Britney Spears bea litri de cafea şi energizante ca să nu doarmă nopţile. De ce se teme?

Cântăreaţa americană Britney Spears în vârstă de 41 de ani stă trează până la trei zile continuu cu ajutorul băuturilor energizante și cafelelor. Trăieşte cu o teamă constantă, potrivit unui nou documentar.

image

Recent lansat, documentarul „Britney Spears: The Price of Freedom‟ se concentrează asupra vieții cântăreței după ce a fost eliberată de sub tutela tatălui, în noiembrie 2021. A atras critici din partea fanilor pentru că nu a inclus nicio relatare din partea celora care o cunosc personal pe Spears.

Energizantele ar contribui la episoadele maniacale ale artistei

La un moment dat în documentar, producătorul executiv Harvey Levin a susținut că „mai multe surse” apropiate cântăreței i-au spus ea obişnuieşte să „bea litri de cafea, energizante și ceai de păpădie, ceea ce contribuie la episoadele ei maniacale. Ni s-a spus că, uneori, stă trează şi trei zile la rând”, a adăugat Levin.

Expertul în dependențe la celebrități, dr. Drew Pinsky, a intervenit şi a explicat că persoanele cu boli mintale aleg astfel de stimulenți pentru a-și menține energia.

În altă parte a documentarului, directorul de știri al TMZ, organizaţia care a realizat documentarul, Brad Appleton, a susţinut că Spears doarme câteva zile consecutive și apoi nu mai pune geană pe geană în următoarele.

Trăieşte constant cu teama de a ajunge într-o secţie de psihiatrie

Harvey Levin a mai menţionat faptul că Britney Spears, care a fost plasată într-o tutelă ordonată de instanță pentru mai bine de un deceniu în urma unei serii de probleme personale în anul 2008, are o „teamă constantă” de a fi re-instituționalizată. El a spus că artista „trăiește cu frica de moarte” şi cu teama că „cineva ar putea să vină în miezul nopții, s-o lege de o targă și s-o ducă într-o secție de psihiatrie”.

Te-ar mai putea interesa: Vedete care s-au căsătorit sub influenţa alcoolului. Cine s-a prezentat beat în faţa altarului?

Când nu postează pe rețelele sociale, Britney, acum mamă a doi copii „trăiește într-o izolare virtuală”, după cum menţioneză producătorul Charles Latibeaudiere.

Producţia documentarului, criticată dur de soţul lui Spears

Soțul vedetei, Sam Asghari, și-a prezentat părerea despre documentar într-o postare pe Instagram, care a fost ștearsă după aceea. Înainte de lansarea documentarului, modelul americano-iranian a criticat organizaţia de ştiri TMZ pentru că a pus-o pe Spears „sub microscop”. Le-a scris fanilor cântăreței să nu credă ce citesc pe internet, descriind acțiunile celor implicați în producția documentarului de 45 de minute drept „dezgustătoare”. „99% din acestea sunt clickbait pentru ca ei să facă bani”, a adăugat el.

Vezi si: De ce Sam Asghari, logodnicul lui Britney Spears, îi este recunoscător cântăreţei

Asghari s-a căsătorit cu Spears în anul 2022, într-o ceremonie la care nu a participat nimeni din familia apropiată, nici fiii ei, Sean (17 ani), și Jayden (16 ani), pe care artista îi are cu fostul soț, Kevin Federline.

FOTO: Shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg