Cafeaua, dependența anumitor zodii. Care sunt acestea?

Știai că semnul zodiacal în care te-ai născut poate să îți influențeze anumite preferințe? Inclusiv dorința de a consuma cafea. Există unele zodii dependente de această băutură, iar noi îți spunem care sunt ele. 

image

Consumul de cafea variază în funcție de stilul de viață al fiecăruia, dar și de zodie. Există unele semne zodiacale care consumă cafea doar la ocazii speciale, în timp ce altele nu își văd viața fără acest obicei. Iată care sunt cele din a doua categorie! 

Citește și: Britney Spears bea litri de cafea și energizante ca să nu doarmă nopțile. De ce se teme? 

Berbec

În cea de-a doua categorie se află persoanele născute în zodia Berbec. În general, le place cafeaua tare și scurtă, în stil italian. Acest tip de cafea le oferă energia de care au nevoie într-o zi plină cu activități, așa cum doar Berbecii o au.

Capricorn 

Dependente de cafea sunt și persoanele născute în zodia Capricorn. Le place aroma acestei băuturi, motiv pentru care o să observi că au tendința de a achiziționa inclusiv parfumuri de casă sau diferite soluții cu această aromă. Inclusiv preparatele culinare cu cafea se află printre preferatele lor. Ca să le cucerești, te invităm să le pregătești această rețetă de tort de ciocolată cu cafea și fulgi de migdale. Cu siguranță, nu vei da greș! 

Săgetător

Un alt semn zodiacal care adoră aroma și mirosul de cafea este Săgetătorul. Persoanele din această zodie preferă să își consume băutura singuri, în liniște, departe de zgomot. Dimineața este momentul lor preferat al zilei, așa că este indicat să le lași singure atunci când se trezesc pentru a profita la maximum de acest răsfăț! 

Vezi și: Este sănătos să îți bei cafeaua cu lapte? Adevărul despre această combinație! 

Scorpion

Persoanele născute în zodia Scorpion preferă cafeaua tare, în stil italian, la fel ca Berbecii. Un espresso scurt, cu gust intens și bogat, le oferă suficientă energie pentru a face față activităților din zi. 

  • Dacă ești zodia Berbec sau Scorpion, este important să fii atent la consumul de espresso scurt. Această băutură se consumă moderat. Cofeina în exces poate avea efecte adverse asupra sănătății, cum ar fi: tremur, anxietate, tulburări de somn sau palpitații ale inimii. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg