Michael Jordan, căutat pe Google de fiica sa. Ce a vrut să afle?

Fiica lui Michael Jordan, Jasmine, a mărturisit că a apelat la ajutorul motorului de căutare Google pentru a afla informații importante despre tatăl ei. Ce nu i-a spus jucătorul de baschet? 

image

Michael Jordan (59 de ani) este considerat de mulți cel mai bun jucător de baschet din toate timpurile. Și, în timp ce lumea îl vede ca pe „o legendă‟ a sportului american, fiica lui, Jasmine Jordan, în vârstă de 29 de ani, îl privește doar ca pe un tată, nu ca pe o vedetă. Cei doi au o relație minunată și comunică des, însă tânăra a spus că la un moment dat, în copilărie, și-a căutat tatăl pe Google pentru a afla câteva informații despre el. 

Citește și: Seamănă? Ea pretinde că este fiica lui Marilyn Monroe cu John F. Kennedy! 

Ce informații a căutat Jasmine Jordan pe Google 

Fiind fiica unui mare sportiv, încă din copilărie, în jurul lui Jasmine au roit zeci de fani și de paparazzii, dornici de a afla noi informații din viața familiei Jordan. În acea perioadă, Jasmine nu înțelegea de ce se întâmplă acest lucru, așa că a apelat la ajutorul motorului de căutare Google:

Când eram copil, nu înțelegeam ce se întâmplă în jurul meu, pentru că eram mult prea tânără. Celebritatea nu a rezonat atunci cu mine. Îmi vine să râd pentru că, la un moment dat, l-am căutat pe tatăl meu pe Google, doar pentru a-mi da seama de ce toată lumea este atât de interesată de el. Acel moment, poate nu a fost atât de cool, dar iată, am aflat că el chiar a fost un mare jucător‟, a spus Jasmine Jordan, potrivit „AP News‟. 

Vezi și: Cele mai scumpe divorțuri din lumea celebrităților. Madonna și Mel Gibson au plătit sume impresionante 

Simte presiunea celebrității? 

În luna noiembrie, Jasmine, a povestit cum este să fii fiica lui Michael Jordan. Tânăra a recunoscut că nu i-a fost mereu ușor, iar tot ce își dorește este să reușească din punct de vedere profesional:

Când oamenii îmi spun că exist doar pentru că tatăl meu este cine este, râd natural. Până la urmă, etica mea în muncă vorbește de la sine. Mă voi asigura că, atunci când intru într-o cameră, o să se audă a intrat Jasmine, înainte să se audă că a intrat fiica lui Michael Jordan‟, a spus tânăra. 

În prezent, Jasmine lucrează în divizia de marketing sportiv a brandului Jordan. 

Sursă foto: Pinterest, Twitter  



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg