Hohote de râs și voie bună la avanpremiera comediei Retreat Vama Veche

Primele impresii, emoții și râsete au fost la cote maxime la vizionarea pentru prima dată pe marele ecran a comediei Retreat Vama Veche, o comedie plină de viață, descrisă de actorii din distribuție ca o adevărată terapie prin umor. Aceștia au participat la eveniment alături de prieteni din lumea filmului și a divertismentului, într-un cadru restrâns, dar plin de energie pozitivă.

Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg

Evenimentul a reunit echipa de actori și regizorul Petre Năstase, care au anunțat lansarea oficială a comediei Retreat Vama Veche în cinematografele din toată țara, începând cu 18 octombrie. Biletele sunt deja disponibile pentru achiziționare pe site-ul www.retreatvamaveche.ro, precum și la casele de bilete ale cinematografelor.

După mai bine de un an și jumătate de muncă intensă, incluzând filmări, postproducție, montaj și realizarea coloanei sonore, lungmetrajul Retreat Vama Veche este gata să fie prezentat publicului larg. Filmul aduce în cinematografe spiritul unic al Vămii Vechi, cu povești de prietenie, iubire, petreceri până la răsărit și, desigur, o doză generoasă de umor. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul este regizat de Petre Năstase, pe un scenariu scris de Ovidiu Niculescu, și spune povestea a trei prietene apropiate, interpretate de Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi.

Jorge si fetele Retreat Vama Veche  jpg

Ada Condeescu joacă rolul unei psihoterapeute de cuplu de succes, în timp ce Adela Popescu este un medic stomatolog apreciat, iar Laura Cosoi este o femeie de afaceri de succes, toate trei părând a avea o viață profesională și personală împlinită. Totuși, când personajul Adei Condeescu se pregătește de nuntă cu arhitectul interpretat de Răzvan Fodor, celelalte două prietene decid să respecte o promisiune din tinerețe și să organizeze o petrecere a burlăcițelor în Vama Veche. Planurile inițiale includ yoga, masaje și distracție, dar ceea ce urmează este o aventură imprevizibilă, plină de întâlniri cu trecutul și momente care le vor schimba viitorul.

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri din intimitate: ”Este extrem de important. Te ajută ca să nu te obinuieşti fără!”

Lucrurile se complică și mai mult când pensiunea rezervată se dovedește a fi deținută de fostul iubit al Adei, jucat de Radu Vâlcan, care este acum căsătorit cu personajul interpretat de Lia Sinchevici, însărcinată în luna a noua. Filmul explorează relații complexe, incluzând un triunghi amoros, dar și alte povești interesante, cum ar fi dorința personajului Laurei Cosoi de a deveni mamă sau căsnicia tensionată a Adelei Popescu.

Din distribuție fac parte și alți actori de renume, precum Florin Călinescu, Mihai Mărgineanu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Vasile Calofir, Daniel Nuță, Roxana Condurache, Smaranda Caragea, Adelina Pestrițu, Emi Alupei și Cosmina Păsărin, care aduc momente memorabile și pline de umor.

Vezi și: FOTO Feminină şi sexy, Laura Cosoi s-a transformat în femeia fatală: „Mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală‟

Pentru a promova lansarea filmului, echipa „Retreat Vama Veche” va porni într-o caravană națională, un turneu prin 9 orașe din România, pentru a se întâlni cu publicul și a invita spectatorii să se bucure de film începând cu 18 octombrie.

Programul Caravanei „Retreat Vama Veche”, disponibil și pe www.retreatvamaveche.ro, este următorul:

  • 11 octombrie – Constanța
  • 13 octombrie – Cluj
  • 14 octombrie – Timișoara
  • 17 octombrie – Brașov
  • 18 octombrie – București Vitantis
  • 20 octombrie – Iași
  • 23 octombrie – Craiova
  • 25 octombrie – Galați și Brăila
  • 28 octombrie – Sibiu

Pentru mai multe detalii, imagini din culisele filmului și concursuri, urmărește canalele oficiale de Instagram și site-ul www.retreatvamaveche.ro. De asemenea, actorii din distribuție sunt activi pe rețelele sociale și pregătiți să interacționeze cu fanii înainte de marea premieră din 18 octombrie.

@arhivă

Editor: Raluca Toma



Recente

terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
OCC Matilda jpeg
Mariah Carey  foto   Shutterstock jpg
Ciocolata Dubai  Sursa foto shutterstock 2515426331 jpg
Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg