Mâinile îţi dezvăluie personalitatea

1 47171 original jpg jpeg

O privire mai atentă asupra mâinilor celor din jur îţi poate dezvălui lucruri uimitoare despre personalitatea lor. Observă forma palmei şi a degetelor şi vei şti dacă ai de-a face cu un visător, cu o persoană energică sau cu una care se „aprinde” repede.

Idealism,seriozitate

Palme pătrate şi mici,degete şi unghii scurte

Acest aspect al palmei trădează o persoană cu picioarele pe pământ,realistă şi mai mereu cu o mină serioasă. Preferi să ai de-aface cu cifrele sau cu ştiinţele exacte decât să te implici în activităţi care să-ţi solicite imaginaţia.

Pentru tine,iarba este verde,ceru-i albastru şi nu înţelegi cum pot alţii să le compare,spre exemplu,cu ochii sau chipul persoanei iubite. Te simţi bine atâta timp cât îţi respecţi rutina zilnică.

Te enervezi mai des decât ţi-ai dori,fiindcă ţi-e greu să te controlezi la mânie.

Meserii potrivite pentru tine:contabil,economist,funcţionar public,casieră,activităţi care implică muncă fizică.

Simţ practic,rigoare

Palme pătrate,degete lungi,unghii pătrate

Ai o fire foarte practică,stai bine cu logica. Şi acasă,dar şi la serviciu,toate lucrurile tale sunt într-o ordine desăvârşită.

Eşti disciplinată,riguroasă,nu-ţi stă în obicei să întârzii la întâlniri. Pentru tine,regulile sunt reguli şi nu există derogări. Îţi educi copiii în acelaşi spirit şi eşti o mamă poate uneori mai dură,dar corectă.

Nimic din ce ţine de gospodărie nu ţi-e străin;îţi iei foarte în serios rolul de gospodină,dar şi pe cel de mamă şi de soţie.

secretară,medic,cercetător,manager.

Impulsivitate,intuiţie

Palme late,degete scurte,unghii conice (ascuţite spre vârf,rotunjite la bază),degetul mare iese în evidenţă

Ceea ce te caracterizează cel mai bine este faptul că te laşi ghidată de instinct. În general,ai de câştigat,însă lipsa ta de răbdare îţi aduce uneori bile negre.

Încerci să te joci cu cei mici,dar te plictiseşti şi oboseşti la fel de repede,aşa că preferi să-i laşi să facă singuri ceva şi să-ţi arate apoi operele lor.

Te „aprinzi” repede,dar îţi trece imediat. Ai deseori tendinţa să te laşi influenţată de cei din jur. Îţi place arta în general,dar mai ales cea a comunicării...

pictoriţă,cântăreaţă,specialist în relaţii publice,actriţă.

Idealism,generozitate

Palme dreptunghiulare,degete şi unghii lungi

Descrierea ta într-un cuvânt ar fi „idealistă”,cu înclinaţii spre visare. Simţi mereu nevoia să ţi se facă declaraţii de dragoste. Pari fragilă,dar eşti energică şi puternică. Faci parte dintre acei oameni care-şi croiesc singuri drumul în viaţă,fără ajutor.

La capitolul „organizare” nu stai prea bine,dar compensezi la bune maniere,blândeţe şi bunătate. Ceilalţi capătă repede încredere în tine şi ţi se confesează cu uşurinţă. Eşti cea mai bună prietenă a copiilor tăi.

educatoare,psiholog,scriitoare.

Creativitate,pasiune

Palme dreptunghiulare,degete scurte,fine

Nu-i aşa că ţi se spune deseori că nu stai locului o clipă? Eşti permanent ocupată,tot timpul ai ceva de făcut,plănuieşti diverse activităţi. Dar... nu prea reuşeşti să le şi duci la bun sfârşit. Laşi lucrul neterminat şi-ţi atragi critici din cauza asta.

La baza agitaţiei tale stă creativitatea. Îţi place să inventezi,să-ţi descoperi talente ascunse. În dragoste,eşti foarte pasională,loială şi nu laşi rutina să se instaleze în cuplu.

fotograf,bucătăreasă,organizatoare de evenimente.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg