VIDEO Scene cu Robin Williams din „Doamna Doubtfire‟ care n-au apărut niciodată. Te vor face să plângi

La aproape 30 de ani de la lansare, pelicula „Doamna Doubtfire, tătitul nostru trăsnit‟ reuşeşte să stârnească râsete, dar şi să aducă lacrimi în ochii cinefililor, în special datorită regretatului actor Robin Williams. Totuşi, anumite scene impresionante au fost tăiate la montaj. Află care au fost motivele!

image

Robin Williams a avut darul de a îmbina umorul şi transmiterea de emoţii care îi făceau să lăcrimeze pe cei care îi urmăreau filmele. Rolul său emblematic a fost doamna Euphegenia Doubtfire sau Daniel, tatăl divorțat care îşi iubea enorm copiii. I s-a alăturat cu succes actriţa Sally Field în rolul fostei soții, Miranda, şi copiii adorabili printre care şi mica vedetă Mara Wilson. Filmul este un carusel emoționant, dar două scene au fost atât de greu de vizionat, încât au fost îndepărtate la montaj.

„De ce nu vă puteți preface doar că sunteți fericiți?‟

Una dintre scenele care n-au ajuns la lansarea filmului „Doamna Doubtfire, tătitul nostru trăsnit‟ o înfățișează pe scenă pe fiica cea mare a familiei, Lydia, jucată de Lia Jakub. Tatăl ei o sărută și o privește cu atâta mândrie și dragoste, încât îți rupe inima. Ajunge târziu și constată că soția lui n-a reușit să-i păstreze un loc. În timp ce Lydia apare pe scenă, este distrasă de părinții ei care discută aprins în public. Când tatăl Daniel își dă seama că a afectat-o pe Lydia, privirea lui rușinată și dezolată este devastatoare.

În faţa şcolii, Daniel îi spune fiice lui supărată cât regretă că nu s-a putut controla. „De ce nu vă puteți preface doar că sunteți fericiți?‟, răbufneşte Lydia, iar tatăl, obosit cedează: „ Probabil că am putea. Atunci vom fi în continuare o familie‟.

Vezi şi: Povestea tristă a actriţei-copil din „Doamna Doubtfire“: cum a marcat-o celebritatea şi de ce a dispărut din lumea filmului

Este o scenă sfâşietoare şi nu este de mirare că a fost tăiată. „Nu ar fi real. Ţi-ai da seama. Viața este mai minunată decât atât. (…) Nu trebuie să joc rolul tatălui tău. Sunt tatăl tău. Comportă-te ca un prost, dar eu sunt tatăl tău, bine?”, a adăugat Daniel.

„Încerci să ștergi ani de viața noastră împreună‟

Versiunea originală a întâlnirii fatidice de la restaurant când doamna Doubtfire este demascată în timp ce Daniel se grăbește să-și vadă familia este mult mai chinuitoare decât cea ajunsă pe ecrane. Cu copiii de faţă, părinții se insultă reciproc. Miranda strigă: „M-ai încurajat să vorbesc deschis despre căsnicia noastră, ai luat bani ca să te strecori în casa noastră fără să fii invitat”. „A fost o treabă care trebuia făcută‟, răspunde Daniel. „Nu există scuze, nu te pot ierta niciodată‟, îi răspunde ea.

Situaţia se agravează când Daniel spune că şi copiii știau că este doamna Doubtfire și Miranda țipă: „Cum îndrăznești să-i încurajezi să mă înșele?‟. Replica lui Daniel este cutremurătoare: „Tu ești motivul pentru toată înșelăciunea, pentru că încerci să ștergi ani de viața noastră împreună. Încerci să distrugi faptul că suntem o familie‟. „Familia asta nu funcționează‟, i-o taie scurt soţia.

Citeşte şi: Lisa Jakub urma să fie exmatriculată, însă Robin Williams a salvat-o. Actorul i-a trimis directorului o scrisoare emoţionantă

Scena culminează cu replicile ambilor: „Sunt tatăl lor. Mă iubesc‟,„Sunt mama lor. Pe mine mă iubesc‟. Atunci intervin Lydia şi Chris (Matthew Lawrence).  „Vă urăsc pe amândoi!‟, le strigă amândoi. Mimica ambilor părinți este greu de suportat, deoarece își dau seama ce le fac copiilor lor.

image

Cum este deja destul de greu să vizionezi filmul, știind că lumea l-a pierdut pe Williams în 2014, este o uşurare să ştii că aceste două scene puternice și emoționante au fost eliminate. Pur și simplu sunt prea greu de urmărit.

FOTO: Shutterstock, captura YouTubeRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg