Oase de pui, bacon și pizza, printre ingredientele celor mai bizare cocktailuri

În lume există multe cocktailuri care oferă experiențe inedite. Ele se remarcă prin rețetele lor bizare, care conțin ingrediente la care nu te-ai aștepta. Crezi că variantele de mai jos ar putea fi pe gustul tău? 

image

În zilele noastre, cocktailurile sunt la mare căutare la întâlnirile cu prietenii. Aromele și texturile noi, precum și prezentarea estetică inedită fac ca o astfel de băutură să devină o atracție pentru consumatori. Dar cine ar putea să bea cocktailuri cu pizza, praf de pușcă, oase de pui sau foie gras? Ei bine, în lume există și astfel de băuturi! 

Ce conțin cele mai ciudate cocktailuri din lume 

Desigur, toată lumea iubește pizza, dar ai putea crede că există varianta de cocktail cu pizza? Ei bine, această băutură conține crustă de pizza și promite că și gustul este similar preparatului italian. Un alt cocktail, numit „Pepperoni Passion‟, are în rețetă: suc de lămâie, pepperoni, busuioc și brânză, ca o pizza lichidă, așa-i? 

Un alt cocktail special este cel care conține… praf de pușcă! Desigur, doar fumul este folosit la realizarea băuturii, iar pe lângă acest ingredient inedit, băutura are și: infuzie de citrice, rădăcină de iris, semințe de coriandru, anason, boabe de ienupăr, cardamon și crețușcă. Cocktail cu arici de mare? Da, este posibil. Se numește Cocktail Uni și conține arici de mare fierți, sirop de chimen, suc de lămâie, nori și tequila. 

Citește și: Cum îți poate afecta consumul de alcool pielea

Vezi și: Cum faci diferența între alergie la alcool și consum excesiv de băuturi tari

Oase de pui, foie gras și bacon 

Dacă îți place gustul cărnii de pasăre s-ar putea ca Bone Dry Martini să te atragă. Această băutură conține oase de pui prăjite și dizolvate în acid. Sau poate sunt șanse să te atragă cocktailul făcut din ficat de gâscă sau de rață. De pildă, cocktailul Foie Gras Flip este făcut cu un sirop din ficat amestecat cu ouă și nucșoară rasă. Ori, dacă preferi carnea de porc, s-ar putea ca un cocktail cu bacon să fie favoritul tău. Acesta se numește Bacon Old Fashioned și se face din sirop de arțar și bacon infuzat. 

Bine de știut! Băuturile alcoolice pot face parte dintr-o alimentație echilibrată cu condiția ca doza să nu depășească 2 pahare la bărbați, 1 pahar la femei și să fie asociate cu consumul de alimente sănătoase.

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg