Îți place muzica live? Iată top 3 restaurante pe care nu trebuie să le ratezi în București

Muzica live reprezintă o experiență care nu poate fi  comparată cu nimic altceva, în special atunci când este vorba despre trupa sau cântărețul favorit.

image

Muzica este o formă de exprimare, care ne influențează starea de spirit mai mult decât ne-am putea aștepta, de aceea este important să ascultăm muzica preferată cât mai des posibil. Chiar dacă până la marile festivaluri ale verii mai este mult timp, există foarte multe locuri unde poți asculta muzică live în București, așa că nu trebuie decât să le găsești și vizitezi.

Iată 3 restaurante din capitală cu muzică live excepțională

Berăria H

Dacă nu ai mai auzit de Berăria H, atunci trebuie neapărat să o descoperi, deoarece atmosfera și oamenii pe care îi vei întâlni în această locație, sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a te distra și a avea o seară specială. Acest restaurant iese în evidență prin faptul că oferă muzică live de toate genurile, astfel încât toată lumea să se simtă bine indiferent de preferințele muzicale. Dincolo de acest atu, locația merită vizitată și pentru băutură și mâncare, întrucât tot ceea ce se servește este delicios. Așadar, dacă te afli în căutarea unui restaurant cu muzică live în București, Berăria H reprezintă o opțiune de top pe care merită să o iei în considerare cel puțin o dată.

Quantic Pub

Un alt local aflat în centul Bucureștiul unde poți asculta muzică live de calitate este Quantic Pub, care este cunoscut drept un spațiu cultural alternativ. În această locație vei găsi o mulțime de variante pentru petrecerea timpului liber, începând de la concerte, teatru, stand-up și până la seri de film și karaoke. Pub-ul este frumos amenajat, astfel încât invită la distracție și bună dispoziție toți clienții care îl vizitează. Astfel, dacă ai în  plan să ai o seară cu momente de neuitat, care să contribuie la fericirea ta, localul poate fi o alegere bună. Informează-te asupra evenimentelor pe care le găzduiesc și trăiește-ți viața pe care ți-o dorești.

Hard Rock Cafe

O altă locație cu muzică live destul de sonoră în capitală este reprezentată de Hard Rock Cafe. În acest loc se distrează atât localnicii, cât și turiștii aflați în trecere prin București. Hard Rock Cafe asigură o atmosferă modernă plină de energie pozitivă, combinată cu mâncare delicioasă, băuturi fine și muzică excepțională. Pe scenă urcă adesea mari nume de artiști români, dar nu numai, fiind recomandat să verifici programul acestora înainte de a îi vizita.

Prin urmare, ai multe variante unde poți asculta și petrece pe muzică live în București, iar fiecare locație are o atmosferă unică în felul său, motiv pentru care nu trebuie să ratezi niciuna dintre ele. Dacă te afli doar în trecere prin București, atunci cea mai bună alegere este Berăria H, unde vei avea parte de o experiență plăcută din toate punctele de vedere, cu muzică, mâncare și băutură bună, ingredientele perfecte pentru o seară memorabilă.

Sursa foto: magneto.ro



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg