Forma dinților, indicator al personalității tale. Ce mesaje poate să transmită

Știai că forma dinților poate spune multe despre personalitatea ta? Cum ar fi, dacă ești o persoană organizată sau haotică, amabilă sau agresivă. Descoperă mai multe în rândurile ce urmează! 

image

Dinții îți permit să te bucuri de alimente delicioase, te protejează de bacteriile dăunătoare, te ajută să pronunți diferite sunete și cuvinte și să îți exprimi emoțiile prin zâmbete strălucitoare. Mai mult decât atât, dincolo de rolurile lor funcționale, potrivit stomatologului, Sahil Patel, forma dinților poate să spună multe despre personalitatea ta. Ce mesaje pot să le transmită celor din jur? 

Citește și: Dinții nu se vindecă singuri, așa cum se întâmplă cu mare parte din corp. Explicația științifică 

Cum te poate da de gol forma dinților 

Stomatologul și fondatorul unei clinici medicale din Londra, Dr. Sahil Patel, a dezvăluit, potrivit publicației „Daily Mail‟, că forma dinților poate să transmită anumite mesaje. De exemplu, dinții cu formă ovală emană energie feminină și tinerească. În plus, sugerează că, în general, ești o persoană lipsită de griji, pozitivă, relaxată și plină de viață. 

Forma pătrată 

Dinții cu forma pătrată sunt asociați cu maturitatea, seriozitatea și eficiența. Dr. Sahil Patel spune că această formă transmite o energie masculină și poate lăsa impresia că persoana în cauză are o personalitate puternică și directă. Această formă este des întâlnită în rândul oamenilor în vârstă. 

Citește și: Dantura ta nu este așa cum ți-ai dori? Descoperă cum poți obține zâmbetul mult visat! 

Colțuri rotunjite

Dinții cu colțurile rotunjite, așa cum are actrița Margot Robbie, sunt o combinație între dinții cu forma pătrată și dinții cu forma ovală. Ce mesaj transmit aceștia? Ei bine, această formă arată că ești o persoană rafinată, amabilă și calmă. 

image

Formă „triunghiulară”

Dinții „triunghiulari‟, așa cum are Johnny Depp, au o formă distinctă, care le conferă un sentiment de unicitate. Dr. Patel spune că sunt asociați cu dominația, creativitatea, mișcarea și cu gândirea liberă. Se crede că purtătorii lor sunt indivizi plini de energie.

image

Totuși, indiferent de forma dinților pe care o ai, cel mai important lucru este să îi menții sănătoși. Pe lângă spălarea regulată și folosirea aței dentare, nu uita de curățarea profesională, care se face în fiecare an! 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente