Cele mai scumpe bijuterii din colecţia Mariah Carey

Artista Mariah Carey este una dintre cele mai bine vândute muziciene din lume. A participat la numeroase evenimente de la Hollywood și a avut mereu apariţii studiate accesorizate cu bijuterii de lux pentru a-și menține poziția de una dintre divele americane de top.

mariah carey jpeg

Mariah Carey a lucrat cu diverși stiliști pentru a se asigura că arată întotdeauna perfect pe covorul roșu şi pe scenă. De asemenea, a adunt o colecţie de bijuterii care îi exprimă stilul personal. Una dintre cele mai iubite de ea şi purtate adesea este inelul în formă de fluture, vietate cu care artista se compară. Inelul, creat de Van Cleef & Arpelsa, a ajutat-o într-o perioadă dificilă din viața ei. Tommy Mottola, fostul ei soț, a avut un cuvânt greu de spus în muzica pe care Mariah Carey a produs-o și a difuzat-o. Cei doi au divorţat chiar la jumătatea perioadei de realizare a albumului „Butterfly”, în anul 1997. Carey crede că albumul este cea mai bună creație a ei. A făcut-o să iasă dintr-un cocon întunecat care o ţinea închisă și să se înalțe în lume cu aripile larg deschise. Inelul Van Cleef & Arpels, realizat din aur alb de 18 karate și diamante, este estimat la peste 31.000 de dolari.

Colierul şi cerceii cu diamante galbene

Recent, Mariah Carey (53 de ani) a apărut în mod neașteptat la Premiile BET 2022 din Los Angeles. A atras admiraţia tuturor cu stilul ei distinctiv și vocea care a făcut-o faimoasă în lumea întreagă. A surprins când s-a alăturat cântăreței Latto pentru a cânta melodia lor de succes Big Energy. Mariah a purtat un colier cu diamante galben realizat la comandă, un set de cercei de la Pristine Jewelers, brățări de David Yurman, pantofi şi o rochie Dolce & Gabbana cu detalii aurii.

Inelul de logodnă de 35 de carate

În urmă cu 5 ani, magnatul australian James Packer i-a făcut cadou un inel de logodnă cu diamante de 35 de carate. Cu toate acestea, Carey a vândut acest inel în secret contra sumei de peste 2 milioane de dolari, ca parte a acordului financiar încheiat după ce a divorțat de Packer în anul 2017.

Vezi şi: Cele mai scumpe bijuterii din lume arată uluitor!

O sursă apropiată vedetei susține că Carey a pus pe unul dintre managerii ei să vândă inelul unui bijutier din Los Angeles. A fost încheiat un acord de secretizare, dar, cum există un singur astfel de inel şi se află în vânzare, nu poate fi vorba despre altul.

Colierul din rubine

La cea mai recentă aprindere a luminilor de Crăciun de la clădirea Empire State, Mariah Carey a fost invitată ca oaspete special. A purtat un cardigan roșu, colanți negri, o curea voluminoasă din piele.

Vezi şi: De ce se înverzeşte pielea după ce porţi anumite bijuterii. O reacţie alergică sau chimică a corpului?

A accesorizat ţinuta cu brățări strălucitoare la ambele încheieturi, o pereche de cercei cu diamante și un colier cu rubine care au conferit farmec ținutei. Colierul uluitor atras cele mai multe priviri.



Recente

Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg