Fă cunoștință cu Google Bard, chatbotul care intră în lupta inteligenței artificiale cu chatGBT!

Google se pregătește să lanseze Bard, un serviciu de conversație inteligent, care va fi capabil să explice subiecte complexe sau să îndeplinească sarcini ușoare, cum ar fi să ofere sfaturi pentru planificarea unei petreceri. Google Bard, primul rival al aplicației de inteligență artificială ChatGBT sau lupta de acum începe?

image

Inteligența artificială a trecut la un alt nivel de când Microsoft a anunțat lansarea a ChatGPT, un instrument care este capabil să ofere informații suplimentare despre persoane importante, să producă texte de marketing și chiar imagini și videoclipuri, pe baza a ceea ce a învățat dintr-o bază de date de cărți digitale și scrieri online.

La doar două săptămâni după ce Microsoft a informat că investește miliarde de dolari în acest instrument, Google a anunțat că lansează „rivalul‟ lui ChatGPT și anume Bard, un serviciu de conversație care răspunde la întrebările puse de utilizatori pe diferite subiecte. 

Sundar Pichai, CEO-ul Google, a explicat pe site-ul companiei: „Inteligența artificială este cea mai profundă tehnologie la care lucrăm astăzi. Fie că îi ajută pe medici să detecteze boli mai rapid, fie că le permite oamenilor să acceseze informații în propria limbă‟. „Cea mai importantă modalitate prin care ne putem îndeplini misiunea este să organizăm infomațiile din lume și să le facem universal accesibile și utile‟, a punctat el. 

Citește și: Google vrea să deschidă primul mall online cu ajutorul inteligenței artificiale 

Ce este Bard 

Bard se bazează pe surse online și oferă informații de înaltă calitate, se arată pe site-ul Google. Acest serviciu de conversație va fi capabil să le explice utilizatorilor subiecte complexe, așa cum sunt descoperirile în spațiul cosmic, în termeni suficient de simpli pentru ca un copil să înțeleagă. De asemenea, Bard va fi capabil să ofere sfaturi pentru planificarea unei petreceri și să învețe utilizatorii cum să facă exerciții pentru a-și dezvolta abilitățile.  

Pentru început, Bard va fi disponibil exclusiv pentru un grup de „testeri de încredere‟ , însă în acest an, va fi lansat pe scară largă, promite Google. „Vom combina feedback-ul extern cu propriile noastre teste interne, pentru a ne asigura că răspunsurile lui Bard îndeplinesc un standard ridicat pentru calitate, singurață și fundament în informațiile din lumea reală‟, a mai spus CEO-ul companiei. 

Vezi și: Căștile cu Google Assistant pot realiza traduceri în timp real

Potrivit „USA Today‟, Google intenționează, de asemenea, să încorporeze și alte sisteme de inteligență artificială în motorul său, pentru a oferi răspunsuri utile la întrebări din ce în ce mai complicate. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg