Inelele mistice din palmă. Ce reprezintă şi ce spun despre tine

1 74603 original jpg jpeg

Cu siguranţă ai auzit de linia vieţii ori de linia inimii, care, se zice, prezic destinul şi relaţiile sentimentale. Despre inelele care se află la baza degetelor se cunoaşte însă mai puţin.

De mii de ani,cei ce cred în predicţiile semnalate de liniile,cercurile,punctele sau petele din palmă se bazează pe acestea pentru a şti ce le rezervă soarta. Ca să afli care-ţi sunt înclinaţiile,studiază-ţi palma stângă,pentru a identifica inelele mistice. Ele se găsesc la baza degetelor şi apar ca nişte semicercuri. Ele oferă informaţii preţioase despre înclinaţiile şi predispoziţiile unei persoane.Fiecare dintre acestea are legătură cu un astru ceresc şi are o semnificaţie aparte.

Citeşte şi:Ştii de ce se poartă verigheta pe degetul inelar?

Inelul lui Jupiter sau al lui Solomon

Se găseşte la baza muntelui lui Jupiter (rădăcina degetului arătător) şi poate fi reprezentat de un semicerc drept sau curbat,trasat clar ori întrerupt,care se termină aproape de linia vieţii. Inelul brăzdat de multe linii denotă că te vei zbate foarte mult ca să obţii ce vrei de la viaţă. Persoanele care nu au inelul însoţit de linii scurte sunt generoase,foarte ambiţioase,au succes în domeniul educaţiei şi nu pot fi induse în eroare de cei care fac tot posibilul să pară altfel decât sunt în realitate. În plus,au calităţi de lider şi-i îi citesc cu uşurinţă pe cei din jur. Dacă ai un astfel de inel,înseamnă că prima impresie pe care ţi-o faci despre cineva pe care de-abia l-ai cunoscut este corectă. Unul din defectele acestor persoane este că vor să obţină beneficii maxime fără să depună foarte mult efort. Asta duce la frustrări,în ultima parte a vieţii.

Inelul lui Saturn

Este un semicerc care înconjoară baza degetului mijlociu,şi,care porneşte,de obicei,de sub degetul arătător. Puţini sunt cei care au acest tip de inel. Semicercul poate fi alcătuit din mai multe linii scurte care se suprapun. Pentru că se întâlneşte rar,este considerat prevestitor de rău. Persoanele care au un astfel de inel tind să fie foarte serioase şi singuratice şi nu ştiu să se bucure de lucrurile mărunte şi frumoase ale vieţii. Ele se aşteaptă mereu ca lucrurile să nu le iasă aşa cum îşi doresc şi nimic nu le poate scoate asta din minte. Ele nu au sorţi de izbândă în demersurile pe care le fac şi au un stil de viaţă haotic. Acest inel poate fi întâlnit la persoanele care îşi ghidează viaţa după perceptele religioase.

Inelul Soarelui

I se mai spune şi inelul lui Apollo şi se află la baza degetului inelar. Se spune că inelul soarelui blochează creativitatea şi cei care-l au se confruntă cu eşecuri repetate în viaţa lor,pe orice plan. Ei duc o viaţă simplă,sunt foarte mândri şi egoişti.Dacă linia este foarte scurtă,înseamnă că-ţi va fi foarte greu să ai succes în viaţă,indiferent de cât de mult încerci să schimbi asta. În general,oamenii care lucrează în întreprinderi şi instituţii au acest tip de inel. Un semicerc clar le este specific celor care nu apreciază arta şi literatura,pe când unul întrerupt se întâlneşte la cei care au o căsnicie grea.

Citeşte şi:Ce spune forma degetelor despre tine

Inelul lui Mercur

Înconjoară degetulmic. Se spune că persoanele care-l au tind să se confrunte cu multe dificultăţi în tinereţe. Acesta este şi motivul pentru care prezenţa acestui inel nu este considerată de bun augur în chiromanţie.

Inelul lui Venus

Este cunoscut şi ca inelulfamiliei şi formează un semicerc la baza degetului mare. Dacă el este clar şi bine definit,înseamnă că eşti foarte loial familiei tale. Un semicerc puţin vizibil este orientat spre cei care au tendinţa de a se distanţa de cei dragi. Dacă aceast semicerc este precedat de linii mai scurte,asta arată că deţii un imobil sau un vehicul de agrement,pe care le utilizezi sau le închiriezi.

Ştiai că...

... dacă semicercul care desparte degetul mare de palmă este clar,vei trăi în aceeaşi casă pentru mulţi ani? Dacă el este fragmentat,înseamnă că te vei muta frecvent.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg