VIDEO Un muzician a făcut infarct chiar pe o scenă din România!

Camerele de filmat au surprins momentul înfiorător în care chitaristul Al Di Meola își apasă pieptul în timp ce face un infarct pe scena din București.

Al Di Meola  foto   Shutterstock jpg

Di Meola, de 69 de ani, susținea un concert la Arenele Romane din București, în cursul săptămânii care se încheie azi, atunci când a suferit un infarct chiar pe scenă. Imaginile surprinse de camerele de filmat ni-l arată pe câștigătorul premiului Grammy cum își ține pieptul și apasă pe el chiar în timpul spectacolului. După asemenea moment înfiorător, muzicianul a părăsit scena de-abia putând păși, sub ochii publicului nedumerit.

Ceilalți doi membri ai trioului celebru au continuat să cânte pentru câteva minute în plus, după plecarea lui Di Meola de pe scenă, după care au anunțat să spectacolul trebuie să se încheie. În filmulețul care a devenit, între timp, de mare interes pentru oameni în mediul online, se poate observa cum unul dintre colegii lui le-a spus celor aflați în public: „Vă mulțumim mult că ați venit în seara aceasta aici, Al Di Meola vă salută pe fiecare dintre voi!”.

În comunicatul de presă emis de spitalul de urgențe Bagdasar-Arseni, stă scris că Di Meola a fost internat pe secția de Cardiologie, unde a fost tratat pentru problema sa. Se pare că muzicianul a suferit un infarct mai sever decât cele obișnuite, amplasat în partea de jos a inimii.

Di Meola se află acum în stare stabilă, după incidentul medical, cu potențial fatal, în care a fost implicat în seara de miercuri. După depășirea momentului critic, celebrul chitarist a ținut să spună și el câteva cuvinte publicului său: „Vreau să-mi exprim recunoștința imensă pentru sprijinul și dragostea pe care le-am primit în ultimele 24 de ore. Din păcate, mă aflu într-o situație medicală care necesită să iau o pauză de la concerte și turneu”, și-a informat acesta fanii.

chitaristul Al Di Meola  foto   Shutterstock jpg

„Vreau, de asemenea, să vă asigur că primesc cea mai bună îngrijire posibilă și că sunt dedicat unei recuperări complete. Plănuiesc să mă întorc pe scenă în 2024 și de-abia aștept să facem muzică împreună din nou! Sprijinul vostru constant înseamnă totul pentru mine și mă motivează enorm în tot procesul meu de recuperare”, a continuat acesta.

Di Meola se afla la București ca parte din turneul „The Electric Years”, care avea planificate concerte în orașe ca Rio De Janeiro, din Brazilia, și Buenos Aires, din Argentina. Echipa chitaristului a anunțat că se vor reprograma toate concertele rămase din turneu pentru anul viitor.

Poți vedea mai jos ce s-a întâmplat pe scena din București!

foto - Shutterstock

Video - Euronews Romania



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg