Horoscop complet pentru 2020. Cum îţi merge în dragoste? Balanţa, cea mai cuceritoare zodie

1 horoscop dragoste 2020 jpg jpeg

În 2020, astrele se aliniază şi oferă mare noroc în dragoste zodiilor de Pământ. Astfel, în horoscopul iubirii pentru anul care vine se remarcă Balanţa, zodia care va avea parte de momente magice alături de persoana iubită. Nici Racii n-o duc rău pe plan personal, însă atenţia lor va fi împărţită şi cu zona profesională.

Iată care sunt zodiile cu noroc în dragoste în 2020 şi ce-ţi rezervă horoscopul pentru zodia ta, potrivit a1.ro.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Berbec

Dragostea nu va fi importantă în 2020. Dacă sunteţi într-un cuplu, veţi continua aşa, dar fără mari pasiuni sau mari demonstraţii de iubire. Nu vă vei simţi romantic şi vă veţi mulţumi cu menţinerea armoniei, bunăstării şi urmării vieţii de zi cu zi. Aşa cum am spus, munca şi profesia voastră vă vor păstra total absorbit şi veţi uita puţin de partener şi familie.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Taur

Dragostea se îmbunătăţeşte în general. Dacă sunteţi un cuplu, va fi un an de alegeri şi schimbări. Un an, pentru îmbunătăţirea relaţiei sau pentru schimbarea partenerilor. Dacă sunteţi singuri, veţi avea mai multe relaţii sporadice şi mult succes cu sexul opus şi una dintre ele ar putea fi importantă şi serioasă. Sfatul este ca atunci când apare „relaţia”, să o laşi să curgă încet, fără să forţezi ceva.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Gemeni

Dacă sunteţi căsătorit sau cu un partener, totul va continua la fel ca până acum. Fără modificări sau despărţiri, dar fiţi atenţi, deoarece puteţi avea mai multe crize. Veţi încerca să construiţi relaţia, să continuaţi, dar ceea ce ar trebui să faceţi este să aprindeţi din nou pasiunea. Dacă sunteţi singuri, veţi ieşi şi veţi întâlni oameni de sex opus, dar mai liniştiţi decât înainte. 

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Rac

Dragostea va fi cel mai important lucru împreună cu viaţa socială şi munca. Vei fi neliniştit, simţind că ceva nu este în regulă în relaţia ta şi că trebuie să faci ceva. Această situaţie te va determinaa să faci lucruri extreme, cum ar fi să vrei să îi trezeşti gelozia flirtând cu ceilalţi, să creezi scene sau momente intime şi romantice, pentru a restabili acea pasiune de la început. Tot anul vei fi în această stare. Dacă eşti single, vei simţi nevoia să ai un partener stabil şi să fii iubit.

Citeşte şi: Cei mai amuzanţi prieteni, cei mai pasionali iubiţi, cei mai loiali soţi. 3 zodii de bărbaţi lângă care nu te plictiseşti

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Leu

În dragoste te vei descurca foarte bine în 2020. Vei fi atractiv pentru sexul opus. Aceasta înseamnă că puterea ta de seducţie va fi enormă şi vei face ravagii. Dacă eşti single, vei avea multe aventuri sentimentale, te vei simţi aventuros în această privinţă. Iubirea şi relaţiile de muncă se intersectează şi asta înseamnă că vei avea tendinţa de a menţine relaţii cu unul dintre şefii tăi sau vor fi şefii tăi. 

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Fecioară

Iubirea este importantă pentru tine. Ai trecut prin crize multiple cu partenerul sau ai renunţat la cuplu, pentru că nu au fost relaţii aşa cum ţi-ai dorit. În 2020 vei rămâne la fel, cerând la maxim. Ceea ce trebuie să înţelegei este că oamenii au nevoie de timp pentru a se dărui, pentru a se cunoaşte, pentru a se accepta pe ei înşişi, trebuie să fie toleranţi şi respectuosi. În acest an, mulţi obţin acea perfecţiune pe care o doreşti. 

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Balanţă

În al doilea semestru, poţi întâlni dragostea vieţii tale. Vei avea mult magnetism sexual şi vei atrage mai mult. Vei avea multă viaţă socială, aşa că nu vor lipsi de oportunităţi de a întâlni pe cineva. Atracţia sexuală, dragostea la prima vedere şi relaţiile rapide şi pasionale vor predomina. 

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Scorpion

Pentru cuplul căsătorit relaţia va fi una dificilă, iar unii vor sfârşi prin rupturi. Problema este că nu vrei acelaşi lucru şi tot timpul vor fi discuţii, dezacorduri şi probleme. Dacă nu vrei să-ţi închei căsnicia, învaţă să renunţi şi lasă anul acesta să meargă lucrurile de la sine. Dacă eşti single, lucrurile vor merge foarte bine pentru tine ... Vei avea o relaţie sporadică, una după alta. Tot anul va fi la fel, relaţii care încep super pasionate şi se termină brusc.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Săgetător

Dacă eşti căsătorit, vei rămâne căsătorit, fără schimbări, dar şi fără prea mult interes. Apar probleme, din cauza lipsei de atenţie în cuplu. Dacă eşti singur, este posibil să rămâi singur. Aceasta nu înseamnă că nu pot apărea aventuri sporadice, dar dacă apar, nu va fi pentru că ai căutat asta. Vei oferi o imagine greşită despre tine, pentru că vei arăta indiferenţă şi răceală, când în realitate eşti bucurie şi bună dispoziţie.

Citeşte şi: Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Casa banilor se deschide pentru zodia Berbec

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Capricorn

Casa dragostei va fi foarte afectată de cele 6 eclipse, care vor avea loc pe parcursul anului. Planeta ta este Luna, de aceea cele 4 eclipse lunare reprezintă crize şi lupte cu soţul / soţia ta. Chiar şi aşa, dacă eşti căsătorit, vei continua aşa, dar unii vor rupe relaţia. Pe scurt, NU este un an pentru dragoste romantică, ci pentru lupte şi crize multiple. Pe de altă parte, ceea ce creşte este atractivitatea şi puterea ta socială şi de comunicare

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Vărsător

Vărsător, în 2020 iubirea nu va fi foarte importantă pentru tine. Dacă eşti singur, vei rămâne acelaşi, singur. Vei prefera să te dedici mai mult activităţilor tale decât să socializezi. Nu te va deranja să fii fără partener. În al doilea semestru te vei înveseli un pic mai mult şi vei ieşi mai mult cu prietenii, dar nu cu mult. Dacă eşti căsătorit, nu vei face bine anul acesta. 

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Peşti

2020 nu va fi un an romantic pentru tine. Te vei simţi foarte independent şi nu vei simţi că depinzi de nimeni. Îţi va face plăcere să fii singur. Dacă eşti căsătorit sau într-un cuplu, vei rămâne la fel, fără schimbări, deşi nu va fi minunat. Dacă eşti single, vei rămâne singur. Anul acesta nu este o prioritate să te îndrăgosteşti şi să obţii un partener serios. Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg