Gesturi nepoliticoase pe care oamenii le fac când merg la mall. Știai de ele?

Când mergi într-un centru comercial, pentru bunăstarea ta și a celor din jurul tău, este esențial să ții cont de regulile de etichetă. Află care sunt cele mai nepoliticoase gesturi pe care oamenii le fac în timpul vizitei la mall și evită-le pe cât posibil!  

image

Lucrătorii comerciali se confruntă cu multe situații - de la clienți nepoliticoși și până la cei care sunt, pur și simplu, insistenți și enervanți. Pentru a nu te încadra în aceste două categorii, este esențial să eviți să faci următoarele lucruri. 

Citește și: Cum deblochezi căruciorul de cumpărături fără monedă. Trucul este mai simplu decât ai crede! 

Vorbești la telefon cu voce tare 

Vorbitul la telefonul nu este o acțiune nepoliticoasă, dar când faci asta cu voce tare, poți să pari în ochii celorlalți o persoană necivilizată. Angajații din comerț nu își doresc să îți asculte conversația și nici cumpărătorii, așa că dacă primești un telefon important, mai bine răspunzi în afara magazinului, fără să îi deranjezi pe ceilalți. 

Bei apă sau mănânci 

Majoritatea magazinelor din centrele comerciale nu acceptă în interiorul lor clienți care mănâncă sau consumă apă în timp ce își aleg hainele sau le probează. Și poate ai observat că unele dintre ele au un indicator în fața ușii, care avertizează în acest sens.

Atât apa, cât și alimentele nu sunt binevenite în magazine, deoarece pot păta țesăturile delicate, precum mătasea, așa că mai bine renunți la aceste acțiuni! 

Citește și: Cele mai ciudate automate din întreaga lume. Găina de metal a făcut furori în Timișoara 

Testezi produsele pe mâini 

Într-adevăr, mostrele produselor se află pe raft pentru a le testa, însă nu este indicat să le aplici pe mâini, deoarece se pot infecta cu bacterii, iar la rândul lor pot provoca infecții ale pielii sau alte probleme de sănătate. Când vrei să încerci produsele, folosește-te de testerele aflate pe rafturi. 

Faci fotografii fără să cumperi ceva 

Nu este nimic rău dacă faci o fotografie unui anumit produs din magazin. Poate te vei întoarce pentru el mai târziu, când va fi la reducere. Dar dacă obișnuiești să mergi într-un anumit magazin doar pentru a face fotografii, fără să cumperi ceva, acesta este un obicei nepoliticos. Acest lucru se întâmplă des în magazinele de haine, a spus King, expert în vânzări, pentru „Reader's Digest”: „Unii oameni se îmbracă în acele haine frumoase doar pentru a face poze pentru Instagram, fără nicio intenție de a lua produsele acasă‟.  

Sursă foto: Shutterstock  Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg