Spune-mi zodia ta şi vei afla ce nuanţă de ruj te pune în evidenţă!

Ca și în cazul hainelor sau al tunsorii, rujul pe care îl folosești spune multe despre tine. Vezi ce nuanţe ţi se potrivesc în funcţie de semnul tău zodiacal!

image

Te-ai gândit vreodată că textura, culoarea, chiar marca sau ambalajul rujului îţi exprimă propria personalitate? Dacă încă nu ai găsit rujul perfect pentru tine, află şi ce te-ar avantaja conform zodiei tale!

Berbec

Te caracterizează creativitatea, libertatea, energia și entuziasmul, așa că ai nevoie de un ruj care să reprezinte dorința ta de aventură. Este tocmai ceea ce transmite un ton puternic portocaliu-roşiatic cu un finisaj lucios. Este atractiv și plin de forță.

Taur

Ca semn al contrastelor, uneori ordonat și calm, alteori impetuos, Taurul este un element pământesc ale cărui native li se potrivesc rujuri ce îmbină efectele benefice ale unui tratament şi cele ale unui produs de machiaj într-o nuanță puternică. Ar reprezenta ambiția nativilor Taur şi caracterul practic, datorită ușurinței de aplicare și confortului.

Gemeni

Neliniștită, flexibilă, versatilă și distractivă, femeia Gemeni are nevoie de un ruj care să țină pasul cu ea. Prin urmare, nimic mai bun decât să optezi pentru rujuri rezistente. Variantele lichide sunt un pariu sigur să reprezinte spiritul curios și activ al acestei zodii.

Te-ar mai putea interesa: Nuanţe de rujuri pentru ochii verzi

Rac

Cum sunt emoționale și sensibile, dominate de sentimente și instinctul de a se proteja, nativele Rac au nevoie de un ruj care să transmită acea căldură, precum această o nuanță roz. Cu o culoare intensă și cremoasă, este perfect un ruj care încorporează antioxidanți în formula sa pentru a proteja buzele aşa cum îi protejezi şi tu pe cei din jurul tău.

Leu

Zodia Leu sunt cunoscută drept cel mai puternic semn de foc. Nativele Leu se remarcă prin puterea, caracterul și determinarea lor, așa că rujul lor trebuie să fie de un roșu intens, desigur. Opțiunea perfectă? Nu putea fi altceva decât un roșu îndrăzneț şi un mod de prezentare deosebit care să reprezinte branduri cunoscute.

Fecioară

O persoana rezervată, chiar timidă, foarte atentă la detalii, precum femeia în zodia Fecioară, are nevoie de un ruj care să-i reprezinte personalitatea deosebită. Un roz pastel cu o textură cremoasă şi un finisaj lucios este perfect. Este ideal pentru a reprezenta acea delicatețe, însoțită de un caracter perfecționist.

Balanţă

Femeia născută sub semnul Balanței este cea mai elegantă, fermecătoare și armonioasă dintre toate zodiile, așa că are nevoie de un ruj care să se potrivească cu rafinamentul ei. Optează pentru un ton clasic și intens precum roșul, o culoare luminoasă care încorporează și tratament.

Vezi şi: Tu cum foloseşti rujul? Forma lui spune totul despre personalitatea ta: Rujul drept este al femeii inteligente

Scorpion

Pasionată, hotărâtă, nobilă și foarte emoționantă, pentru femeia din zodia Scorpion cea mai potrivită nuanţă de ruj este roșul clasic și intens. Într-un finisaj între satin și mat cu efect catifelat, este perfect pentru a reprezenta încrederea în sine care caracterizează de obicei această zodie.

Săgetător

Femeile născută sub semnul Săgetător se remarcă prin optimism și pozitivitate, dar și prin spiritul neliniștit, independența și căutarea constantă a schimbării. Prin urmare, rujul perfect pentru ele este unul care nu este nici plictisitor, nici previzibil, precum intensitatea unei nuanțe brun-roșcat semimat.

Capricorn

Constantă, corectă, puternică, femeia în Capricorn are nevoie de un ton care să se potrivească personalităţii ei imuabile şi de încredere, care să-i transmită forţa, ca un vişiniu intens. Îi este pe plac un ruj rezistent, durabil mai multe ore în şir, cu un finisaj mat.

Vărsător

Cum este idealistă, creativă, femeia din Vărsător are nevoie de un ruj care să-i reprezinte misticismul, umorul şi inteligenţa, aşa că nu poate fi o culoare tradiţională. O nuanță între violet și roz este ideală pentru a arăta toate acele atribute atipice și firea ei visătoare.

Peşti

Calmă, răbdătoare și amabilă, femeia născută în zodia Pești este una dintre cele mai sensibile dintre toate zodiile. Preferă un ambalaj de catifea roz, o nuanță pudrată, mată și catifelată, ideală pentru a pune în evidenţă personalitatea ei caldă și receptivă.

FOTO: Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG