Ce este împletitul heavy metal? Există și un campionat de așa ceva!

Împletitul și muzica rock sunt două lucruri complet diferite. Însă cineva a venit cu ideea de-a le combina într-un mod cu totul surprinzător!

image

UniKorn, participant la Campionatul Mondial de Împletit Heavy Metal, ne poate da răspunsul revelator! După cum e descris pe pagina de YouTube Heavy Metal Knitting, participarea lui UniKorn în acest concurs nu este altceva decât „o luptă memorabilă între bine și rău… în pijama!”, în timp ce Woolfumes, alt concurent, e de părere că „Scoția, Franța și India s-au unit pentru o lecție metalică de împletit”. În același filmuleț, Yuki Redrock din Japonia ține totul secret, fiind prea ocupată cântând la chitara electrică cu șase corzi în timp ce împletește de zor.

Ce înseamnă toate aceste lucruri? În primul rând, acest Campionat Mondial de Împletit Heavy Metal nu poate fi înțeles cu adevărat decât dacă asiști la el, îl vezi cu ochii tăi, fiind un spectacol în sine. Și nici măcar atunci nu-ți vine să crezi ce ți-e dat să vezi! Iar cei care nu asistă la așa ceva își pot face imediat o idee…

Prima ediție a unui astfel de concurs s-a ținut în 2019, în „capitala” rockului, Finlanda. S-au înscris concurenți din orice colț de lume și tot ce trebuiau să facă era să împletească pe ritmul în care răsună muzica heavy metal. Poți să dai din cap, să dansezi, să urli la lună, nu contează, atât timp cât bați ritmul fără să pierzi vreo notă și să împletești în tot acest timp.

image

Concurenții trebuie să aibă peste 18 ani și să prezinte, în prealabil, un clip în care își arată talentul. Mai mult, trebuie să cucerească publicul și pe jurații care-i notează în funcție de cinci criterii – atitudine, originalitate, impresia artistică, prezentarea împletiturii și cât de bine s-au sincronizat cele două: împletirea și ritmul muzicii rock. Cu alte cuvinte, se pune o melodie heavy metal, iar concurentul trebuie să țină pasul cu ea cât timp împletește.

După cum am aflat de la Euronews, câștigătorul de anul acesta al Campionatului Mondial de Împletit Heavy Metal a fost grupul britanic String Thing. „Câștigătorii au avut un show surprinzător și plin de energie. Creativitatea s-a făcut simțită în mai multe forme – de la costume la modul în care a fost folosită scena pentru desfășurarea spectacolului. Publicul a fost invitat să interacționeze cu artistul, ceea ce a fost un mare plus”, au dezvăluit jurații.

Foto - ShutterstockRecente

Paturile ponderate stimuleaza melatonina Sursa imagine shutterstock 751827643 jpg
dinți, zâmbet sursa  shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil sursa  Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021 sursa  Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg