Fă o faptă bună şi ajută-i pe cei nevoiaşi!

1 74055 original jpg jpeg

Dacă ai prin casă diverse obiecte pe care nu le mai foloseşti, dar sunt funcţionale, donează-le pe www.superdonatori.ro. Platforma este un charity-shop online care conţine produse la preţuri avantajoase, de la electrocasnice şi cărţi, până la îmbrăcăminte şi diverse accesorii.

Membrii echipei superdonatori colectează obiectele pe care nu le mai foloseşti,le fotografiază,le adăugă o descriere,iar apoi le urcă pe site. Cei care accesează platforma pot dona bani prin achiziţionarea produselor,bani care ajung integral la Fundaţia Hospice Casa Speranţei.

Donaţia propriu-zisă se face prin completarea unui formular,care se găseşte la:www.superdonatori.ro/doneaza/ sau prin apelarea unui număr de telefon. Mai mult informaţii găseşti pe site-ul superdonatori.ro. Produsele pot fi ridicate de membrii echipei superdonatori sau există opţiunea de a fi trimise de donator la adresa fundaţiei.

Până în prezent,peste 20.000 de persoane afectate de boli incurabile,copii şi adulţi,au beneficiat de serviciile de îngrijre gratuită ale Hospice.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg