Zah─âr M─ârg─âritar ╚Öi Organiza╚Ťia Umanitar─â CONCORDIA, ├«mpreun─â pentru a ├«mplini visurile copiilor defavoriza╚Ťi

În 2019, 36% dintre copiii din România se aflau în pragul sărăciei sau al excluziunii sociale. 1 din 11 copii adoarme flămând, iar 3% nu au deloc parte de resursele necesare unei dezvoltări normale.

image

Privind aceast─â situa╚Ťie ╚Öi conform obiectivelor sale de etic─â ╚Öi sustenabilitate, Zah─âr M─ârg─âritar s-a al─âturat Organiza╚Ťiei Umanitare CONCORDIA ├«n aceast─â provocare, ar─ât├óndu-╚Öi angajamentul fa╚Ť─â de educa╚Ťie ╚Öi demnitatea uman─â, recunosc├ónd rolul important ale acestora.

Copil─âria nu ar trebui s─â fie un vis

Ajutarea copiilor defavoriza╚Ťi a fost mereu o prioritate pentru CONCORDIA, care, de mai bine de 30 de ani ├«i sprijin─â pentru a avea o via╚Ť─â autonom─â ├«n toat─â plin─âtatea sa.

Cu o viziune umanist─â care cuprinde toate culturile ╚Öi religiile, CONCORDIA vizeaz─â tinerii din cele mai vulnerabile comunit─â╚Ťi ╚Öi le ofer─â toate resursele de care ace╚Ötia au nevoie. Prin casele de tip familial, copiilor li se asigur─â cazare, hran─â, condi╚Ťii igienico-sanitare, asisten╚Ť─â medical─â, ├«ngrijire permanent─â ╚Öi sprijin, pentru o integrare social─â c├ót mai bun─â.

Un astfel de proiect este Casa Caroline, fondat─â ├«n 1994, care g─âzduie╚Öte ├«n permanen╚Ť─â 8 copii care, din diferite motive sociale, nu pot sta al─âturi de p─ârin╚Ťii lor. ├Än cadrul casei, ei primesc educa╚Ťia ╚Öi ├«ngrijirea de care au nevoie pentru a se bucura de copil─ârie. Mai multe detalii despre ac╚Ťiunile CONCORDIA aici: https://www.concordia.org.ro/. .

image

Campania ÔÇ×Faci gem ╚Öi faci bineÔÇŁ

Pentru a sprijini cu adev─ârat tinerii defavoriza╚Ťi, Zah─âr M─ârg─âritar a realizat de-a lungul timpului mai multe ac╚Ťiuni caritabile. Acestea constituie doar ├«nceputul unei colabor─âri de succes cu Organiza╚Ťia Umanitar─â CONCORDIA.

Anul acesta, prin campania ÔÇ×Faci gem ╚Öi faci bineÔÇŁ, Zah─âr M─ârg─âritar sus╚Ťine financiar Organiza╚Ťia Umanitar─â CONCORDIA printr-un parteneriat ce are scopul de a le oferi celor afla╚Ťi ├«n dificultate o copil─ârie mai bun─â ╚Öi o nou─â ╚Öans─â la o via╚Ť─â independent─â. 

Po╚Ťi sprijini ╚Öi tu aceast─â cauz─â cu orice pachet de Zah─âr M─ârg─âritar gelifiant cump─ârat.

├Än acest fel, copiii ╚Öi familiile lor pot construi noi pove╚Öti de via╚Ť─â ╚Öi tu le po╚Ťi ├«mplini visurile.

Intr─â pe www.zaharmargaritar.ro/faci-gem-si-faci-bine ╚Öi afl─â toate detaliile. 

image


Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de mod─â Coco Chanel a ├«ncetat din via╚Ť─â ├«n 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg