Cine este Rikkie Kollé, bărbatul transsexual care a câștigat Miss Olanda

Dacă credeați că toate concursurile de Miss sunt destinate femeilor, vă înșelați! Noua Miss Olanda, încoronată weekendul trecut, este un bărbat transsexual pe nume Rikkie Valerie Kollé!

image

Nici măcar concursurile de Miss nu mai sunt ce-au fost! Un bărbat transformat în femeie a devenit Miss Olanda și își face planuri să câștige și coroana Miss Univers. Adevărul e că are mari șanse să devină Miss Univers, având în vedere că concursul a fost preluat de un mogul thailandez care este și el transsexual, pe nume Anne Jakrajutatip.

Când privești concurentele de la Miss, te minunezi de frumusețea lor! Una mai drăguță și mai feminină decât alta! Ciudat e că nu s-a prins nimeni că reprezentatul olandezilor este… un bărbat! Rikkie este atât de bine proporționat și posedă niște trăsături faciale atât de frumoase, încât trece oricând drept femeie. Evident că cei care i-au permis înscrierea la asemenea concurs știau de identitatea biologică a bărbatului, însă trăim vremuri diferite, asta e clar!

Kollé și-a schimbat numele la 11 ani, din Rik în Rikkie, și recunoaște că a îndurat ani întregi de tatonări din partea celor din jur, pentru felul în care arăta și se comporta – efeminat. „Ca băiețel, am câștigat toate bătăliile pe care le-am întâlnit și uitați-vă la mine acum!”, a spus noul câștigător al concursului de Miss Olanda. „Acum sunt o femeie trans puternică și încrezătoare. Dragoste e dragoste. Și nu uita niciodată cine vrei să fii!”, a ținut să transmită acesta tuturor fanilor lui. Sau ei.

Ce-i drept, concursurile de frumusețe promovează un aspect fizic utopic și poate răni multe fetițe sau adolescente care visează cu ochii deschiși la niște proporții fizice ideale și se învinuesc dacă nu le posedă. Însă ceea ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă cineva s-a născut cu anumite atuuri fizice, le poate afișa spre încântarea unora. Totuși e cinstit ca un bărbat și o femeie să concureze pentru aceleași calități fizice?  

image

Kolle avea 8 ani când și-a început întreaga călătorie care a adus-o acum în centrul atenției. Iar, la 16 ani, începuse deja transformarea din băiat în fată, lucru care a presupus tratament cu hormoni feminini. Iar anul acesta, în ianuarie, s-a operat, Miss Olanda descriind procesul de definitivare a sa ca fiind „ziua în care am devenit cine mi-am dorit să fiu”.

Kolle a intrat în istorie ca prima femeie transsexuală care să câștige concursul de Miss din Olanda. Născut în Breda, în urmă cu 24 de ani, ea a primit coroana cu mare emoție de la Habiba Mostafa, Lou Dirchs și Nathalie Mogbelzada. Când a fost întrebată, înainte de marea finală, cum se simte că ajusese până în acesl punct, Kolle a spus într-un suflet: „Victorioasă!”.

Foto - Instagram



Recente

Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg