Forma buzelor arată cât eşti de afectuos. Vezi ce spune trăsătura despre femei şi bărbaţi!

Un test simplu poate să dezvăluie ce personalitate ai în funcţie de forma buzelor. Ai buzele pline sau subţiri? Buza superioară este mai plină decât cea inferioară sau invers?

image

Forma buzelor tale poate să arate celorlalţi secrete psihologice și anumite trăsături de personalitate definitorii. Plinătatea și grosimea buzelor spun mai multe despre o persoană decât şi-ar dori aceasta. Dacă te întrebi care este cea mai atractivă formă a buzelor, experții în cosmetică spun că este vorba despre aceea în formă de arc de cupidon.

Mărimea şi forma buzelor demonstrează, potrivit jagranjosh.com, ce fel de persoană ești sau ai în faţă, dar şi modul în care o persoană comunică sau gestionează furia. Forma buzelor poate să dezvăluie care sunt punctele slabe sau forte.

Cei cu buzelor subțiri sunt rezervaţi și precauţi

Ai buzele subţiri? Este posibil să fii perceput ca un singuratic. De altfel, te simţi bine în singurătate. Cu toate acestea, personalitatea ta introvertită te face să te bazezi mai mult pe tine însuți şi mai puţin pe ceilalţi, dar te face temător în a-ţi arăta afecţiunea. Femeile care au buzele subţiri se apropie relativ uşor  de oameni noi, într-un grup. Bărbaţii sunt hotărâţi să-şi atingă propriile obiective, ba chiar depășesc așteptările celorlalţi.

Dacă ai buze pline…

… ești o persoană empatică şi pui preţ pe relațiile cu ceilalţi mai presus decât orice altceva. Femeile cu buze groase sunt sociabile, extrem de încrezătoare în forţele proprii și curajoase. Bărbaţii sunt foarte generoşi și atenţi în relațiile lor. De asemenea, sunt pasionali și iubesc profund.

Vezi şi: Un dentist îţi dezvăluie ce spune forma dinţilor despre tine

Persoanele cu buze pline sunt părinţi buni, implicaţi. Au o dorință puternică de a-i proteja pe ceilalți. Natura grijulie și altruistă arată că le pasă de ceilalți. Au tendința de a fi aproape de familia și prietenii lor. Sunt şi iubitoare de distracție și extrovertite. Cu toate acestea, pot fi şi impulsive uneori, vorbesc fără a cântări bine situaţia, ceea ce le poate crea probleme. Încăpățânate, le este destul de greu să se răzgândească atunci când şi-au pus ceva în minte.

Buza inferioară mai groasă indică spontaneitate

Dacă cineva are buza de jos mai plină, atunci este posibil să nu accepte cu uşurinţă rutina. Nu este făcut pentru tip de job de birou cu program predictibil. Tânjeşte după un serviciu care să-i permită să se exprime pe sine. Îi place să se bucure de viață, să se distreze și să aibă un stil de viață dinamic.

Femeile cu buza de jos mai plină sunt spontane şi fac uşor planuri din mers. Bărbaţilor cu această trăsătură le plac călătoriile pline de aventură, sunt curioşi şi acceptă cu uşurinţă provocări. Indiferent de gen, cei cu buza de jos mai groasă sunt senzuali, expresivi şi independenţi.

Citeşte şi: Ce spune aspectul mâinilor tale despre starea ta de sănătate

Ai buza superioară mai groasă? Cauţi atenţie!

Dacă ai buza superioară plină, ești cunoscut ca un iubitor al dramelor care atrag atenţia celor dragi. Ai o părere foarte bună despre tine. Îți place să fii plăcut pentru ceea ce ești şi cauţi afecţiunea celorlalţi. De asemenea, îți place să fii preferatul tuturor.

Femeile cu această trăsătură sunt carismatice şi trăiesc viaţa la maximum. Bărbaţii cu buza superioară mai groasă nu sunt ușor de intimat şi au simţul umorului dezvoltat. Sunt unii dintre cei mai amuzanți oameni care pot veni cu replicile potrivite sau cu glumele potrivite în orice situație. De asemenea, sunt inteligenţi, curioşi, de aceea au mereu ceva interesant de adăugat într-o discuţie. Indiferent de gen, îşi comunică ideile cu uşurinţă și-şi exprimă sentimentele fără teamă, cu afecţiune.

Dacă forma buzelor tale este de inimă, ești un bun comunicator

Ai tendința să-ţi alegi cu atenţie cuvintele şi să spui ceea ce vor ceilalţi să audă. Ești creativ, gândeşti cu rapiditate următoarele mişcări în situaţiile grele. Gândește-te bine înainte de a vorbi, mai ales când ești revoltat!

Femeile cu buzele în formă de inimă au o memorie de invidiat şi sunt destul de pricepute să obții ceea ce-şi doresc. Bărbaţii sunt conștienţi de capacitățile proprii, sunt productivi şi fac performanţă în domeniile alese. De asemnea, oricare dintre aceştia îşi manifestă sentimentele cu uşurinţă şi sunt afectuoşi cu cei dragi. Uneori, pot fi impulsivi. Evită rutina şi stilul de viață monoton. Sunt foarte romantici și populari în rândul sexului opus.

FOTO: ShutterstockRecente