Greu de ucis. Un singur om a supraviețuit unei execuții și povestește totul!

Anul trecut, Kenneth Smith se pregătea pentru execuție, dar avut parte de surpriza vieții lui când a ieșit din încăperea groazei… viu.

image

Pe 17 noiembrie 2023, Kenny își încheiase ultima convorbire telefonică cu soția Dee și se pregătea de ultimul lui drum. Gardienii i-au pus cătușile și l-au dus în camera execuțiilor de la William C Holman Correctional Facility din Atmore, Alabama, unde avea să primească infecția letală.

Kenneth își petrecuse ultimii 33 de ani din viață după gratii și, în tot acest timp, criminalul îl găsise pe Dumnezeu și se împăcase cu ideea că trebuia să plătească pentru păcatele lui. În următoarele patru ore trebuia să aibă o credință extrem de puternică, pentru a face față situației unice.

Ceea ce a urmat a șocat lumea întreagă.

Cei care se ocupă de execuții s-au chinuit să-i administreze două doze de injecție letală, dar, timp de 90 de minute, n-au reușit decât să-i provoace condamnatului la moarte o durere fizică insuportabilă și o turtură mentală greu de descris. Uluitor e că, după acele patru ore prevăzute pentru întreaga operațiune, a expirat mandatul de execuție al lui Kenneth Smith.

Smith, de 58 de ani, e singurul om de pe acest pământ care poate povesti cum e să fii executat. Pentru că a supraviețuit!

Legea din SUA susține că un om nu poate fi judecat de două ori pentru aceeași infracțiune. Însă nu scrie nicăieri în legislația americană că nu poate fi… executat de două ori. Așadar bărbatul se luptă acum cu sistemul american să împiedice a doua tentativă de a-l omorî, programată pentru luna ianuarie a anului 2024.

Kenny a oferit un interviu din închisoare celor de la Daily Mail cu ocazia aniversării a unui an de la supraviețuirea lui în tot acel proces înfricoșător de execuție. „Am încercat tot anul să nu mă mai gândesc la ce s-a întâmplat atunci, dar, în ultimele zile, mi-a tot apărut în minte acel moment. Mi se face rău numai când mă gândesc, nu pot mânca nimic. Mă lupt cu depresia și am coșmaruri din cauza asta!”, a dezvăluit singurul om care a supraviețuit unei execuții.

În ianuarie, se plănuiește pentru el o altă metodă de execuție, una experimentală, folosită până acum doar pentru a omorî porci. Este vorba despre cea cu gaz, sufocare prin inhalare de un anumit gaz, care nu se știe exact ce reacții dă și dacă este sau nu dureroasă. Kenny are avantajul că a trecut printr-o experiență groaznică, o eroare a sistemului american, lucru care îl ajută în cazul lui de-a învinge statul american în încercarea lui de a-l executa.

În 1988, tatăl a patru copii avea 22 de ani și a recunoscut că a omorât-o pe Elizabeth Sennett după ce a luat 1.000 de dolari de la soțul acesteia ca s-o reducă la tăcere pe doamna Sennett.

foto - Shutterstock



Recente

Britney Spears  jpg
Courteney Cox si Matthew Perry  jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg