Semne că un spirit încearcă să comunice cu tine

1 79938 original jpg jpeg

Când o persoană moare, multe lucruri se pot întâmpla cu ea. Este posibil ca ea să vină înapoi pe lume, dar nu sub formă fizică. Ea face acest lucru din mai multe motive, însă ideea de bază din spate este că încearcă să transmită un mesaj. Iată câteva din modalităţile comune prin care spiritele încearcă să îţi vorbească:

Ai vise (aproape reale) sau în timpul meditaţiei

Este cunoscut faptul că spiritele care încearcă să comunice cu oamenii o fac prin intermediul visului sau meditaţiei. Acela este momentul în care mintea este clară şi deschisă la posibilităţi. Aceştia creează scenarii sau personaje care ne distragă atenţia. Când visezi aceleaşi lucruri, este posibil ca un spirit să încerce să vorbească cu tine. La fel se întâmplă şi în timpul meditaţiei.

Instinctul tău este mai clar, mai puternic

Spiritele trebuie să comunice prin mijloace indirecte, astfel încât tu trebuie să-ţi dezvolţi simţurile, pentru a observa ce se întâmplă. Le vei vedea în vis sau vei mirosi o floare care-ţi va aminti de persoana decedată. La început s-ar putea să nu îţi dai seama ce se întâmplă, dar trebuie să rămâi calmă şi deschisă la noi experienţe.

Gadget-urile acţionează în mod aleatoriu

Toţi am văzut acest lucru în filme, dar asta nu înseamnă că este neadevărat. Aprinderea şi stingerea sistemului electronic, creşterea volumului telefonului mobil sau televizorului. Acest fenomen va continua până când vei aborda direct situaţia.

Ştii lucruri pe care nu le poţi explica

Ai avut vreodată sentimentul că ştii ceva, dar nu îţi aminteşti că ai auzit sau învăţat despre acel lucru? Este posibil ca spiritul de pe lumea cealaltă să ţi-l fi transmis telepatic. De asemenea, spiritele te pot face să ai mai multă încredere în intuiţie. Aşadar, ascultă-ţi instinctul, pentru că te poate duce în locuri necunoscute. Ai credinţă în ghidul tău spiritual.

Ai frisoane frecvente

Dacă vreodată vorbeşti despre decedat sau o situaţie care implică morţii şi ai o senzaţie de frig, ar putea fi o indicaţie clară a unui spirit.

Te simţi ca şi cum ai fi ghidată

Ceva te trage într-o direcţie şi nu te poţi controla. În acelaşi timp, instinctul tău nu se luptă cu senzaţia, totul este în afara conştientului, pentru că este necunoscut. Poate că el vrea să te ducă într-un loc în care tu să descoperi ceva. Sau a ascuns acolo ceva pentru tine.Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg