Când îți faci un tatuaj, ține cont de zodie și află ce model ți se potrivește

Îți dorești un nou tatuaj? Află ce model ți se potrivește cel mai bine, în funcție de zodia ta! Potrivit astrologilor, există câteva tatuaje care se completează perfect cu personalitatea ta. 

image

Una dintre cele mai populare forme de auto-exprimare este arta tatuajului. Dacă îți dorești și tu un tatuaj, însă nu te-ai decis ce model să alegi, de ce să nu apelezi la astrologie pentru îndrumare? Iată ce tatuaj îți recomandă astrologul Lauren Ash, în funcție de semnul tău zodiacal! 

Citește și: Noua modă de îmbălsămare - conservarea tatuajelor decedatului 

Berbec 

Ca să dovedești că nu îți este frică de riscuri, este posibil să îți dorești un tatuaj mare și îndrăzneț, afișat pe o parte proeminentă a corpului. Tatuajul care ți se potrivește este o inimă desenată pe piept. 

Taur 

Ești condus de Venus, planeta iubirii și a esteticii, așa că tatuajul care ți se potrivește trebuie să fie unul simplu și elegant. Optează pentru un model botanic, precum un buchet de flori, care să îți reprezinte personalitatea. 

Gemeni 

Ai nevoie de un tatuaj care să îți reprezinte zodia ta de aer, așa că ideal ar fi să îți desenezi pe corp o pasăre, o albină sau, de ce nu, câțiva nori. Un astfel de tatuaj va exprima dorința ta de a fi mereu liber. 

Rac

La fel ca majoritatea semnelor de apă, ești puțin capricios, ai o latură extrem de protectoare și pasională. Prin urmare, ai nevoie de un tatuaj care să reprezinte emoția, cum ar fi semnul Lunii. 

Leu

Fiind cel mai extrovertit semn al zodiacului, ai nevoie de un tatuaj care să îți caracterizeze latura energică. Indiferent de ce model alegi, optează pentru un tatuaj de culoare potrocalie sau roșie. Astrologul îți recomandă semnul Soarelui. 

Vezi și: Copii tatuați. Fenomenul a apărut acum 70 de ani dintr-o mare necesitate 

Fecioară

La fel ca alte zodii de pământ, îți place să gândești înainte să acționezi, așa că ideal ar fi să îți tatuezi pe corp citatul care te reprezintă și te motivează. La urma urmei, ești condus de Mercur, planeta comunicării și a cuvintelor scrise! 

Balanță 

Fiind o zodie guvernată de Venus, planeta romantismului și a esteticii, este important ca viitorul tău tatuaj să reprezinte frumusețea și echilibrul. Așadar, optează pentru un tatuaj simplu și elegant, precum un fluture. Acesta simbolizează atât frumusțea, cât și nevoia de explorare și de libertate. 

Scorpion 

Ești o zodie capricioasă și misterioasă, de aceea, tatuajele cu nuanțe profunde de negru, cu siguranță, te vor încânta. Ce-ai zice de un tatuaj în zona șoldului!? 

Săgetător 

Zodia ta de foc te încurajează să iubești aventurile, așa că un tatuaj cu un avion, cu o hartă sau cu o busolă ar fi perfect pentru tine. 

Capricorn 

Ești un iubitor al lucrurilor tradiționale, iar tatuajul care ți se potrivește cel mai bine trebuie să aibă legătură cu copilăria ta sau cu locul în care locuiești.  

Vărsător

Pentru zodia Vărsător, este foarte important să aibă un tatuaj special, pe care nimeni nu îl mai are. Acest semn își va dori să își creeze propriul tatuaj, unic. Desenele cu extratereștrii l-ar putea inspira, precum și citatele motivaționale.

Pești 

Îți plac tatuajele care îți reprezintă cel mai bine zodia ta de apă. Marea este un element care ți s-ar potrivi, dar și alte și elemente acvatice. 

Sursă foto: ShutterstockRecente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg