Horoscopul lunii iulie

1 67107 original jpg jpeg

Eşti curioasă să afli ce-ţi rezervă astrele în luna iulie în dragoste şi carieră? Citeşte mai jos la ce trebuie să te aştepţi în următoarea perioadă.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Dargoste

Mercur şi Venus te înzestrează cu o carismă care nu lasă pe nimeni rece. Eşti singură? Se poate să faci câteva cuceriri luna asta. Dacă ai o relaţie,lucrurile se îmbunătăţesc vizibil după 11 iulie.

Carieră

Concentrează-te doar pe proiecte pe termen scurt,căci Jupiter îţi va da planurile peste cap. Poţi să te îmbogăţeşti luna aceasta,tot ce trebuie să faci este să dai dovadă de diplomaţie.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Dragoste

Ai parte de întâmplări fascinante după 10 iulie. Dacă eşti singură,s-ar putea să-l găseşti pe cel predestinat ţie. Relaţia de cuplu este una plină de tandreţe.

Ambiţiile tale nu dau rezultate îna ceastă perioadă. Fii mai temperată şi profită de perioada de acalmie pentru a reînnoi nişte contracte importante. O oportunitate poate apărea dup 23 iulie.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Prieteneia joacă un rol important în viaţa ta în această perioadă. Dacă eşti singură nu duci lipă de admiratori,iar dacă ai o relaţie tu şi partenerul de cuplu vă veţi simţi mai apropiaţi ca niciodată.

Carieră

Ai parte de mari schimbări în bine,atât în carieră,cât şi în particular. Este momentul ideal să călătoreşti şi să-ţi faci noi prieteni. Vei fi plină de energie şi de idei,aşa că profită!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dragoste

În jurul datei de 11 este posibil să întâlneşti pe cineva cu care vei avea o aventură. Atât mediul,cât şi starea ta de spirit te împing spre asta. Fii atentă şi alege înţelept!

Eşti fericită în această perioadă pentru că ai posibilitatea de a te concentra pe activitatea ta preferată. Dă dovadă de spirit de echipă dacă vrei ca munca să fie încununată de rezultate. Nu ai probleme financiare,dar nu exagera cu cheltuielile.

Leu (23 iulie – 22 august)

Dragoste

Marea dragoste? Cu siguranţă nu apare luna asta! Iulie este propice întâlnirilor şi relaţiilor lejere. După 23,în aer se simpte un parfum de iubire...

Carieră

Ai parte de tot felul de noutăţi:colegi,prieteni,dorinţe. Partea bună este că de adaptezi foarte uşor. Este posibil să-ţi schimbi omeniul de activitate şi dai dovadă de foarte multă originalitate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Venus îţi împrumută armele ei de seducţie. Eşti singură? Lasă-te dusă de val. Un bărbat te va tulbura şi te va atrage într-un joc subtil. În relaţie,ai parte de o idilă divină.

Ideile tale sunt apreciate la serviciu. Ai parte de suportul unor persoane influente. Ascultă toate sugestiile care ţi se fac. Îţi vor fi de mare ajutor în deciziile viitoare.

Balanţă (23 septembrie – 23 octombrie)

Dragoste

Jupiter este de partea cuplului în iulie. Venus nu îţi pune beţe în roate,cel puţin până în 10. Arma ta secretă este umorul. Foloseşte-l dacă vrei să cucereşti pe cineva.

Carieră

Atuurile tale sunt flerul şi bunul simţ. Dacă vrei să ai succes în afaceri,preia discret iniţiativa.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Prezenţa lui Venus anunţă noi întâlniri. Spiritul tău de analiză va fi apreciat. Foloseşte-l pentru a păstra distanţa,căci admiratorii tăi sunt destul de insistenţi.

Coordonatele perioadei:energie şi stimă de sine. Te aşteaptă o schimbare pe plan profesional după 11 iulie. Vei fi inspirată şi creativă.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste

Jupiter nu are ochi decât pentru tine. Vei fi plină de energie şi ai libertatea necesară pentru a reînnoi relaţii agreabile. Dacă eşti singură,găseşti iubirea în timpul unei călătorii.

Carieră

Curajul,magnetismul şi forţa nu te vor părăsi în această lună. Pui la cale o afacere nouă,care va demara cu dreptul după 22 iulie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Şarmul tău face victime în jurul datei de 11. În cuplu ai parte de calm şi complicitate. Este timpul să vezi partea bună a lucrurilor. Nu evita întâlnirile.

Saturn te sfătuieşte să faci cheltuieli înţelepte. Afacerile merg destul de lent şi au nevoie în permanenţă de efortul tău,dar susţinerea lui Marte îţi garantează o lună plină de energie.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dragoste

Ai nevoie de ceva inedit. Dacă eşti singură,e posibil să te îndrăgosteşti în prima parte a lunii. În cuplu nu lipseşte armonia.

Carieră

Jupiter te ajută să ai succes. Transformi lucrurile şi totul are o nouă intensitate în jurul tău. Spre sfârşitul lunii trebuie să dai dovadă de curaj.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Şarmul te ajută să faci câteva cuceriri,iar Venus se asigură că toate îţi vor merge din plin. În cuplu,renunţă la orgoliu şi fii mai directă pentru a pune capăt certurilor.

Dai dovadă de un simţ al afacerilor excelent,de aceea treburile merg ca pe roate. Dacă întâmpini tensiuni,respiră şi fii relaxată. Este cea mai bună soluţie.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg