VIDEO Scene cu Robin Williams din „Doamna Doubtfire‟ care n-au apărut niciodată. Te vor face să plângi

La aproape 30 de ani de la lansare, pelicula „Doamna Doubtfire, tătitul nostru trăsnit‟ reuşeşte să stârnească râsete, dar şi să aducă lacrimi în ochii cinefililor, în special datorită regretatului actor Robin Williams. Totuşi, anumite scene impresionante au fost tăiate la montaj. Află care au fost motivele!

image

Robin Williams a avut darul de a îmbina umorul şi transmiterea de emoţii care îi făceau să lăcrimeze pe cei care îi urmăreau filmele. Rolul său emblematic a fost doamna Euphegenia Doubtfire sau Daniel, tatăl divorțat care îşi iubea enorm copiii. I s-a alăturat cu succes actriţa Sally Field în rolul fostei soții, Miranda, şi copiii adorabili printre care şi mica vedetă Mara Wilson. Filmul este un carusel emoționant, dar două scene au fost atât de greu de vizionat, încât au fost îndepărtate la montaj.

„De ce nu vă puteți preface doar că sunteți fericiți?‟

Una dintre scenele care n-au ajuns la lansarea filmului „Doamna Doubtfire, tătitul nostru trăsnit‟ o înfățișează pe scenă pe fiica cea mare a familiei, Lydia, jucată de Lia Jakub. Tatăl ei o sărută și o privește cu atâta mândrie și dragoste, încât îți rupe inima. Ajunge târziu și constată că soția lui n-a reușit să-i păstreze un loc. În timp ce Lydia apare pe scenă, este distrasă de părinții ei care discută aprins în public. Când tatăl Daniel își dă seama că a afectat-o pe Lydia, privirea lui rușinată și dezolată este devastatoare.

În faţa şcolii, Daniel îi spune fiice lui supărată cât regretă că nu s-a putut controla. „De ce nu vă puteți preface doar că sunteți fericiți?‟, răbufneşte Lydia, iar tatăl, obosit cedează: „ Probabil că am putea. Atunci vom fi în continuare o familie‟.

Vezi şi: Povestea tristă a actriţei-copil din „Doamna Doubtfire“: cum a marcat-o celebritatea şi de ce a dispărut din lumea filmului

Este o scenă sfâşietoare şi nu este de mirare că a fost tăiată. „Nu ar fi real. Ţi-ai da seama. Viața este mai minunată decât atât. (…) Nu trebuie să joc rolul tatălui tău. Sunt tatăl tău. Comportă-te ca un prost, dar eu sunt tatăl tău, bine?”, a adăugat Daniel.

„Încerci să ștergi ani de viața noastră împreună‟

Versiunea originală a întâlnirii fatidice de la restaurant când doamna Doubtfire este demascată în timp ce Daniel se grăbește să-și vadă familia este mult mai chinuitoare decât cea ajunsă pe ecrane. Cu copiii de faţă, părinții se insultă reciproc. Miranda strigă: „M-ai încurajat să vorbesc deschis despre căsnicia noastră, ai luat bani ca să te strecori în casa noastră fără să fii invitat”. „A fost o treabă care trebuia făcută‟, răspunde Daniel. „Nu există scuze, nu te pot ierta niciodată‟, îi răspunde ea.

Situaţia se agravează când Daniel spune că şi copiii știau că este doamna Doubtfire și Miranda țipă: „Cum îndrăznești să-i încurajezi să mă înșele?‟. Replica lui Daniel este cutremurătoare: „Tu ești motivul pentru toată înșelăciunea, pentru că încerci să ștergi ani de viața noastră împreună. Încerci să distrugi faptul că suntem o familie‟. „Familia asta nu funcționează‟, i-o taie scurt soţia.

Citeşte şi: Lisa Jakub urma să fie exmatriculată, însă Robin Williams a salvat-o. Actorul i-a trimis directorului o scrisoare emoţionantă

Scena culminează cu replicile ambilor: „Sunt tatăl lor. Mă iubesc‟,„Sunt mama lor. Pe mine mă iubesc‟. Atunci intervin Lydia şi Chris (Matthew Lawrence).  „Vă urăsc pe amândoi!‟, le strigă amândoi. Mimica ambilor părinți este greu de suportat, deoarece își dau seama ce le fac copiilor lor.

image

Cum este deja destul de greu să vizionezi filmul, știind că lumea l-a pierdut pe Williams în 2014, este o uşurare să ştii că aceste două scene puternice și emoționante au fost eliminate. Pur și simplu sunt prea greu de urmărit.

FOTO: Shutterstock, captura YouTube



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg