dacă cineva încearcă să te pună într-o lumină proastă,îl vei copleşi cu inteligenţa şi cu tăria ta de caracter. Delfinii în adâncul mării prevestesc venirea pe lume a unui copil,emoţii puternice,comunicare,bucuria de a trăi,agilitate.

Dacă visezi că eşti sirenă…

...şi că ai răpit cu frumuseţea şi cu cântecul tău inima unui bărbat,reuşeşti să treci cu bine peste o boală,o încercare grea,peste o depresie care te încearcă de mult timp,un proces sau un examen foarte important.

Dacă auzi sirene cântând înseamnă că vei primi veşti neimportante sau că cineva încearcă să-ţi întindă o cursă. Cu toate astea,nu vei cădea în ea,deoarece ai o intuiţie bine dezvoltată.

Dacă visezi foc de tabără…

...succesele se ţin lanţ atât în plan familial,cât şi financiar. Focul simbolizează enegie,entuziasm,încredere,curaj,iniţiativă,acţiune. Dacă îl vezi cum se înalţă şi cum mistuie lemnul înseamnă că ai nevoie de o schimbare (e posibil ca plictiseala şi rutina să fi pus stăpânire pe tine). Dacă visezi că pui lemne pe foc,ai nevoie să primeşti mai multe încurajări de la cei din jur.

Dacă visezi pescăruşi…

...zburând deasupra mării înseamnă că ai nevoie de romantism,de dragoste din partea celor din jur,de aventură. Dacă îi vezi plutind pe apă,iar apa este tulbure,este posibil să întâmpini o situaţie dificilă,peste care vei trece doar dacă îţi ţii calmul şi luciditatea. 

Nu ezita să ceri sprijinul prietenilor (păsările sunt un simbol al speranţei şi al libertăţii). În cele din urmă,vei trece cu bine peste toate încercările.

Dacă visezi apă...

...şi e curgătoare,e semn de abundenţă (vei fi mulţumită de roadele strânse). Dacă te-ai recăsătorit de curând,vei avea parte de o viaţă fericită. Apa fierbinte înseamnă divorţ,iar cea tulbure îţi spune că te paşte un pericol.

Claritatea şi strălucirea apei de izvor înseamnă bunăstare,iar dacă visezi cascadă e semn că vei câştiga o sumă de bani sau vei primi o moştenire neaşteptată din partea unei rude îndepărtate.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg