Britney Spears bea litri de cafea şi energizante ca să nu doarmă nopţile. De ce se teme?

Cântăreaţa americană Britney Spears în vârstă de 41 de ani stă trează până la trei zile continuu cu ajutorul băuturilor energizante și cafelelor. Trăieşte cu o teamă constantă, potrivit unui nou documentar.

image

Recent lansat, documentarul „Britney Spears: The Price of Freedom‟ se concentrează asupra vieții cântăreței după ce a fost eliberată de sub tutela tatălui, în noiembrie 2021. A atras critici din partea fanilor pentru că nu a inclus nicio relatare din partea celora care o cunosc personal pe Spears.

Energizantele ar contribui la episoadele maniacale ale artistei

La un moment dat în documentar, producătorul executiv Harvey Levin a susținut că „mai multe surse” apropiate cântăreței i-au spus ea obişnuieşte să „bea litri de cafea, energizante și ceai de păpădie, ceea ce contribuie la episoadele ei maniacale. Ni s-a spus că, uneori, stă trează şi trei zile la rând”, a adăugat Levin.

Expertul în dependențe la celebrități, dr. Drew Pinsky, a intervenit şi a explicat că persoanele cu boli mintale aleg astfel de stimulenți pentru a-și menține energia.

În altă parte a documentarului, directorul de știri al TMZ, organizaţia care a realizat documentarul, Brad Appleton, a susţinut că Spears doarme câteva zile consecutive și apoi nu mai pune geană pe geană în următoarele.

Trăieşte constant cu teama de a ajunge într-o secţie de psihiatrie

Harvey Levin a mai menţionat faptul că Britney Spears, care a fost plasată într-o tutelă ordonată de instanță pentru mai bine de un deceniu în urma unei serii de probleme personale în anul 2008, are o „teamă constantă” de a fi re-instituționalizată. El a spus că artista „trăiește cu frica de moarte” şi cu teama că „cineva ar putea să vină în miezul nopții, s-o lege de o targă și s-o ducă într-o secție de psihiatrie”.

Te-ar mai putea interesa: Vedete care s-au căsătorit sub influenţa alcoolului. Cine s-a prezentat beat în faţa altarului?

Când nu postează pe rețelele sociale, Britney, acum mamă a doi copii „trăiește într-o izolare virtuală”, după cum menţioneză producătorul Charles Latibeaudiere.

Producţia documentarului, criticată dur de soţul lui Spears

Soțul vedetei, Sam Asghari, și-a prezentat părerea despre documentar într-o postare pe Instagram, care a fost ștearsă după aceea. Înainte de lansarea documentarului, modelul americano-iranian a criticat organizaţia de ştiri TMZ pentru că a pus-o pe Spears „sub microscop”. Le-a scris fanilor cântăreței să nu credă ce citesc pe internet, descriind acțiunile celor implicați în producția documentarului de 45 de minute drept „dezgustătoare”. „99% din acestea sunt clickbait pentru ca ei să facă bani”, a adăugat el.

Vezi si: De ce Sam Asghari, logodnicul lui Britney Spears, îi este recunoscător cântăreţei

Asghari s-a căsătorit cu Spears în anul 2022, într-o ceremonie la care nu a participat nimeni din familia apropiată, nici fiii ei, Sean (17 ani), și Jayden (16 ani), pe care artista îi are cu fostul soț, Kevin Federline.

FOTO: ShutterstockRecente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg
1 printul charles in romania 7 jpg jpeg