Care e zodia ta pereche?

1 77423 original jpg jpeg

Compatibilităţile dintre zodii au puterea de a contura direcţia unei poveşti de dragoste. Ai ocazia să afli care sunt semnele din zodiac cu care rezonezi cel mai bine. În teorie, căci practica are şi ea un cuvânt de spus...

Berbec (21.03 – 19.04)

Eşti recunoscută pentru impulsivitatea ta şi pentru modul în care te îndrăgosteşti imediat de o persoană, motiv pentru care nu ai sta pe gânduri nicio secundă dacă ai întâlni sufletul-pereche. Fie că recunoşti, fie că nu, în sinea ta, ştii că ai o slăbiciune pentru nativul Săgetător, care te acaparează din prima clipă şi îţi rămâne în suflet pentru totdeauna.  

Taur (20.04 – 20.05)  

Încăpăţânată de la cer până la pământ, eşti genul de parteneră greu de mulţumit într-o relaţie. De aceea, îţi trebuie pe cineva care să te înţeleagă, să te asculte şi să aibă foarte multă răbdare cu tine. Totuşi, există o zodie care îţi poate pune capac şi te poate transforma într-un mieluşel. Raţional şi cu o stăpânire de sine ieşită din comun, nativul Capricorn îţi va tempera firea vulcanică, iar relaţia dintre voi se va baza pe o înţelegere mutuală.

Gemeni (21.05 – 20.06)

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că eşti o persoană extrem de libertină, căreia îi place să flirtreze şi să fie admirată. Uneori, se întâmplă să întâlneşti persoana potrivită şi să te topeşti după ea. Aceea poate fi în zodia Balanţă, care te va cuceri cu firea sa echilibrată şi cu modul său de a se adapta situaţiilor noi. Este o combinaţie în care partenerii se completează şi comunică excelent. Sunt mari şanse pentru o căsnicie fericită!

Rac (21.06 – 22.07)

Sensibilă şi empatică, ai tendinţa de a te ascunde uneori de oameni, pentru a nu fi rănită. În viaţa ta amoroasă, joci totul pe o carte, aşa că fie vei avea noroc, fie ghinion. Alături de nativul Scorpion, vei reuşi să ai o viaţă plină de neprevăzut. Mânaţi de emoţii, legătura dintre voi poate fi deosebit de constructivă sau, din contră, destructivă. Pentru a reuşi să vă înţelegeţi, e important să cooperaţi şi să vă creaţi idealuri comune.

Leu (23.07 – 22.08)

Eşti o fire expansivă, puternică şi foarte sociabilă. Îţi place să fii înconjurată de lucruri scumpe, de calitate. În dragoste, iubeşti cu pasiune şi te ataşezi rapid de partener. Persoana care te va cuceri imediat este nativul Săgetător, datorită personalităţii sale încântătoare. Poate fi o relaţie de bun augur, atât timp cât nevoia de libertate a nativului Săgetător nu este prea mare, iar partenerul Leu îşi stăpâneşte dorinţa de a conduce totul.

Fecioară (23.08 – 22.09)

Eşti renumită pentru caracterul tău dificil şi pentru pesimismul tău, care poate transforma viaţa oricui într-un calvar. Totuşi, ai fi surprinsă să ştii că există o zodie care ar avea răbdarea necesară să te suporte şi să îţi accepte defectele. Această persoană este nimeni altul decât nativul Peşti, o fire calmă, visătoare şi empatică. Atenţie! Există posibilitatea să aveţi o chimie de la început sau să vă antipatizaţi reciproc!

Balanţă (23.09 – 22.10)

Firea ta ponderată şi dorinţa de a evita conflictele de orice fel te plasează în rândul persoanelor pe care oricine şi-ar dori să le întâlnească. De aceea, nici nu întâmpini mari probleme când vine vorba de capitolul dragoste. Dacă îţi doreşti o relaţie pentru toată viaţa, partenerul Leu este persoana ideală. Amândoi aveţi o predilecţie pentru lux şi complimente şi preferaţi o constanţă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă.

Scorpion (23.10 – 22.11)

Ai o personalitate puternică, însă pentru unele persoane eşti greu de înţeles. De aceea, te-ai potrivi cu nativul Fecioară, fiindcă aveţi trăsături de caracter asemănătoare. Între voi poate fi dragoste la prima vedere, dar care să dureze foarte puţin, sau o uşoară antipatie la început care să se transforme într-o poveste de dragoste cu final fericit.

Săgetător (22.11 – 21.12)

Atrăgătoare şi cu simţul umorului, reuşeşti să întorci privirile în jurul tău şi să îţi faci un palmares plin de cuceriri. În caz că eşti adepta unei relaţii serioase, nativul Berbec îţi poate oferi ceea ce ai nevoie: pasiune şi exteriorizare a sentimentelor. Pe de altă parte, s-ar putea să te simţi constrânsă sau să îţi dai seama că îţi doreşti o relaţie pasageră, motiv pentru poţi să îl alegi pe nativul Vărsător, care îţi va oferi libertatea la care râvneşti.

Capricorn (22.12 – 19.01)

Deţii o calitate deosebit de importantă, pe care majoritatea nativilor nu o au. Mai exact, hotărârea de a depăşi orice obstacol şi de a evolua din toate punctele de vedere. Numai un partener ca nativul Fecioară ar putea să îţi aprecieze calităţile şi să te susţină necondiţionat. Totuşi, dacă ajungeţi în punctul de a vă critica reciproc, lucrurile pot lua o turnură neaşteptată.  

Vărsător (22.01 – 18.02)

Ţi-ai construit o lume ideală, în care îţi place să te ghidezi după propriile tale reguli. Cu greu ai accepta pe cineva care să îţi schimbe modul de viaţă. În dragoste, eşti o fire prietenoasă, sinceră, însă mai ai de lucru în ceea ce te priveşte. Ai grjiă la modul în care îţi exprimi sentimentele şi la atenţia pe care i-o acorzi partenerului. Compatibilitatea dintre tine şi nativul Gemeni poate fi minunată, dacă persoana de care te-ai îndrăgostit îţi va înţelege firea solitară.

Peşti (19.02 – 20.03)

Mulţi spun despre tine că eşti o persoană specială, care stârneşte curiozitatea şi în prezenţa căreia se simt confortabil. În relaţiile amoroase, preferi să fii provocată intelectual mai întâi, ca mai apoi să urmeze şi compatibilitatea emoţională. Cu nativul Taur există şanse să te înţelegi, pentru că amândoi împărtăşiţi gustul pentru fineţe şi artă.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg