HOROSCOP Intervalul 9-22 iulie este despre familie, atenţie şi distracţie. Urcăm în roller-coasterul emoţiilor

1 shutterstock 687408 jpg jpeg

A doua parte a anului 2021 a debutat sub protecţia Sorelui în zodia Rac, semnul astrologic care este cel mai conectat la familie, la rădăcini şi la casa părintească. În aceste zile, adică în jurul datei de 9 iulie, când se formează Luna nouă, mulţi dintre noi vom simţi nevoia să investim în remodelarea locuinţelor şi în proiectele care ţin de confort şi de siguranţă în interiorul căminului. O mare parte din atenţia noastră se va concentra asupra relaţiilor, în mod special pe cele de romantice.

Cu ambele planete asociate cu iubirea – Venus şi Marte – care traversează semnul Leului, în cea mai mare parte a lunii iulie, vom resimţi o nevoie profundă de a demonstra şi de a fi văzuţi, iar asta ne face să ne simţim ca într-un roller-coaster al emoţiilor. Şi pentru cei singuri, şi pentru cei aflaţi în relaţii, 13 iulie este o dată de urmărit, pentru că aceste planete îşi unesc forţele, pentru a declanşa artificii în viaţa amoroasă. Dacă este necesar un proces de vindecare în cadrul relaţiei, acesta va fi mai eficient în următoarea perioadă, datorită activităţii lui Chiron, care se pregăteşte să devină retrograd în semnul Berbec. Mişcarea aceasta se va simţi ca o energie continuă şi puternică, ce ne îndreaptă atenţia spre vindecarea rănilor emoţionale şi a iubirii de sine.

Energia se schimbă în ultima săptămână a lunii iulie, pe măsură ce Soarele îşi începe turul anual în semnul de foc Leu. Vom fi gata să schimbăm intensitatea emoţională cu o energie mai jucăuşă, mai înclinată spre distracţie.

Berbec

Concentrarea va fi pe casă, pe treburile casnice şi pe consolidarea relaţiilor cu membrii familiei. Pentru a vă face casa o cetate de încredere în care să vă simţiţi echilibraţi, va trebui să fiţi pregătiţi pentru mult mai multe decât vă imaginaţi. În ceea ce priveşte aspectele negative, acestea vor fi exprimate în schimbări de dispoziţie frecvente, într-un sentiment inexplicabil de excitare şi anxietate. Nu e cazul să cedaţi acestor tendinţe.

Taur

Intervalul de timp 9-22 iulie arată că toate eforturile nu vor fi în zadar, lucru care va fi observat nu numai de voi, nativele născute în zodia Taur, ci şi de rude, mai ales că, din când în când, le veţi încânta cu surprize, chiar şi mici, cum ar fi mâncăruri delicioase pregătite de voi. În următoarele două săptămâni, puteţi fi însă generoase pentru ceva mai ambiţios, de exemplu, cu renovarea casei, schimbarea mobilierului, amenajarea locuinţei.

Gemeni

Prima parte va fi şi pentru voi slăbită energetic, veţi fi într-o stare psiho-emoţională instabilă din cauza slăbirii imunităţii organismului, iar asta va afecta capacitatea de a lucra. Această perioadă este şi plină de pierderi financiare, de cheltuieli neprevăzute, aşa că trebuie să fiţi atenţi, corelându-vă dorinţele cu puterile şi limitele de la ora asta. Proiectele şi investiţiile riscante pot afecta negativ activităţile profesionale sau afacerile.

Rac

Veţi avea un comportament complex, în funcţie de energiile astrale, căci ele nu vor fi o linie continuă nici pentru voi. Cel puţin jumătate din perioadă va fi dezordonată şi instabilă şi, pe de-o parte, veţi fi curajoase şi capabile să luptaţi pentru interesele voastre, dar pe de altă parte, se accentuează încăpăţânarea şi lipsa de comunicare. Atenţie, ar fi mai bine să nu forţaţi nota cu dorinţa de dominare, mai ales cu cei apropiaţi, dar nici la serviciu!

Leu

E o vreme în care creşte riscul de a lua decizii eronate, de a face gafe şi a vă pierde credibilitatea. Este motivul pentru care de la început vă sugerez amânarea lucrurilor importante şi poate ar fi bună o vacanţă care să vă retragă din tumultul problemelor. Luându-vă o pauză, o să vă puteţi reîncărca bateriile şi veţi fi ferite de complicaţii. Nu este favorabil timpul comunicării şi multe pot simţi dependenţa de ceilalţi, ceea ce poate agrava şi mai mult starea.

Fecioară

În ciuda dorinţei de a reuşi peste tot şi de a vă face treaba bine, pot apărea mulţi factori neplanificaţi care vor încetini sau vor face ravagii în activităţile voastre. Pot apărea schimbări şi în relaţiile cu prietenii sau cu rudele apropiate. Ultimele pot avea nevoie de support şi, astfel, voi va trebui să luptaţi pe mai multe fronturi. Este posibilă regândirea planurilor şi a obiectivelor pentru perioada următoare. Trebui să vă pregătiţi moral şi material.

Balanţă

Emoţiile pot fi intense, ceea ce poate afecta relaţiile interumane, munca de echipă şi mediul general, toate putând deveni mai electrificate. Relaţiile cu colegii vor înceta să fie binevoitoare, fiecare îşi va apăra interesele, motiv pentru care activităţile colective şi proiectele pot merge prost. În astfel de context, voi trebuie să vă apăraţi poziţiile, să luptaţi pentru locul şi reputaţia voastră. E nevoie să acţionaţi foarte atent, să nu provocaţi conflicte.

Scorpion

Poziţia Soarelui vă face mai echilibrate, dar calmul nu va interfera cu succesul. Dimpotrivă, în această stare veţi fi mai prudente, mai capabile să dezvoltaţi intuiţia pe care chiar vă sfătuiesc să o ascultaţi cât mai des. Nu este nevoie să vă grăbiţi în iulie, pentru că apăsarea pe pedală în domeniul profesional nu va aduce rezultate. Lucraţi în ritmul obişnuit şi observaţi cu atenţie munca altora! Aceasta este cheia pentru a obţine o experienţă valoroasă.

Săgetător

Oamenii de afaceri din semnul vostru sunt încurajaţi să caute noi investitori, iar dacă vor găsi, atunci suma primită de la ei să o utilizeze pentru a deschide o nouă afacere. Procedând astfel, nu vă pierdeţi vigilenţa. Amintiţi-vă că mereu concurenţii aşteaptă momentul potrivit pentru a vă asalta. E o perioadă în care veţi fi predispuse la o analiză mai atentă, căci nu veţi fi interesate doar de ceea ce se află la suprafaţă, ci în adâncime.

Capricorn

Voi nu veţi fi scutite de probleme, nu numai în domeniul profesional, ci şi în viaţa personală. Cu toate acestea, nu înseamnă că veţi fi lipsite de emoţii pozitive, căci poziţia Soarelui pregăteşte câteva surprize placate, asociate cu casa, cu relaţiile, cu rudele. La orizont, va exista o şansă reală de a uni pe cei dragi. Va trebui să acordaţi poate mai multă atenţie problemelor de parteneriat, atât la locul de muncă, cât şi în familie.

Vărsător

Nu vă veţi bucura întotdeauna de munca pe care o depuneţi, căci o rutină plictisitoare nu poate fi evitată, dar merită cu siguranţă îndurată. Spun asta pentru că, oricine ştie şi are răbdare să aştepte va avea cu siguranţă şansa să-şi dovedească potenţialul, originalitatea şi talentele. Perioada următoare din luna iulie e asociată cu dezechilibre care contribuie la acutizarea de probleme în parteneriat, atât în afaceri, cât şi căsătorie.

Peşti

Ar fi mai bine să nu vă asumaţi riscuri, deoarece acest lucru poate afecta negativ dezvoltarea multor situaţii ciudate din carieră. Va trebui să abordaţi promisiunile făcute cu mai multă seriozitate şi responsabilitate, căci multe se vor schimba indiferent de disponibilitatea şi de dorinţele voastre, aşa că o să vă ajustaţi planurile sau le abandonaţi cu totul. Este important să luaţi poziţia corectă şi să acţionaţi cu consecvenţă şi încredere în afaceri.

@shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg