Gesturi nepoliticoase pe care oamenii le fac când merg la mall. Știai de ele?

Când mergi într-un centru comercial, pentru bunăstarea ta și a celor din jurul tău, este esențial să ții cont de regulile de etichetă. Află care sunt cele mai nepoliticoase gesturi pe care oamenii le fac în timpul vizitei la mall și evită-le pe cât posibil!  

image

Lucrătorii comerciali se confruntă cu multe situații - de la clienți nepoliticoși și până la cei care sunt, pur și simplu, insistenți și enervanți. Pentru a nu te încadra în aceste două categorii, este esențial să eviți să faci următoarele lucruri. 

Citește și: Cum deblochezi căruciorul de cumpărături fără monedă. Trucul este mai simplu decât ai crede! 

Vorbești la telefon cu voce tare 

Vorbitul la telefonul nu este o acțiune nepoliticoasă, dar când faci asta cu voce tare, poți să pari în ochii celorlalți o persoană necivilizată. Angajații din comerț nu își doresc să îți asculte conversația și nici cumpărătorii, așa că dacă primești un telefon important, mai bine răspunzi în afara magazinului, fără să îi deranjezi pe ceilalți. 

Bei apă sau mănânci 

Majoritatea magazinelor din centrele comerciale nu acceptă în interiorul lor clienți care mănâncă sau consumă apă în timp ce își aleg hainele sau le probează. Și poate ai observat că unele dintre ele au un indicator în fața ușii, care avertizează în acest sens.

Atât apa, cât și alimentele nu sunt binevenite în magazine, deoarece pot păta țesăturile delicate, precum mătasea, așa că mai bine renunți la aceste acțiuni! 

Citește și: Cele mai ciudate automate din întreaga lume. Găina de metal a făcut furori în Timișoara 

Testezi produsele pe mâini 

Într-adevăr, mostrele produselor se află pe raft pentru a le testa, însă nu este indicat să le aplici pe mâini, deoarece se pot infecta cu bacterii, iar la rândul lor pot provoca infecții ale pielii sau alte probleme de sănătate. Când vrei să încerci produsele, folosește-te de testerele aflate pe rafturi. 

Faci fotografii fără să cumperi ceva 

Nu este nimic rău dacă faci o fotografie unui anumit produs din magazin. Poate te vei întoarce pentru el mai târziu, când va fi la reducere. Dar dacă obișnuiești să mergi într-un anumit magazin doar pentru a face fotografii, fără să cumperi ceva, acesta este un obicei nepoliticos. Acest lucru se întâmplă des în magazinele de haine, a spus King, expert în vânzări, pentru „Reader's Digest”: „Unii oameni se îmbracă în acele haine frumoase doar pentru a face poze pentru Instagram, fără nicio intenție de a lua produsele acasă‟.  

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg