Îți place muzica live? Iată top 3 restaurante pe care nu trebuie să le ratezi în București

Muzica live reprezintă o experiență care nu poate fi  comparată cu nimic altceva, în special atunci când este vorba despre trupa sau cântărețul favorit.

image

Muzica este o formă de exprimare, care ne influențează starea de spirit mai mult decât ne-am putea aștepta, de aceea este important să ascultăm muzica preferată cât mai des posibil. Chiar dacă până la marile festivaluri ale verii mai este mult timp, există foarte multe locuri unde poți asculta muzică live în București, așa că nu trebuie decât să le găsești și vizitezi.

Iată 3 restaurante din capitală cu muzică live excepțională

Berăria H

Dacă nu ai mai auzit de Berăria H, atunci trebuie neapărat să o descoperi, deoarece atmosfera și oamenii pe care îi vei întâlni în această locație, sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a te distra și a avea o seară specială. Acest restaurant iese în evidență prin faptul că oferă muzică live de toate genurile, astfel încât toată lumea să se simtă bine indiferent de preferințele muzicale. Dincolo de acest atu, locația merită vizitată și pentru băutură și mâncare, întrucât tot ceea ce se servește este delicios. Așadar, dacă te afli în căutarea unui restaurant cu muzică live în București, Berăria H reprezintă o opțiune de top pe care merită să o iei în considerare cel puțin o dată.

Quantic Pub

Un alt local aflat în centul Bucureștiul unde poți asculta muzică live de calitate este Quantic Pub, care este cunoscut drept un spațiu cultural alternativ. În această locație vei găsi o mulțime de variante pentru petrecerea timpului liber, începând de la concerte, teatru, stand-up și până la seri de film și karaoke. Pub-ul este frumos amenajat, astfel încât invită la distracție și bună dispoziție toți clienții care îl vizitează. Astfel, dacă ai în  plan să ai o seară cu momente de neuitat, care să contribuie la fericirea ta, localul poate fi o alegere bună. Informează-te asupra evenimentelor pe care le găzduiesc și trăiește-ți viața pe care ți-o dorești.

Hard Rock Cafe

O altă locație cu muzică live destul de sonoră în capitală este reprezentată de Hard Rock Cafe. În acest loc se distrează atât localnicii, cât și turiștii aflați în trecere prin București. Hard Rock Cafe asigură o atmosferă modernă plină de energie pozitivă, combinată cu mâncare delicioasă, băuturi fine și muzică excepțională. Pe scenă urcă adesea mari nume de artiști români, dar nu numai, fiind recomandat să verifici programul acestora înainte de a îi vizita.

Prin urmare, ai multe variante unde poți asculta și petrece pe muzică live în București, iar fiecare locație are o atmosferă unică în felul său, motiv pentru care nu trebuie să ratezi niciuna dintre ele. Dacă te afli doar în trecere prin București, atunci cea mai bună alegere este Berăria H, unde vei avea parte de o experiență plăcută din toate punctele de vedere, cu muzică, mâncare și băutură bună, ingredientele perfecte pentru o seară memorabilă.

Sursa foto: magneto.roRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg