Un dentist îţi dezvăluie ce spune forma dinţilor despre tine

Dinții ne permit să ne bucurăm de mese delicioase şi ne oferă un mijloc de a ne exprima emoțiile prin zâmbete. Dincolo de rolurile lor, forma dinților are rolul de a ne identifica drept indivizi cu o personalitate distinctă.

image

Dentistul cosmetic Sahil Patel din Londra, citat de Brightside, a observat că forma dinților poate dezvălui anumite trăsături de personalitate, cum ar fi organizarea sau lipsa acesteia, amabilitatea sau agresivitatea. De exemplu, dinții de formă ovală indică relaxare, în timp ce dinții pătrați inspiră masculinitate. Petele albe sau marginile neuniforme pe dinți ar putea fi văzute ca un indicator al bunătății și creativității.

Dinții cu formă pătrată şi ovală

Combinația de formă pătrată și ovală nu transmite nicio trăsătură dominantă, ci sugerează calm şi rafinament. Emite energi, seninătate. Forma se potrivește majorității indivizilor şi este asociată cu amabilitatea şi armonia.

Dinții ovali

Forma ovală inspiră o energie feminină, tinerească. Reflectează lipsă de griji, şi, datorită asocierii lor cu feminitatea, dinții ovali emană farmec. Trăsăturile faciale rotunjite completează dantura rotunjită sau ovoidă. În ceea ce privește trăsăturile de personalitate, dinții ovali sugerează o fire relaxată, pozitivă și plină de viaţă.

Vezi și: Forma sprâncenelor îţi trădează caracterul

Dinţii pătraţi

După cum a indicat medicul britanic Sahil Patel, dinții cu formă pătrată sunt asociați cu seriozitatea, maturitatea și eficiența. Au o estetică masculină și mai veche, ceea ce poate da impresia unei personalități puternice și directe. De-a lungul timpului, uzura dinților naturali tinde să facă ca dinții multora să capete formă păstrată. Sunt asociați cu o grupă de vârstă mai înaintată din cauza efectelor uzurii dinților.

Te-ar mai putea interesa: Forma degetului mic dă de gol personalitatea ta

Dinţii triunghiulari

O formă specială şi mai rară este cea triunghiulară. Dinţii cu această formă par să se evazeze în exterior şi transmit farmec, unicitate. De obice, sunt considerați normali din punct de vedere al dezvoltării și pot arăta grozav în funcție de personalitatea și profilul facial al unei persoane. În ceea ce privește trăsăturile de caracter, sunt asociați cu dominația, creativitatea, mișcarea, gândirea liberă și originalitatea. Cei care au o astfel de dantură posedă o prezență puternică.

FOTO: Shutterstock



Recente

Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg