Au venit extratereștrii? Pantagonul nu exclude această posibilitate!

Pentagonul a refuzat să excludă posibilitatea că obiectele neidentificare care au fost distruse în aer în ultimele zile pot fi ale extratereștrilor. Ce înseamnă asta?

image

Un avion militar american a distrus un „obiect neidentificat” deasupra lacului Huron în cursul zilei de ieri, 12 februarie, la ordinele președintelui Joe Biden. Aesta a fost al treilea astfel de incident din ultimele zile și cel mai recent atac militar din șirul incredibil al evenimentelor care au avut loc în spațiul aerian american, despre care Pentagonul crede că este fără precedent pe timp de pace.

Generalul Air Force, Glen VanHerck, susține că Serviciile Secrete investighează toate posibilitățile, inlusiv pe cea legată de extratereștri – cum că cele trei obiecte neidentificate să le aparțină lor. „Îi las pe specialiști să dezlege ei misterul. Eu n-am exclus nicio posibilitate”, a declarat VanHerck. „În acest moment, continuăm să investigăm orice posibilă amenințare pentru America de Nord”, a conchis acesta.

Distrugerea acelui obiect octogonal s-a petrecut duminică, atunci când acesta a zburat în apropiere de o bază militară americană din Montana și după ce s-a constatat că acesta avea „o posibilă capacitate de urmărire”.  

Avionul militar F-16 a tras asupra lui și l-a distrus la ora 14.42, pe 12 februarie, după ce alte două astfel obiecte mai fuseseră distruse deasupra Alaskăi și Canadei, în cursul zilei de vineri, 10 februarie, și sâmbătă, 11 februarie 2023.

Pe 4 februarie, „un Balon chinezesc” a fost distrus deasupra Carolinei de Sud, ceea ce face ca Forțele Armate americane să fi detectat și distrus patru astfel de obiecte în total, în numai opt zile.

Van Herck susține că, spre deosebire de Balonul de spionaj chinezesc, celelalte trei obiecte neidentificate din weekend au fost de dimensiuni și viteză similare. După ce a fost descoperit Balonul de spionaj chinezesc, la sfârșitul lunii ianuarie, Statele Unite și-au ajutat radarele astfel încât să poate depista și obiecte mai lente. Și tocmai această ajustare a radarelor a făcut posibilă detectarea OZN-urilor de vineri, sămbătă și duminică.  

Senatorul american Marco Rubio a pus punctul pe i pe Twitter: „Ultimele 72 de ore ne-au demostrat ce se întâmplă de ani buni – aeronave neidentificate să intre în spațiul aerian american”.

extraterestri 1170x627 jpeg

OK, situația e posibil să dureze de ani buni, însă ce alte informații mai putem afla despre ce se întâmplă în acest moment. VanMerck e de părere că Forțele Aeriene americane nu știu încă cum puteau cele trei obiecte descoperite în weekend să stea în aer, având în vedere că sistemul lor de propulsie este necunoscut. „Le-am denumit obiecte și nu baloane pentru un motiv bine întemeiat”, a comentat acesta.

Vorbind despre obiectul detectat ieri, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Apărare American a spus următoarele: „Nu am ajuns la concluzia că era o amenințare militară pentru orice era pe pământ, însă era o amenințare din cauza capacității sale de urmărire. Echipa noastră încearcă să recupereze obiectivul respectiv tocmai pentru a avea mai multe răspunsuri la întrebările pe care ni le punem cu toții”.

„Vom rămâne vigilenți. Operațiunile din ultima săptămână au avut succes pentru simplul fapt că am doborât niște potențiale amenințări”, a declarat purtătorul de cuvânt. Iar Pentagonul a adăugat: „Drumul parcurs și altitudinea avută au dat naștere unor îngrijorări, inclusiv că puteau fi un pericol pentru aviația civilă. Locația aleasă pentru a fi doborâte a permis evitarea unui impact cu oamenii de la sol. Niciun civil n-a avut de suferit în tot acest proces”.

Faptul incredibil că Air Force nu exclude posibilitatea ca aceste obiecte să fie extraterestre ne stârnește tuturor interesul. Au venit extratereștrii?

Iată ce spune dr. Sean Kirkpatrick, șeful departamentului OZN din guvernul american: „Am primit rapoarte de la Serviciile Secrete și ofițeri militari sau diverse alte agenții că au existat obiecte neidentificate atât în aer, cât și în spațiu sau sub apă”. Acest departament are o colaborare în plină desfășurare cu NASA tocmai pentru a identifica aceste OZN-uri.

În concluzie, astfel de obiecte neidentificate există de mai mult timp. Oare ce sunt ele și ce poate face omenirea dacă se confirmă că sunt extraterestre? Vedem ce ne spun specialiștii după ce recuperează bucăți din aceste OZN-uri distruse zilele trecute și le analizează proveniența și scopul.

Foto - ShutterstockRecente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg