În căutarea ochelarilor de soare perfecţi

1 47361 original jpg jpeg

Ochelarii de soare nu sunt doar un moft. Deşi îi alegem de obicei pe cei care sunt la modă, ar trebui să fim atenţi la caracterisiticile lor şi să nu uităm că scopul lor principal este acela de a neproteja ochii de radiaţiile solare.

Ce caracteristici au?

O pereche bună de ochelari de soare costă destul de mult, dar este o investiţie pe care trebuie să o faci pentru confortul tău şi pentru a-ţi păstra ochii sănătoşi. Nu este recomandat să cumperi ochelarii din magazine nespecializate sau de la tarabe. Aceştia ar trebui să poarte inscripţia CE, care atestă faptul că respectă reglementările Comunităţii Europene.

Există cinci categorii de ochelari de soare, numerotate de la 0 la 4. Categoria 3 este cea mai des utilizată şi este potrivită pentru condiţiile normale dintr-o vacanţă petrecută la mare sau la munte. Ochelarii din categoria 4 oferă cea mai mare protecţie şi te pot apăra de soarele tropical, de lumina de pe culmile montane sau de cea reflectată pe apă. Ei filtrează foarte bine razele soarelui, dar nu sunt recomandaţi pentru condus.

Probează-i înainte să-i cumperi

Forma ochelarilor este foarte importantă. Eitrebuie să fie suficient de mari pentru a nu permite razelor de soare să treacă pe lângăramele lor. De asemenea,ochelarii trebuie să stea bine pe nas pentru că acestlucru împiedică pătrunderea razelor în spatele lentilelor. Cel mai uşor îţi dai seama dacă ţi se potrivesc probându-i. Dacă întrunesc aceste condiţii, sunt perfecţi:

-

-

-Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg