VIDEO Cum arată cele mai scumpe brăţări vândute vreodată

Prețurile diamantelor rare și ale pietrelor prețioase au crescut în ultimii ani. Milioane de dolari au fost cheltuiți pe diamante, iar rivalitatea este în creștere. Nimeni nu pare să aibă un plafon cu privire la cât vor plăti pentru a pune mâna pe cel mai mare diamant.

image

Unii cheltuiesc o avere în numele iubirii. Bijuteriile au fost dăruite de-a lungul istoriei, trecând prin mâinile regilor și ale oamenilor din lumea socială. Dorința pentru brăţările cu diamante în rândul celor înstăriți duce valoarea monetară a acestora la înălțimi astronomice.

Brățara Gulf Pearl Parure

Este cea mai scumpă brățară realizată vreodată. A fost oferită spre vânzare într-un set cu alte bijuterii. Setul Gulf Pearl Parure constă într-un colier, brățară, cercei și inel. A fost vândut pentru mai mult de 31 de milioane de dolari. Este o provocare să determini costul precis al unei singure brățări. Este printre cele mai scumpe brățări din lume, deoarece are în total 24 de diamante, dar şi perle sferice și în formă de pară.

Citește și: De ce se înverzeşte pielea după ce porţi anumite bijuterii. O reacţie alergică sau chimică a corpului?

Brățara de smarald s colecției Bvlgari

Este o piesă din colecția Bvlgari Emerald. Este realizată din diamante și smaralde uimitoare. Este o combinație minunată de diamante și smaralde. A atras pe mulți. Împreună cu colierul, inelul, broșa și cerceii, s-a vândut pentru 24.799.000 de dolari. Costul acestei brățări cu diamante și smarald este de 4.002.500 de dolari. Este o brățară fermecătoare și sofisticată. Aceasta este una dintre cele mai scumpe brățări făcute vreodată.

Vezi și: Povestea celui mai mare diamant albastru din lume. Se crede că este blestemat

Brățara cu diamante de la Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels a creat această brățară cu diamante. Este făcută din pietre prețioase și scumpe. Lungimea sa este de 19 cm. Împreună cu un colier, inel și cercei, această brățară a adus la licitație 1.467.466 de dolari.

FOTO: Shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg