VIDEO Cei mai împiedicaţi hoţi din lume. Cum au reuşit să se lase prinşi

Comportamentul infracțional distruge viețile indivizilor, familiilor și comunităților. Din fericire, unii sunt atât de nepregătiţi pentru ceea ce intenţionează să facă, încât s-au dovedit foarte uşor de prins. Vezi unele dintre cele mai mari gafe făcute de hoţi!

image

Tâlhăriile nu sunt ceva de râs, dar acești hoţi au făcut niște lucruri atât de stupide, încât sunt mai mult un pericol pentru ei înșiși decât pentru alții. Este greu să nu râzi de faptele lor. Poate că aceşti tâlhari şi-au găsit un loc de muncă cinstit.

A dat arma pe bani şi a fost prins

În 2019, un bărbat înarmat a intrat într-un hotel din Kentucky, SUA. Avea fața acoperită şi a îndreptat o armă spre recepţioneră. I-a cerut toți banii pe care îi avea. Recepţionera a luat mai multe teancuri de bancnote, le-a pus pe tejghea și i-a întins escrocului o pungă de plastic în care să le pună.

În timp ce hoțul a încercat să bage banii, și-a dat seama că trebuie să folosească două mâini și să-și lase pistolul în faţa recepţionerei. Aceasta a avut timp berechet să pună mâna pe pistolul tâlharului lipsit de minte înainte ca el să-și dea seama de greșeală. A încercat să sară peste tejghea să-și ia arma înapoi, dar a fost ameninţat de femeie şi s-a retras în grabă. Nu peste mult timp, Cory Philips a fost arestat şi suspectat de tentativă de jaf.

Citește și: Lucrurile pe care să nu le ții niciodată în torpedoul mașinii tale. Evită să fii ținta infractorilor!

Hoţul cu mâna tremurândă

În toamna anului 2018, un bărbat american a intrat într-un magazin de țigări electronice cu intenția de a-l jefui. În timp ce se apropia de tejghea, a scos pistolul pentru a o ameninţa pe vânzătoare. De parcă i-ar fi tremurat mâna, hoţului i-a sărit pistolul exact când a l-a scos din buzunar și a aterizat peste tejghea, lângă vânzătoarea luată prin surprindere.

Panicat, hoţul a încercat să sară peste tejghea pentru a-și lua arma, dar n-a reușit să facă asta înainte ca vânzătoarea să pună mâna rapid pe ea. Dându-și seama că a fost învins, tâlharul a alergat spre uşă. A deschis ușa cu piciorul pentru a fugi, dar pantalonii prea largi i-au căzut chiar în timp ce făcea asta. Nu a fost identificat, dar cu siguranţă s-a gândit de două ori la următoarea tentativă de jaf.

Vezi și: Staruri luate în vizor de hoţi. Ce li s-a sustras şi prin ce momente de groază au trecut

Biletul greşit

În urmă cu 15 ani, un alt hoţ american pe nume Forest Kelly Bissonnette a decis să jefuiască o bancă, înmânând unui casier un bilet pe care scria: „Dă-mi toți banii acum!”. Din nefericire pentru el, hârtia pe care a folosit-o pentru a scrie biletul era tocmai un cec bancar propriu. Avea menţionate clar numele lui și numărul de cont. Încercase să le acopere cu pixul, dar erau încă uşor de citit. Pe moment, Bissonnette a fugit cu 5000 de dolari, dar în timp record a fost emis un mandat de arestare pe numele lui şi s-a predat poliției.

Câine surd la vânătoare

Un cuplu de prieteni australieni au avut ideea de a jefui o bancă fără să-și rezerve prea mult timp să-şi facă un plan, ceea ce i-a dus la eşec. Cei doi au atacat banca purtând măști. Totul bine până aici, numai că erau îmbrăcați în hainele de serviciu care aveau ecusoane cu numele lor. Au lovit un casier și au furat peste 100.000 de dolari. Au folosit banii pentru a cumpăra din apropierea băncii un ceas Rolex și bilete de avion spre Mexic. Au dat un bacșiș de 20.000 de dolari unui șofer de taxi. Oamenii legii au avut nevoie de numai zece minute de anchetă pentru a-i identifica.

FOTO: Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg