Boney M. Xperience se va auzi din orașul aflat la cea mai mare altitudine din România

Cunoscuta formație Boney M. Xperience, ce aduce un tribut muzicienilor care au făcut furori în anii ’70-’90, revine în țara noastră, de data aceasta pentru a susține un concert inedit, la peste 1.000 de metri înălțime, în stațiunea Predeal de pe Valea Prahovei, localitate despre care puțini știu că se află la cea mai mare altitudine din România.

Boney M XP 1 png

Evenimentul, organizat de Retro Nostalgia Music, este programat sâmbătă, 25 mai, cu începere de la ora 17.00, lângă pârtia Clăbucet, pe strada Teleferic, în parcarea P2, cu o vedere incredibilă asupra Carpaților Meridionali.

Două dintre componentele formației Boney M. Xperience, Edna Proctor și Maureen Fernandes, au cântat alături de regretatul artist legendar Bobby Farrell în ultimii 20 de ani de activitate ai celebrei formații muzicale. După ce Bobby Farrell a murit tragic, în decembrie 2010 (la Sankt Petersburg), cele două artiste au făcut echipă cu Fabienne Rosa și cu Dasilvian Bruce, pentru a duce mai departe succesul cântecelor Boney M. Astfel, melodiile „Ma Baker”, „Rasputin”, „No Woman, No Cry”, „Rivers of Babylon”, „Daddy Cool”, „Gotta Go Home” pot fi din nou ascultate live, în toată lumea, iar în 25 mai vor răsuna și în Predeal. „Așa cum știți, nu sunterm originalii, dar show-urile noastre cu muzică live aduc din nou la viață hiturile Boney M., datorită fostelor colege de scenă ale lui Bobby Farrell și lui Mr. Dazz”, spun artiștii Boney M. Xperience.

image

Înființată în 1975, trupa Bomey M. a fost alcătuită din Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams și Bobby Farrell – care a fost nu doar solist, ci și coregraful celebrelor dansuri devenite iconice. Cu Boney M. Xperience, „moștenirea” lăsată de acești muzicieni merge mai departe.

Pe lângă celebra trupă internațională, va performa pe scena de la Predeal și DJ Conte, alături de alți artiști și dansatori, care vor încinge atmosfera, la propriu. Pentru această petrecere biletele au fost deja puse în vânzare în rețeaua Entertix

Boney M XP concert jpeg

Parteneri media: Travel Mix Channel, Televiziunea VP-TV și Radio Disco Mix.

Food & Drinks provided by Ceaunul Skiorului.



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg