Investigații medicale gratuite. Ai grijă de sănătatea ta și vino la Sun Help!

În weekendul 17-18 februarie, nu pierde ocazia să faci câteva investigaţii medicale gratuite! La Sun Plaza, oricine poate să-și testeze gratuit glicemia, tensiunea arterială și să își măsoare indicele de masă corporală, între orele 10.00 şi 22.00. 

image

Pentru a putea preveni sau descoperi în stadii cât mai incipiente diabetul zaharat, hipertensiunea arterială sau obezitatea, îţi poţi verifica starea de sănătate. În zilele de 17 şi 18 februarie, ai posibilitatea să-ţi măsori glicemia, tensiunea arterială și indicele de masă corporală, realizate de medici în centrul comercial Sun Plaza. Toate consultațiile au loc într-un spațiu special amenajat la parter, aproape de intrarea principală și vor avea loc în intervalul orar 10:00 - 22:00.

Nu rata această ocazie!

Iniţiativa este binevenită datorită faptului că peste 1 500 000 de români sunt înscriși în cadrul Programului Național de Diabet Zaharat și se estimează că sunt aproximativ un milion de cazuri în plus nediagnosticate în România. Potrivit unui studiu al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică şi Observatorul European privind Politicile şi Sisteme de Sănătate, rata de creștere a obezității în România până în 2035 va fi de 2,1%/an la adulți și de 5,6%/an la copii.

Aşa vei putea să previi boli grave şi complicaţii!

Investigațiile sunt făcute de o echipă formată dintr-un medic și un student la medicină. Valorile glicemice vor fi măsurate cu ajutorul unui glucometru, iar pentru  măsurarea tensiunii, se vor folosi tensiometre. Pentru indicele de masă corporală (IMC) valorile luate în considerare sunt greutatea, înălțimea și circumferința abdominală.

Dacă te decizi să faci aceste investigaţii medicale gratuite, vei afla care sunt riscurile metabolice de a dezvolta diabet sau hipertensiune arterială, iar medicii îţi vor face recomandări în funcție de rezultatele obținute în urma măsurătorilor.

image

Sun Plaza este un susținător activ al comunității locale, iar sănătatea și starea de bine a clienților săi sunt prioritare. Aceste investigații sunt oferite cu titlu gratuit clienților Sun Plaza, pentru a-i ajuta să își evalueze  starea de sănătate.

Te-ar mai putea interesa: 7 complicaţii ale hipertensiunii arteriale

Sun Help a ajuns deja la a cincea ediţie. Tema celei din acest an este „Obezitatea, Diabetul și Hipertensiunea Arterială”. Ediţiile anterioare au abordat teme precum: acordarea primului ajutor la nou-născuți sau cum ne protejăm în caz de cutremur. La cea de-a treia ediție, clienții Sun Plaza au beneficiat de spirometrii gratuite, iar la a patra ediție, de controale dermatologice gratuite.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați paginile noastre de Facebook sau website-ul www.sun-plaza.ro



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg