La 82 de ani, Cliff Richard lansează un nou album de Crăciun!

La vremea pensionării, legendarul cântăreț scoate pe piață noi melodii, după 65 de ani de carieră muzicală.

image

Cliff Richard și-a dezvăluit secretele longevității sale odată cu noua sa lansare. Albumul „Christmas With Cliff” este scos pe piață după 65 de ani petrecuți în domeniu.

Invitat la emisiunea „The Chris Evans Breakfast Show”, în cursul zilei de ieri, Sir Cliff a ținut să declare: „Casa de discuri mi-a propus un album de Crăciun, iar eu m-am gândit că n-am mai lansat așa ceva de ani buni. De fapt, nici măcar nu-mi dădusem seama că trecuseră deja două decenii de-atunci!”.

Însă ce-i dă artistului de 82 de ani puterea de muncă pe care o are? În primul rând, dieta specială pe care o urmează și care îl privează de preparatele pe care le adoră. Însă sacrificiul lui pare că merită tot efortul – Richard arată într-o formă de zile mari!

„Mănânc sănătos zilele astea, de fapt, consum doar ce trebuie, cam ăsta e secretul!”, susține acesta. „Am renunțat la lucrurile care-mi făceau plăcere la un moment dat, însă am descoperit că există multe legume care sunt delicioase. Și asta mănânc acum”, a explicat artistul.

Cliff își lansează noul album, dar se înhamă și la un nou turneu, denumit „Blue Sapphire Tour”, care va începe în luna noiembrie a anului viitor.

Într-o discuție purtată cu jurnaliștii Phillip Schofield și Holly Willioughby, Richard a vorbit despre spectacolele avute la Londra: „Fac doar opt show-uri, au trecut de mult vremurile în care mergeam câte șase luni în turnee. E îngrozitor să pleci în turnee îndelungate, că nu știi dacă nu ajungi să te trezești, într-o bună zi, fără să-ți mai funcționeze vocea”, dezvăluie acesta.

image

„Știm cu toții artiști care se retrag, după care revin de 5-6 ori pe scenă”, susține Cliff Richard. „Și, de fiecare dată când aud despre cineva că revine în prim plan, mă gândesc că a rămas fără bani. Așa că nu vreau să spună nimeni așa ceva despre mine”.

„Christmas With Cliff” marchează 19 ani de când artistul n-a mai scos un astfel de album. CD-ul conține 13 melodii și o revistă de 20 de pagini despre album și adorația lui Richard pentru Crăciun.  

Foto - Instagram



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg