Connect Casting caută figurație pentru filmul biografic „The Yellow Tie”

Connect Casting caută figurație pentru filmul „The Yellow Tie" și îi invită pe toți doritorii să ia parte la o scenă de basm alături de marele actor John Malkovich, nominalizat la Oscar, care va avea loc pe 27 iunie la Sala Palatului.

Joacă într-un film alături de marele actor de Hollywood, John Malkovich!
Joacă într-un film alături de marele actor de Hollywood, John Malkovich!

Connect Casting caută figurație pentru filmul „The Yellow Tie" și îi invită pe toți doritorii să ia parte la o scenă de basm alături de marele actor John Malkovich, nominalizat la Oscar, care va avea loc pe 27 iunie la Sala Palatului.

Agenția Connect Casting, care are deja o tradiție în a aduce la viață cele mai captivante personaje anunță începerea procesului de selecție pentru unul dintre cele mai așteptate pelicule autohtone: „The Yellow Tie". Această producție de excepție explorează viața incredibilă a legendarei figuri muzicale Sergiu Celibidache, ilustrând  lupta sa pentru a-și urma visul în ciuda tuturor obstacolelor.

Inspirat de o poveste reală, filmul „The Yellow Tie" va purta publicul într-o călătorie uimitoare, care pornește de la un mic orășel din România și ajunge până la elita lumii muzicii clasice. În mijlocul turbulențelor celui de-al Doilea Război Mondial și într-un Berlin bombardat, Sergiu Celibidache, acest copil prodigios se va confrunta cu provocări și pericole, dar va continua să lupte pentru visul său.

Pentru a da viață acestui personaj remarcabil, John Malkovich, un actor cu două nominalizări la premiile Oscar, va prelua rolul dirijorului muzical român. Sub îndrumarea regizorului Serge Celebidachi, fiul marelui dirijor, și cu participarea prestigioasei Orchestre Române de Tineret, scena emblematică a filmului va reconstitui un concert memorabil din Philadelphia.

„Sunt încântat și onorat că mi se oferă ocazia să îl interpretez pe dirijorul Sergiu Celibidache. Un talent unic și singular, el este considerat a fi unul dintre marii vizionari ai muzicii clasice ai secolului trecut. Să-l interpretez în ultimii săi ani va fi o călătorie provocatoare și fascinantă.” - John Malkovich

Connect Casting te invită să te alături acestui proiect extraordinar care va avea loc la Sala Palatului în data de 27 iunie! Vei lua parte la un concert de muzică clasică deosebit, susținut de Orchestra Română de Tineret, dirijat de distinsul actor John Malkovich care va lua rolul celui mai mare dirijor român de până acum. Pe lângă această experiență unică, vei fi recompensat pentru timpul petrecut la filmări și repetiții.

Pentru mai multe informații și pentru a face parte din filmul „The Yellow Tie" te poți înscrie pe website-ul https://lp.connectcasting.ro/.  Află mai multe despre proiectele și serviciile oferite de Connect Casting, vizitând  https://www.connectcasting.ro/.

Fii parte dintr-o poveste unică!Recente

Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg