Care covor roșu?! La Oscarurile de anul acesta, s-a pășit pe covor de culoarea șampaniei!

Așa cum eram obișnuiți, ne așteptam să-i urmărim pe actori pe covorul roșu, la ceremonia de acordare a premiilor Oscar. Surpriză! Anul acesta, covorul a fost bej! De ce oare?

image

Azi noapte, au avut loc Oscarurile, cea de-a 95-a ediție a celei mai importante seri din an de la Hollywood. Ca în fiecare an, de-abia așteptam să vedem cum s-au îmbrăcat celebritățile, ce rochii au purtat unele dintre cele mai frumoase femei din lume, însă, de data asta, starurile hollywoodiene n-au mai pășit pe covorul roșu, ci pe unul de culoarea șampaniei. Să fie într-un ceas bun pentru câștigători!

Covorul a avut o nuanță bej gălbuie, care ne amintește de șampania franțuzească. Acum, pe 13 martie 2023, s-a înregistrat prima dată de când covorul roșu s-a schimbat în ultimele decenii. Ultima dată când n-a fost roșu a fost în 1961.

Achipa creativă de la Oscaruri a luat această decizie din simplul motiv că vedetele au fost fotografiate venind la ceremonie într-o zonă acoperită și nu afară, ca în mod normal, și covorul trebuia să emane o senzație de bucurie și calm. Ce-i drept, ne așteptam la o explicație mai semnificativă, ca bejul preferat să transmită un mesaj anume cuiva anume. Când colo…   

„Am ales această culoare care evocă apusul, iar acesta este apusul dinainte de ora de aur de la Hollywood”, a dezvăluit șefa echipei creative de la Oscar 2023, Lisa Love. „Este, de fapt, o nuanță deschisă, pe care sperăm să o placă lumea!”, a conchia aceasta.

Cele mai multe vedete au fost uimite de nuanța pe care a avut-o, anul acesta, covorul „roșu” și și-au exprimat, pe Twitter, dezaprobarea lor. „Se pare că, la Oscaruri, covorul se aseamănă mult cu draperiile mele”, a spus actrița Jamie Lee Curtis mai în glumă, mai în serios.

image

„Eu cred că decizia de-a pune covor de nuanța șampaniei peste covorul clasic roșu arată câtă încredere avem în faptul că nicio picătură de sânge nu va curge în ciuda rivalităților dintre noi”, a glumit și Jimmy Kimmel.

Cea de-a 95-a ediție a ceremoniei de acordare a Oscarurilor a avut loc azi noapte, ora României, la Dolby Theatre din Los Angeles, California.

Marele câștigător al mult râvnitei statuete de aur a fost filmul „Everything Everywhere All at Once”, care a primit cele mai multe Oscaruri, printre care la categoria „Cea mai bună actriță” - Michelle Yeoh. Cel mai bun actor de anul aceasta a fost Brendan Fraser, care se pare că a făcut un rol memorabil în „The Whale”.

image

foto - Shutterstock, Instagram Kate Hudson



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg