Procese ciudate din lume: de ce a vrut un bărbat să își modifice vârsta

De la procesul împotriva unui șobolan, la cazul unei persoane care s-a dat singură în judcată îți prezentăm o parte dintre cele mai ciudate procese din lume. Pregătește-te să râzi copios! 

image

Unii oameni au ajuns în fața instanțelor din motive ridicole! Imaginează-ți că un olandez, pe nume Emile Ratelband, nu era mulțumit de vârsta pe care o avea, așa că la 69 de ani a decis să ajungă la tribunal în speranța în care o să reușească să își modifice anii din buletin. Bărbatul și-a motivat intenția spunând că vârsta i-a afectat oportunitățile de angajare și i-a diminuat șansele de a cunoaște persoane de sex opus. Cu toate acestea, judecătorul nu a fost de acord cu schimbarea vârstei, deoarece acest lucru ar putea duce la multe confuzii și probleme juridice. 

Citește și: Incredibil! I-a donat soției rinichiul său, după care l-a vrut înapoi 

Consideri că ai avut o primă întâlnire eșuată? Mai gândește-te! În anul 2017, un bărbat de 37 de ani, din Texas și-a dat în judecată partenera de întâlnire, deoarece aceasta nu a fost impresionată de ieșirea lor de la cinema. Femeia a stat pe telefon în timpul filmului, iar bărbatul a dat-o în judecată pentru că i-a stricat experiența. Nu i-a cerut o sumă mare, ci doar 17,31 de dolari, adică banii pe care îi plătise pe bilet.

Citește și: Prima soție l-a lăsat lefter pe Antonio Banderas după un proces de 8 zile. Se luaseră după numai 6 luni 

Sătul ca lumea să îl confunde cu legendarul baschetbalist Michael Jordan, un bărbat, pe nume Allen Heckard, l-a dat pe sportiv în judecată din cauză că ar fi fost afectat emoțional din cauza confuziei. Desigur, instanța i-a respins cererea… 

Credeai că le-ai auzit pe toate? Ei bine, în anul 2007, un tribunal din Zimbabwe a judecat un șobolan pentru că a intrat într-un magazin și a distrus obiectele din acel loc. Șobolanul nu fost prezent la proces, așa că avocații au pledat în numele său. O situație similară se întâmpla în anul 2005, într-un sat din India, când o maimuță a furat o cameră foto și a distrus-o. Proprietarul aparatului foto a intentat un proces împotriva animalului și a cerut despăgubiri pentru daunele suferite. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg