Sfaturi pentru optimizarea șanselor de câștig la sloturi

Jocurile de tip slots, recunoscute popular în România și sub denumirea de păcănele, sunt cele mai practicate jocuri în cadrul cazinourilor stradale, dar și pe platformele digitale.  

image

Când vine vorba de dilema, ”Cine joacă mai mult la sloturi? Femeia sau bărbatul?”, există o concepție greșită cum că sloturile sunt preferatele bărbaților. Conform unor studii, am aflat că femeile cu vârste cuprinse între 55-60 de ani se bucură de jocurile de tip sloturi. Totodată, 70% din veniturile cazinoului au fost generate de jucătoarele care au ales sloturile. Încă o dovadă în plus a faptului că jocurile slot trezesc interes în rândul femeilor. 

Sloturile sunt construite în jurul unor scenarii și tematici ce le fac mai atractive pentru femeile de vârstă mijlocie și oferă o experiență fără stres. Aparent sloturile nu au nevoie de stragii pentru a putea fi practicate. Nu există nici reguli de care să țină cont cei ce-și încearcă norocul la astfel de aparate. Mai mult, ideea de a practica jocuri slot, spre deosebire de poker sau blackjack, nu este intimidantă, deoarece nu există presiune asupra jucătorului. 

Grație noilor tehnologii implemente și a răspândirii la nivel global prin intermediul internetului, sloturile continuă să evolueze și să atragă tot mai mulți jucători. Femeile sunt mereu atrase de jocurile video din cadrul cazinourilor online, deoarece acestea preferă să joace într-un mediu mai sigur și avantajos. În timp ce bărbații tind să practice jocurile de tip slots în cadrul barurilor și sălilor de jocuri, femeile sunt probabil mai atrase de sloturi pentru a se relaxa. 

optimizati sansele de castig 

2 jpg

Deloc surprinzător, printre cele mai populare jocuri de tip slots în topul preferințelor femeilor se regăsesc cele cu tematică sportivă. Cele mai multe se bazează pe legende sportive sau evenimente cu bonusuri atractive. În plus, sunt ușor de înțeles și de jucat. Sloturile sportive atrag într-adevăr bărbații cărora le place să plaseze pariuri în orice tip de sport sau evenimente sportive, dar asta nu înseamnă că femeile nu le practică. 

Unor femei le plac slot cu tematică sportivă la fel de mult ca bărbaților. Majoritatea femeilor se bucură de puzzle-uri, chestionare, strategii, teme de obiecte ascunse, teme cinematografice și teme sociale. Sloturile sunt jocuri care se bazează și pe interes. Femeile care au un interes puternic pentru evenimente sportive sau sporturi specifice și iubesc să urmărească un Campionat Mondial, aplaudând fiecare acțiune, atunci cu siguranță sloturile sportive sunt preferatele lor. Sunt distractive! 

Așa cum am menționat mai sus, sloturile sunt jocuri ce nu necesită o strategie sau respectarea unor regulamente de bune practici. Este suficient să apăsați pe butonul ce pune în mișcare tamburii și să așteptați rezultatul. 

Însă, chiar și în aceste condiții, specialiștii au elaborat o serie de strategii pentru optimizarea șanselor de câștig la aparatele de tip slots, dar și pentru diminuarea pierderilor. Mai jos aveți câteva dintre cele mai importante sfaturi și strategii pentru cei ce doresc să-și încerce norocul la slot machines. 

Stabilirea bugetului pentru sloturi și respectarea acestuia sunt două dintre cele mai importante acțiuni pe care le puteți face, astfel vă veți bucura și vă veți distra cu jocul. Se știe că sloturile nu solicită parierea unor sume mari, dar este bine să vă limitați acțiunile în baza bugetului alocat și pe care sunteți dispuși să-l pierdeți.  

Încărcați din prima suma pe care doriți să o cheltuiți la jocurile de tip slots. Conform unui studiu, mulți dintre jucători fac o greșeală comună. Alimentează contul de joc cu o sumă mică, care se epuizează imediat, apoi continuă să depună sume mici, iar la final constată că au cheltuit mai mult față de cât ar fi bugetat. 

Ca sfat general, încărcați cu o sumă fixă pe care sunteți dispuși să o pierdeți și respectați acest lucru. Dacă pierdeți, măcar nu irosiți banii alocați pentru plata unor utilități sau alte nevoi. Totodată, dacă aveți o mână câștigătoare, păstrați jumătate din câștig. În urma sesiunii de joc, nu pierdeți chiar toată suma. 

Pentru începători, se recomandă joaca la sloturile cu plăți fixe. Chiar dacă potențialul de câștig pe sloturile fixe ar putea fi mai mic decât sloturile progresive, însă aveți șansa să câștigați mai des. Chiar dacă jackpot-urile pot părea atractive la început, câștigarea lor se întâmplă foarte rar, iar volatilitatea este prea mare. Se știe că jocurile de tip slots au cea mai mare marjă pentru casă, asta însemnând șanse mai mici de returnare a sumelor jucate. 

Practicați jocuri de tip slots în cadrul site-urilor cu renume, care să vă pună la dispoziție variante realizate de furnizori renumiți din industria de gambling. Industria jocurilor de cazinou online depășește rapid cota de piață a cazinourilor stradale. Cu toate acestea, având atâta varietate disponibilă, jucătorilor le este mai dificil să aleagă un slot machine de încredere. 

Ca începători, poate ar fi bine să mergeți pe platformele sigure, care au numeroase servicii de plată implementate și, totodată, vă pun la dispoziție sute de jocuri de tip slots, sub diferite forme și teme. De regulă, aceste platforme au și un grad ridicat de securitate și protecție a datelor cu caracter personal. 

Odată ce ați început să jucați, se recomandă să nu folosiți funcția autoplay. În primul rând, dispare toată distracția și emoția fiecărei apăsări de buton. În al doilea rând, nu veți putea face ajustări asupra sumelor pariate în timpul jocului automat. Ori, se recomandă să dețineți controlul jocului de tip slots pentru a putea paria pe fiecare mână. Cu toate acestea, unele sloturi vă permit să setați o limită de stop-loss pentru Autoplay, ceea ce înseamnă că funcția se va opri odată ce ați pierdut o anumită sumă de bani. 

Pentru a vă bucura mai mult de jocurile de tip slots, profitați de ofertele puse la dispoziție de cazinourile online. Acestea au numeroase bonusuri și recompense pentru diferite etape ale fiecărui jucător. Daca userul e nou, atunci există un bonus de întâmpinare. Dacă userul are vechime în platformă și a rulat o sumă minimă de bani, atunci platforma digitală poate oferi o anumită recompensă ce constă în rotiri gratuite sau chiar sume de bani sub formă de bonus. Dacă aveți ca scop distracția și relaxarea, cu siguranță aceste avantaje vor fi pe placul vostru. 

În concluzie, principala regulă este să fiți jucători disciplinați și responsabili. Să vă setați corect bugetul, să-l respectați și să tratați totul ca pe o distracție. 



Recente

2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg